No to czas na stworzenie mocnych ekip sojuszowych, bo koniec z przechodzeniem do innego soja , żeby innym pomóc w nabiajniu pkt.Czas na konkretne fuzje...Kto pierwszy stworzy mocną ekipę coś ugra, a reszta jak zwykle będzie zawsze daleko w tyle....:(
czyli mam rozumieć ze juz nie bedzie turnieju na chwałke i turniej sojuszowy wejdzie w skład wydażeń miesiecznych , i teraz tak nomady tłuc , japońców tłuc kruki i obcole tłuc , a na koniec beda zsumowane z całego soja w ten turniej sojuszowy,hmmmm
Jak dla mnie to bedzie jedna wielka kichaaaa,
żnowu GG zniszczy dobry ewent po to żeby zapełnić se skarbonke , masakra
ale ten turniej na chwałę był bardzo dobry, co w tym złego ze się robiło ustawki, było planowanie , organizacja a najważniejsze komunikacja miedzy sojuszami, no szkoda ze zmieniaja
I rubinowa aktualizacja, powrót do "normalności" widzę.
Janie M, bo nie rozumiem do końca lokalnej gwary : "po porażce obrońcy otrzymają również Talizmany Zmiennokształtnych po udanej obronie." po porażce czy po udanej obronie ? albo albo.
Twierdzicie ze nasze ustawki były nieuczciwe?? A jak inaczej zdobyc chwałe? Mam atakowac losowo ludzi z mapy i wybijac im offa i deffa i nic z tego nie miec? Jak był Turniej na obcych to też było zle . Wy zanim zaczniecie cokolwiek zmieniac w grze to sie dobrze zastanówcie bo robicie sobie z ludzi jaja a rekompensaty zadnej. ŻENADA!!!
powiem tylko jedno gge zniszczyło dobry ewent tylko po to żeby naciułać se wiecej kasy ,żenada Jedną rzecz którą potrafi gge robić to zasypywać nas premkami co kilka sekund niekiedy , to wam b. dobrze wychodz ,zaśmiecanie premkami całego monitora w grze , zamiast zrobić to tak żeby pokazywały sie te premki w małych okienkach gdzieś na krawędzi gry , przeciez macie tam sporo miejsca na te wasze premki, a jak ktos bedzie chciał z nich skorzystać to se je sam znajdzie i nie musicie wcale ich wywalac na cały ekran gry i blokowac nam tym ruchy w grze , niszczcie dalej dobre ewenty , to bedziecie mieli napewno wiecej graczy, wrecz przeciwnie , zniechecacie coraz bardziej ludzi do tej gry( no chyba ze wam o to chodzi "zniechecić" ) to rubcie tak dalej a niedługo zostana na tej mapie PL tylko moderatorzy,i tak mapa zrobiła sie b. mała już , brawo gge
To mój pierwszy komentarz mimo kilku lat gry... i z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić że ta gra, kiedyś na prawdę dająca dobra rozrywkę, teraz staje się bardzo drogim hobby... chcesz mieć dowódcę,mieć postępy w grze, to albo ciśnij 24/h, albo wywalaj miesięczną pensję... to na prawdę przykre, ale cóż, do naszych "wspaniałomyślnych" twórców gry moge powiedzieć... w miarę jedzenia apetyt rośnie.... tylko ludzie nie są głupi, co zrobicie kiedy gracze postanowią się zemścić i nie kupować rubinów, i co wtedy? zamkniecie grę bo się nie opłaca? To jest niewiarygodne jak co aktualka wbijacie sobie nóż w plecy. Po co to forum skoro w ogóle nie zwracacie uwagi na głos graczy? przecież to gra dla nas, chyba powinno Wam zależeć na satysfakcji, bo od tego zależy rozwój gry, a jak gracz zadowolony to i kupi ruble jak widzi sens, a Wy tylko szukacie sposobu jak tu jeszcze większy hajs z nas zedrzeć...
Ogólnie zmiany idą w złym kierunku to już będzie chyba 3 zmiana w Zmiennych, na gorsze wiecej za rubiny A BOSTER chyba nie na taki oczekiwaliśmy prędzej cos jak +50% lub +100% do insygni
i sprawa najważniejsza OBÓZ na wyższe lv co najmniej o 3 poziomy, jak tego nie będzie w marcu to nie ma sensu ganiać za Eventami gdzie to mieścić, niedawno co nazbierane trza już SELL.
Komentarz
Natomiast z wprowadzanych zmian już na starcie jakoś do mnie nie przemawiają obozy kupowane za rubiny.
kiedy będą znów zmiennokształtni ??
M to miazga i monstrualne karki
A to atak, ty mu musisz stawić czoła
Jak dla mnie to bedzie jedna wielka kichaaaa,
żnowu GG zniszczy dobry ewent po to żeby zapełnić se skarbonke , masakra
no szkoda ze zmieniaja
Janie M, bo nie rozumiem do końca lokalnej gwary :
"po porażce obrońcy otrzymają również Talizmany Zmiennokształtnych po udanej obronie."
po porażce czy po udanej obronie ? albo albo.
Ile to teraz zajmie zebranie dowódcy 4-5 lat ?
EDIT:// Edycja wulgaryzmów, Keira.
Jedną rzecz którą potrafi gge robić to zasypywać nas premkami co kilka sekund niekiedy , to wam b. dobrze wychodz ,zaśmiecanie premkami całego monitora w grze , zamiast zrobić to tak żeby pokazywały sie te premki w małych okienkach gdzieś na krawędzi gry , przeciez macie tam sporo miejsca na te wasze premki, a jak ktos bedzie chciał z nich skorzystać to se je sam znajdzie i nie musicie wcale ich wywalac na cały ekran gry i blokowac nam tym ruchy w grze , niszczcie dalej dobre ewenty , to bedziecie mieli napewno wiecej graczy, wrecz przeciwnie , zniechecacie coraz bardziej ludzi do tej gry( no chyba ze wam o to chodzi "zniechecić" ) to rubcie tak dalej a niedługo zostana na tej mapie PL tylko moderatorzy,i tak mapa zrobiła sie b. mała już , brawo gge
PRZYKRE....
to już będzie chyba 3 zmiana w Zmiennych, na gorsze wiecej za rubiny
A BOSTER chyba nie na taki oczekiwaliśmy prędzej cos jak +50% lub +100% do insygni
i sprawa najważniejsza OBÓZ na wyższe lv co najmniej o 3 poziomy, jak tego nie będzie w marcu to nie ma sensu ganiać za Eventami gdzie to mieścić, niedawno co nazbierane trza już SELL.
Aktualka zdecydowanie na NIE będzie.
dyskusjie
na innych serwerach juz jest podana informacjia jakie wydazenie bedzie od jutra a jak zwykle w PL w *** leca
EDIT:// Edycja wulgaryzmów, Keira.