zeby uniknac atakow to sie wykupuje ptaka na max 2 mesiace a w tym przypadku gracz dostał bana permamentnego wiec to ggs chce uniknąć logowania sie tego gracza na na tym koncie
wpisz sobie nazwę: maladuszyczka ale jak to beejbe już wytłumaczyła, gracz dostał dożywotniego bana, więc to sprawka supportu a nie samego gracza. Nikt chyba nie jest taki głupi, by tracić 700k rubli i nie móc póżniej atakować przez ponad 6 lat:)
W mojej okolicy jest mnóstwo takich graczy i też mi się wydaje, że to tutaj zadziałały "siły wyższe". Szkoda tylko, że mają na tak długo, ponieważ możliwość zabrania postów jest zablokowana. Tyle dni to z 3 lata, więc sobie wyobraźcie - posty z papu na mapie, należące do gracza z takim banem a nie można go tknąć przez tryb ochronny... Takie trochę strzelanie sobie w kolano...
W mojej okolicy jest mnóstwo takich graczy i też mi się wydaje, że to tutaj zadziałały "siły wyższe". Szkoda tylko, że mają na tak długo, ponieważ możliwość zabrania postów jest zablokowana. Tyle dni to z 3 lata, więc sobie wyobraźcie - posty z papu na mapie, należące do gracza z takim banem a nie można go tknąć przez tryb ochronny... Takie trochę strzelanie sobie w kolano..
To niezle te 3 lata, rok trwa 365 dni, przestepny jeden dziel dluzej
Komentarz
a w tym przypadku gracz dostał bana permamentnego wiec to ggs chce uniknąć logowania sie tego gracza na na tym koncie
Poziom: 23
Honor 768
Tytuł: baronet
Sojusz: czerwono-czarni.
Gram już drugi raz