Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Nowe wydarzenie - Atak Zmiennokształtnych ... DYSKUSJA

1810

Komentarz

• wiec zaczne od tego co zauwazylem po aktualizacji a wiec.
    mialem wszedzie torg 7 i wykupione premie co zwiekszalo pojemnosc traornsportu zasobow do pojemnosci 35000.Teraz mam torg 8 i pojemnosc transportowa spadla do 31000 wiec pytanie sie nasowa co ulepszyla to wspaniala aktualizacji?????

• robert28031 (PL1)robert28031 (PL1) PL1 Posty: 124
    u mnie jeszcze inaczej przed aktualka brakowalo mi 35tys. pkt do 9 poziomu VIP  a po aktualce tylko 39tys nie dosc ze nie ulapsza to jeszcze zabiera :)
  • łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    wiec zaczne od tego co zauwazylem po aktualizacji a wiec.
    mialem wszedzie torg 7 i wykupione premie co zwiekszalo pojemnosc traornsportu zasobow do pojemnosci 35000.Teraz mam torg 8 i pojemnosc transportowa spadla do 31000 wiec pytanie sie nasowa co ulepszyla to wspaniala aktualizacji?????

U mnie z targiem jest ok 39480 targ8
  • u mnie juz tez jest ok.
  • co tam Janek M moze.. tęcze lubi chyba:?
    nie ma (jąder ) ten, ci zmienni;p

a ten szajs co jakis cxas ,ze dla dobra gry i bilansu itd. to swoim psom nawijac  prsze.
     ciekawe ile zostane tu....
    swieta sa wiec chukaj dusza:)))))))))))))))))))
  • robert28031 (PL1)robert28031 (PL1) PL1 Posty: 124
    witam ja tam w sprawie ostatniego ogloszenia bardzo fajna przemowa ale chcialbym zauwarzyc ze ja tu tylko gram nie jestem zadna rodzina, rodzine mam w domu a prezentami zaskoczyliscie no piorka spoko ale def po co on ? tak samo podwojenie chyba zeby wydac kaske dla ggs-u na nowy rok ,mam dwa podowjenia I ich nie wykorzystuje wiec to mi nie jest potrzebna jak I ten def tez go nie biore wielkie dzieki nie trzeba bylo a tego nastepnego roku az sie boje czuje ze faktycznie nas zaskoczycie az sie boje ile to kosztowac bedzie, trzeba bylo dac wojo I jakiesz zabawki w podziekowaniu, a nie dziekujecie nam ale I tak mamy znowu kase wykladac nic sie nie zmienia chociaz z jednym sie zgodze bez nas ten rok nie bylby taka przygoda nie bylo by kaski pozdr.
  • jak wysylam ataki na zmiennych to wojska ktore do ataku wyslalem z postow wraca mi na zamek glowny i nie trudno sobie wyobrazic co sie potem stalo jak na drugi dzien zagladam na konto i widze ze defa juz nie mam tylko troche ofa bo reszta zwiala z glodu moze tak ma byc nie wiem ale to  beznadziejne jest bo trzeba pilnowac czasu powrotu i przegrupowac wszystko
  • a co na to suport jak im pisalem  --- zajmiemy sie tym 
                                                                                               hehe chyba w nastepnym moim wcieleniu
       screna chca ale nie wiem z czego tego screna ze mi wojo zwialo hehe  czy ze dzien wczesniej to wojo bylo  no tak od dzisiaj bede robil screny konczac gre i zaczynajac te gre co i jak na dowod ale i tak moga nie dac wiary beznadzieja
  • np.byla taka opcyjka powrot wojska do zamku .A zatem mozna bylo przyspieszyc szybkosc wracajacego wojska do 1000% szybszy powrot .teraz tak mialem wykupiony max czyli 1000% szybkosci w drodze powrotnej.I co za tym idzie od pewnego czasu wojsko wraca sporo wolniej prawie nie rozni sie niczym od gracza ktory takiej opcyjki nie ma.Wiec zapytam moze ktoregos moderatora co sie stalo??czy wyrownalicie wszystko??bo skoro tak to zostalem uszukany przez GGS.
  • Kraszer (PL1)Kraszer (PL1) PL1 Posty: 6
    honoru  i wojska sienie traci, chwały się nie zyskuje na tym evencie ale za to zabawki jak atakujesz uciekają w mgnieniu oka
  • stasioll (PL1)stasioll (PL1) PL1 Posty: 10
    Zabawek się nie używa skoro woja się nie traci, dopiero w trybie bezwzględnym jest to opłacalne, inaczej szybko mogą się skończyć.
  • a podoba wam  sie o wydarzenie

• kiedy berimond na zielonym?
  • marello (PL1)marello (PL1) PL1 Posty: 185
    edytowano 19.02.2018
    pytanie dla czego jedni gracze mają zmiennokształtnych 2-3tys wojska, a ja mam średnio 8tys, chociaż zdarzają się też prawie 20tys? 
    Co więcej pokonanie zmiennokształtnego 8tys potrafi dać zaledwie 1200 łezek, Czyli tyle co inni gracze dostają za pokonanie 2tys
    Moim zdaniem coś tu jest nie teges
  • Neron M (PL1)Neron M (PL1) PL1 Posty: 343
    Z obserwacji dobierane jest wg pktów potegi, ale to tylko domysły
  • Witam , czytam i czytam oficjalne ogłoszenie związane z zmiennokształtnymi ....
    i nie wiem może tam literówka.,... ale 3 tura ...
    zaczęła się w nocy i gdzieś ją wcięło ....

co do tego co wyżej napisał Marello - tez uważam że system naliczania skopany ....jakby znowu balans : D

• nexty (PL1)nexty (PL1) PL1 Posty: 60
    Witam dzisiejszy event zmiennokształtnych chyba nie działa prawidłowo, nie mozna atakowac obozow bez wpłaty 4k rubinow, do tego pokazuje ilosc punktow z wczesniejszej edycji
  • grzesss (PL1)grzesss (PL1) PL1 Posty: 26
    Mam tak samo, że nie mogę atakować.
  • Dobry pomysł dali na zarobek, teraz będzie trzeba codziennie jeden atak zakupić a reszta 4 ataki gratis pewnie.
    Brawo wy :/
  • do Jan dlaczego ataki na zmiennych są teraz za rubiny
Sign In to comment.