Szkoda słów, z tego co napisali "Większość z nich była połączona z Ofertami Dnia , w których gracze kupili ograniczoną czasowo premię na inwazję Nomada." wynika że naprawili tylko oferty (za mało ich było pewnie :P)
Proszę doprecyzować co znika ?? Nie wiem co przekazać zespołowi. Znika po wejściu do magazynu, czy znika w trakcie wydarzenia, czy znika, jak ustawicie cześć setu do dowódcy czy kasztelana ? Czy wygrywacie artefakt i nie znajdujecie go później w magazynie ?
proszę o doprecyzowanie tematu a się do niego odniosę, dziękuje
Jan
witam Janie wiec u mnie np.nie mam w magazynie kamienia dagady dzisiaj zdobylem najemnika z daleka I gdy zaczalem skladac zorientowalem sie ze brakuje mi tego kamienia I nie mam calego setu dziekuje za zainteresowanie sie sprawa pozdr.
witam Janie wiec u mnie np.nie mam w magazynie kamienia dagady dzisiaj zdobylem najemnika z daleka I gdy zaczalem skladac zorientowalem sie ze brakuje mi tego kamienia I nie mam calego setu dziekuje za zainteresowanie sie sprawa pozdr.
Jest, dałem ogłoszenie, i wszystko wróci na swoje miejsce, proszę się z moim ogłoszeniem zapoznać.
Zrobione obie strony berimontu, najpierw pierwsza potem druga, nagrody zdobyte wszystkie, po czym zniknely zarowno dla dowodcy jak i kasztelana. Dekorki stoja na zamku, mozna sprawdzic. http://prntscr.com/iqmxu6
Jest, dałem ogłoszenie, i wszystko wróci na swoje miejsce, proszę się z moim ogłoszeniem zapoznać.
Dostałem odpowiedz od supportu,że utracone części wyposażenia zostaną zwrócone w ostatnim tygodniu marca.Pozostaje czekać.
Utracone wyposażenie dopisywane jest od wczoraj i kończymy jutro .... spytam kolegów z Działu Wsparcia, skąd te informacje ... przykro mi tylko za ten chaos informacyjny, bo każdy pisze co innego i nie dziwie się, że są później nerwy na forum a gracze maja pretensje i żal ...
By nie otwierać wielu tematów a Wy byście nie szukali po całym forum ważnych dla nas odpowiedzi, to w tym jednym będę publikował oświadczenia Zespołu Empire w temacie awarii wydarzenia Berimond/Nomad w ostatnią sobotę. Dlatego proszę o uważne śledzenie tego wątku który będę edytował lub dopisywał kolejne odpowiedzi Zespołu Empire.
Widocznie dalej musimy sami ryć o odpowiedź jeśli David2000 sam musiał się dowiedzieć od suportu że na części wyposażenia musimy czekać do ostatniego tygodnia Marca, a jakoś nigdzie nie pisała odp. GGS o informacji kiedy wreszcie oddadzą zdobyte wyposażenie z eventu.
Na to wychodzi że dalej musimy drążyć by dostać odpowiedzi jeśli david2000 (brawo ty) wcześniej niż administracja podał nam w przybliżeniu termin otrzymania wyposażenia. A jeśli ktoś zrobił i czerwonych i niebieskich to dadzą mu to i to czy GGS wymyśli sobie by screeny w ramach dowodu dać że zrobiło się to i to (podróż w czasie wstecz by robić screen :-D)
Czekałem i czekałem i jakoś wyposażenie z ostatniego eventu bermound nie pojawiło się (to co było na czas bo błąd był), tak obiecali szkoda słów. Cytat: UWAGA:
Wyślemy odszkodowanie za Inwazyjne Berimond w następujący sposób:
- Dekoracje dla pierwszego sojuszu i dekoracje aktywności (dla tych, którzy go nie dostali, ale osiągnęli 567.283 punktów) zostaną wysłane 20 marca.
- Przedmioty wyposażenia dla graczy poniżej poziomu 69 zostaną wysłane 28 marca.
Empire Team Jeszcze jeden dzień, zobaczymy czy oddadzą wygrane wyposażenie A pisze by nie zapomniał Jan co obiecywał przez nich.
Za co mi wreszcie dałeś tego bana ja się pytam ?? Bo spam to nie był .....
Noi nie widzę by oddawali wygrane wyposażenie z tamtego Bemondu ( Inwazja Nomada & Zemsta Khana (17 - 20 marca- zamiast tego wspomniane beri).
Czy z tym to do suportu tylko ?
Oczywiście zapomniano o tym jak zwykle,a i znalazłem coś jeszcze o czym zapomniano o zmianie nazwy bonu w dowódcy orzechowym co pisał Jan że bon na zmniejszenie czasu po ataku 50% NPC to zmniejszenie ale niezależnych i pisał że z kolejną aktualizacją to naprawią tylko że ten ostatni wpis jest z przed roku ..... Ile już mniej więcej było aktualizacji 3-5
Czy któryś z moderatorów może się jeszcze raz odnieść do wątku i podać konkretny termin zwrotu wyposażenia?Marzec mija ,a nagród jak nie było tak nie ma.
Komentarz
I wy wysyłacie jakaś durna ankietę z pytaniami co sadzimy o grze ???
http://prntscr.com/iq5dj1
Jan
tabelka zrobiona a cały soj. nagrody nie otrzymał - dlaczego?
http://prntscr.com/iqmxu6
d:))))) wielkie
Może ktoś jaśnie wytłumaczyć kiedy odzyskamy te artefakty, napisać do suportu czy zostaną dodane do ekwipunku?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Jan
Witam,
By nie otwierać wielu tematów a Wy byście nie szukali po całym forum ważnych dla nas odpowiedzi, to w tym jednym będę publikował oświadczenia Zespołu Empire w temacie awarii wydarzenia Berimond/Nomad w ostatnią sobotę. Dlatego proszę o uważne śledzenie tego wątku który będę edytował lub dopisywał kolejne odpowiedzi Zespołu Empire.
Widocznie dalej musimy sami ryć o odpowiedź jeśli David2000 sam musiał się dowiedzieć od suportu że na części wyposażenia musimy czekać do ostatniego tygodnia Marca, a jakoś nigdzie nie pisała odp. GGS o informacji kiedy wreszcie oddadzą zdobyte wyposażenie z eventu.
A jeśli ktoś zrobił i czerwonych i niebieskich to dadzą mu to i to czy GGS wymyśli sobie by screeny w ramach dowodu dać że zrobiło się to i to (podróż w czasie wstecz by robić screen :-D)
Cytat:
UWAGA:
Wyślemy odszkodowanie za Inwazyjne Berimond w następujący sposób:
- Dekoracje dla pierwszego sojuszu i dekoracje aktywności (dla tych, którzy go nie dostali, ale osiągnęli 567.283 punktów) zostaną wysłane 20 marca.
- Przedmioty wyposażenia dla graczy poniżej poziomu 69 zostaną wysłane 28 marca.
Empire Team
Jeszcze jeden dzień, zobaczymy czy oddadzą wygrane wyposażenie
A pisze by nie zapomniał Jan co obiecywał przez nich.
Czy z tym to do suportu tylko ?
Oczywiście zapomniano o tym jak zwykle,a i znalazłem coś jeszcze o czym zapomniano o zmianie nazwy bonu w dowódcy orzechowym co pisał Jan że bon na zmniejszenie czasu po ataku 50% NPC to zmniejszenie ale niezależnych i pisał że z kolejną aktualizacją to naprawią tylko że ten ostatni wpis jest z przed roku ..... Ile już mniej więcej było aktualizacji 3-5