Wszystko ładnie i pięknie, ponawiam moje pytanie ze stycznia, kiedy będzie powiększony obóz na gromadzenie tych fascynujących ubranek i klejnocików. Z ostatniej odpowiedzi miał to być pierwszy kwartał 2018, obozu nadal nie ma a nowe ciuchy już są. Ogarnijcie się wreszcie, najpierw trzeba powiększyć obóz, żeby rzeczy nie gniły w magazynie, a wtedy można zdobywać nowe do magazynu. Koniec pierwszego kwartału się zbliża zatem proszę o podanie konkretnej daty podniesienia obozu.
Apropo dowódców Dajecie ich sporo ale miejsca na nie brak Moze warto by pomyslec o zwiekszeniu poziomów obozu?? Bo u 3/4 ilosci graczy wszystko lezy w magazynach albo jest poprostu sprzedawane bo nie ma gdzie wstawic dowódcy
Wszystko ładnie i pięknie, ponawiam moje pytanie ze stycznia, kiedy będzie powiększony obóz na gromadzenie tych fascynujących ubranek i klejnocików. Z ostatniej odpowiedzi miał to być pierwszy kwartał 2018, obozu nadal nie ma a nowe ciuchy już są.
Kwartał na półmetku a nie na jego końcu. Mamy dziś 15 lutego a zapowiedź ma być na kwartał pierwszy, więc trochę cierpliwości. Obóz jest w planie powiększenia z zapowiedzią już wkrótce. Taką mam informacje od developera. Cała społeczność Empire, czeka na powiększenie obozu, pisze się o tym na wszystkich już forach, więc to pomaga przyspieszyć nieco sytuacje
A ja mam pytanie bo z tego co jest to dowódca ma 105 siły a ponoć może być tylko 90 to więc czy znowu suport dał nam możliwość robienia dowódcy powyżej 90 siły ?
Wszystko ładnie i pięknie, ponawiam moje pytanie ze stycznia, kiedy będzie powiększony obóz na gromadzenie tych fascynujących ubranek i klejnocików. Z ostatniej odpowiedzi miał to być pierwszy kwartał 2018, obozu nadal nie ma a nowe ciuchy już są.
Kwartał na półmetku a nie na jego końcu. Mamy dziś 15 lutego a zapowiedź ma być na kwartał pierwszy, więc trochę cierpliwości. Obóz jest w planie powiększenia z zapowiedzią już wkrótce. Taką mam informacje od developera. Cała społeczność Empire, czeka na powiększenie obozu, pisze się o tym na wszystkich już forach, więc to pomaga przyspieszyć nieco sytuacje
Jan
możesz napisać za co będą te ubranka? za topkę czy normalnie w "książce" do zdobycia?
A ja mam pytanie bo z tego co jest to dowódca ma 105 siły a ponoć może być tylko 90 to więc czy znowu suport dał nam możliwość robienia dowódcy powyżej 90 siły ?
tak ale ten bonus to tylko na npc na graczy jest 90/90
mam pytanie czy udciwosciom jest zmieniac misje krulewskie i dawac graczo tak malo czasu na zrobienie takich misi czy ktos sobie wyobraza takom sytulacje zeby w czasie jakiegos meczu sedzia w czasie gru zmienial zasady misi lub na drodze zmieniac w ciagu kilku dni zasady poruszania sie po drogach masakra z ggs-em
Masz racje. Takie zasady wprowadził swego czasu developer. Nagle, czego przyznaje sam nie rozumiem, pojawiły się sety z Zmiennokształtnych, które te wprowadzoną zasadę złamały i te większe bonusy działają. Na wielu forach międzynarodowych odbyła się wielka dyskusja (u nas dyskutujemy niestety o zupełnie czymś innym), bo developer zrobił maksymalne wartości i nagle wprowadził set, który łamie niemal wszystkie wartości zastrzeżone. Dlatego postanowiono z czasem wprowadzić do gry równie mocnego kasztelana, który lada chwila do wygrania lub kupienia na mapie wydarzeń pojawi się. Musi być przeciwwaga dla tych parametrów które tu prezentujemy. Bo jeśli przykładowo dajemy w dowódcy bonus na dystans, na poziomie mocy 110 w walce z prawdziwym graczem, nie NPC, trzeba przeciwstawić się odpowiednio silnym kasztelanem.
Zmiennokształtni na luty to zmienili super, by zdobyć dowódcę będzie trzeba poczekać jeszcze 2x dłużej bo insygnie daje po restarcie rankingu ..... brak słów ( jak to pisałem w moim temacie 215dni to teraz będzie niespodzianka x2 ) Brawo suport, bak słów.
Zauważyłem dziś Marian że się pomyliłem, myślałem że chodzi o restart rankingu tego 12h Nie mogli 14 dni jak było a nie co 2 dni włączać wydarzenie i wyłączać ......
Ja to widzę tak... usiadły mózgi od grywalności i sobie gadają: - Ty, Hans, no ale oni coś mało atakują. Ty nie masz wrażenia, że oni sobie wykombinowali że jak raz na początku przyatakują to im potem 14 dni wpadają żetony? - O kurcze stary! Ty masz rację. Kurcze, to chyba nie tak miało działać.... aleśmy zje..... Trzebaby naprawić zanim góra się dowie. Już i tak się plują o te bugi. - A jak Ty chcesz naprawiać, jak wyślesz Ticket to Ci od IT pewnie nam to naprawią w lipcowej aktualce. - Dobra, to ja mam taki pomysł - puki co będziemy resetować wydarzenie raz na 2 dni. Powiemy że to dla dobra graczy, bo bilans gry, i coś tam marketing jeszcze wymyśli i porozsyła do community managerów, no wiesz.. że nas ich zdanie interesuje. Damy sobie trochę czasu, pomyslimy jak to naprawić....
A teraz bardzo poważnie - co się dzieje z supportem? Od 2 tygodni nie dostaję od nich odpowiedzi, wczoraj pytali czy sprawa nadal aktualna, to mówię, że i owszem - a teraz znów cisza
Jan M. napisał: ..."Trzecia część wydarzenia : - Zmiennokształtnych rozpocznie się o godzinie 12.00 , 20 lutego, a zakończy
20 lutego o godzinie 11:30 - *(po godzinie 13.00 , 22
lutego ataki nie będą wliczane do rankingu)"
... wynika z tego, że trzecia część wydarzenia zmiennokształtnych zakończy się na pół godziny przed jej rozpoczęciem... ?
Oznacza to, ze Jan M zle przetłumaczyl wiadomosc z angielskiego forum.
First Shapeshifter event-run: starts at 12:00 PM 16th of February - (after 1:00 AM 18th of February attacks will not be counted for this day's ranking) event ends at 11:30 AM 18th of February
Tłumacząc: pierwsza czesć rozpocznie sie o godzinie 12:00 16 lutego, a zakonczy 11:30 18 lutego, przy czym od godziny 01:00 18 lutego ataki nie będą liczone (W NOCY! 1:00 AM to pierwsza w nocy a nie 13:00) To samo w pozostałych częściach.
Jan M. napisał: ..."Trzecia część wydarzenia : - Zmiennokształtnych rozpocznie się o godzinie 12.00 , 20 lutego, a zakończy
20 lutego o godzinie 11:30 - *(po godzinie 13.00 , 22
lutego ataki nie będą wliczane do rankingu)"
... wynika z tego, że trzecia część wydarzenia zmiennokształtnych zakończy się na pół godziny przed jej rozpoczęciem... ?
jak łatwo się domyślić, chodzi o zakończenie 22 lutego (literówka każdemu może się przydarzyć), moim zdaniem w tym ogłoszeniu jest więcej pomyłek - chyba powinno być tak: ...po godzinie 1.00 (a nie 13.00) 22 lutego ...
Komentarz
Drogi Janie
Wszystko ładnie i pięknie, ponawiam moje pytanie ze stycznia, kiedy będzie powiększony obóz na gromadzenie tych fascynujących ubranek i klejnocików. Z ostatniej odpowiedzi miał to być pierwszy kwartał 2018, obozu nadal nie ma a nowe ciuchy już są. Ogarnijcie się wreszcie, najpierw trzeba powiększyć obóz, żeby rzeczy nie gniły w magazynie, a wtedy można zdobywać nowe do magazynu. Koniec pierwszego kwartału się zbliża zatem proszę o podanie konkretnej daty podniesienia obozu.
Pozdrawiam
Pablo
Dajecie ich sporo ale miejsca na nie brak
Moze warto by pomyslec o zwiekszeniu poziomów obozu??
Bo u 3/4 ilosci graczy wszystko lezy w magazynach albo jest poprostu sprzedawane bo nie ma gdzie wstawic dowódcy
Jan
wiadomo już coś kiedy powrócą podziemia, wybrzeże mieczowe no i przez wszystkich oczekiwany Turniej Miast???
możesz napisać za co będą te ubranka? za topkę czy normalnie w "książce" do zdobycia?
tak ale ten bonus to tylko na npc
na graczy jest 90/90
czy ktos sobie wyobraza takom sytulacje zeby w czasie jakiegos meczu sedzia w czasie gru zmienial zasady misi lub na drodze zmieniac w ciagu kilku dni zasady poruszania sie po drogach masakra z ggs-em
Nie możemy podawać z wyprzedzeniem odpowiedzi na takie pytania ... za chwile będzie to już oczywiste
Jan
Brawo suport, bak słów.
Zauważyłem dziś Marian że się pomyliłem, myślałem że chodzi o restart rankingu tego 12h
- Ty, Hans, no ale oni coś mało atakują. Ty nie masz wrażenia, że oni sobie wykombinowali że jak raz na początku przyatakują to im potem 14 dni wpadają żetony?
- O kurcze stary! Ty masz rację. Kurcze, to chyba nie tak miało działać.... aleśmy zje..... Trzebaby naprawić zanim góra się dowie. Już i tak się plują o te bugi.
- A jak Ty chcesz naprawiać, jak wyślesz Ticket to Ci od IT pewnie nam to naprawią w lipcowej aktualce.
- Dobra, to ja mam taki pomysł - puki co będziemy resetować wydarzenie raz na 2 dni. Powiemy że to dla dobra graczy, bo bilans gry, i coś tam marketing jeszcze wymyśli i porozsyła do community managerów, no wiesz.. że nas ich zdanie interesuje. Damy sobie trochę czasu, pomyslimy jak to naprawić....
A teraz bardzo poważnie - co się dzieje z supportem? Od 2 tygodni nie dostaję od nich odpowiedzi, wczoraj pytali czy sprawa nadal aktualna, to mówię, że i owszem - a teraz znów cisza