Serwer ruszył

Serwer ruszył to pora zwracać pieniądze za wykupione promki.
Nie wywiązaliście się z umowy dt. promocji eventowej to oddawać kasę teraz.
Nie wywiązaliście się z umowy dt. promocji eventowej to oddawać kasę teraz.
Dakota7777 @ pl 1
0
Sign In to comment.
Komentarz
I co? na noc Boostera odpalic i niech sobie leci tak? Dzien do tylu a w nagrode za awarie 5 ogonow dali . Przepraszam ale nerwy mnie poniosly.
Czubajka
przecież to jest jawna nieuczciwość... kto ma takie pomysły..??
Strata premii pociąga za sobą dalsze straty. Teraz trzeba latać by wytłuc wojo które się dostało przy okazji zakupu premii no i oczywiście też tracić pominięcia które również się zakupiło. Tylko wszystko to już bez aktywnej zakupionej premii! Więc strata za stratą.......
to jest oszustwo zwykłe...
Dakota jest ogłoszenie w którym prosi się by osoby, które wykupiły premię przed awarią by zgłosiły się do Działu Wsparcia. Okradziony nie zostałeś , ponieważ będą takie sprawy rozpatrzone.
Rozumiem Twoje rozgoryczenie, jednak proszę byś nie rzucał oskarżeń które nie mają pokrycia.
Czubajka
co do Aktualizacji to była ona planowana od kilku dni była informacja o niej niestety nie u nas bo Jan jej nie podał ale na forum en widniała od 4-5 dni.
Jedynie co to można mieć żal do moderatorów, że nie chcą nas informować o tym co jest planowane na grze wykaz ewentów pal licho bo zazwyczaj wiadomo jaki ewent jest po czym ale o pracach konserwacyjnych i aktualizacjach powinni informować.
Dziś grę zepsuł podobno Chan , dziwne bo przez ostatnie kilka dni działał bezproblemowo , baa nawet w weekend nie było z tym problemu .. Po przyjściu do pracy w poniedziałek jednak ktoś coś zepsuł
Druga sprawa to czy powinienem robić wszelkie możliwe zdjęcia narzędzi jakie posiadam w swoich zamkach co by w razie " W " nie pozostać posądzonym o próbę oszukania GGS , w razie jak by serwer znowu jutro padł
Na beri ostatnio padł , dziś na Chanie , jutro pewno coś zmalowane będzie z nowo/starym beri ... Mogę się założyć
Odnoszę wrażenie że Zmiennokształtni przynoszą sporo problemów Wam ... Oczywiście błędy mieliście zawsze , ale po wprowadzeniu Zmiennych przechodzicie samych siebie ..
jeszcze raz powtarzam Ci że zostałem okradziony...
zastanów się nad tym czy dawanie promocji czasowych zaraz przed wyłączeniem serwera jest uczciwe a potem dopiero komentuj...okej..?
chyba jasno się wyraziłem...?