Strona główna Polish Wasze pytania do gry

Nagroda zniknęła

124»

Komentarz

• Nowy6 (PL1)Nowy6 (PL1) Posty: 19
    edytowano 31.03.2018
    Oni może by się wypowiedzieli, ale jeśli im administracja forum nie przypomni to wszystko jest ok (ale admini olewają i wolą siedzieć cicho)
    NORMY, NORMYYY !!! Trzeba się zmieścić w nich :/
  • robert28031 (PL1)robert28031 (PL1) PL1 Posty: 124
    Jan M powiedział(a):
    robert28031 (PL1) powiedział(a):

witam Janie wiec  u mnie np.nie mam w magazynie kamienia dagady dzisiaj zdobylem najemnika z daleka I gdy zaczalem skladac zorientowalem sie ze  brakuje mi tego kamienia I nie mam calego setu dziekuje za zainteresowanie sie sprawa pozdr.
    Jest, dałem ogłoszenie, i wszystko wróci na swoje miejsce, proszę się z moim ogłoszeniem zapoznać.

witam ponownie Janie czy wiesz kiedy zostanie wszystko zwrocone w moim przypadku chodzi o kamien dagdy evnent szmaragdowa proba juz dawno sie zakonczyl a tu ani widu ani slychu :) jezeli nie zamierzaja dodawac brakujacych rzeczy to tez bym prosil o odpowiedz to sprzedam te wyposarzenie niekompletne mi jest niepotrzebe prosilbym o jakakolwiek informacje dziekuje pozdr.irek 

• Nowy6 (PL1)Nowy6 (PL1) Posty: 19
    edytowano 01.04.2018
    Powiem tak, nie ma komu i z kim tu rozmawiać by łaskawie zgłosił to do GGS.  :/
    Post edited by Nowy6 (PL1) on
  • Napisałem wczoraj do supportu po raz drugi i dzisiaj otrzymałem zwrot artefaktów,także temat do zamknięcia.
  • CzubajkaCzubajka Posty: 1,752
    David2000 (PL1) powiedział(a):
    Napisałem wczoraj do supportu po raz drugi i dzisiaj otrzymałem zwrot artefaktów,także temat do zamknięcia.
    Najważniejsze , że wszystko zakończyło się pozytywnie.
    Temat na prośbę zamykam

Czubajka
Ta dyskusja została zamknięta.