Dostałem odpowiedź od supportu "Dodatkowe rekompensaty za jednostki Berimondu zrekrutowane w tym czasie, surowce pozyskane z zakupionego zamku, czy pominięcia czasu nie będą zwracane przez Dział Wsparcia." Czyli całkowita olewka graczy przez GG. Za czasówki ja przecież płaciłem. Moim zdaniem to złodziejstwo
W TYM miejscu, po długich negocjacjach i rozmowach, GGE zwraca za wydatki poniesione na wydarzeniu Berimond.
Jedna tylko uwaga ode mnie. Moderator, to nie właściciel ani osoba decyzyjna tej gry. Przekazuje informacje w dwie strony ale nie zarządzam, nie wytyczam i nie kompensuje strat. Przypisywanie mi innych "boskich" możliwości i działań w grze, jest równie "pobożne" co nasze prośby o spokój i umiarkowane wpisy, bo zawsze można w konsekwencji, spokojnie tłumacząc, wynegocjować choć najważniejsze postulaty. To tyle z mojej strony w tym temacie, który pozostawiam otwarty ...
Oooo, widzę, że GGS stanął na wysokości zadania Brawo.
Jeśli można zapytam, czy każdy indywidualnie ma zwracać się do GGS o rekompensaty, czy GGS sam wie co kto i ile wydał i "z automatu" zwróci? Jeśli chodzi o mnie, to surowce pal licho, zdobędzie się a w zasadzie to zapewne wszyscy już dawno "odrobili", rubinów nie wydałem, ale bardziej o czasówki chodzi.Niestety, nie przyszło mi do głowy zapisywać ile ich zużywam
Jeśli można zapytam, czy każdy indywidualnie ma zwracać się do GGS o rekompensaty, czy GGS sam wie co kto i ile wydał i "z automatu" zwróci? Jeśli chodzi o mnie, to surowce pal licho, zdobędzie się a w zasadzie to zapewne wszyscy już dawno "odrobili", rubinów nie wydałem, ale bardziej o czasówki chodzi.Niestety, nie przyszło mi do głowy zapisywać ile ich zużywam
przeczytaj dokładnie to co pisze w linku od Jana M. Nie ma tam ani słowa o zwracaniu czasówek czy monet wydanych na produkcję wojska tylko o rubinach za stworzenie obozu, surowcach za stworzenie obozu oraz rubinach wydanych na rozbudowę obozu nic poza tym.
A tak w ogóle, Berimond się ponownie zacznie? Bardzo słabo i bardzo sługo wam to idzie. Rekompensatą byłoby między innymi przedłużenie okresu trwania wojny o Berimond, bo od dłuższego czasu nie można zniszczyć stolicy. Ogarnijcie się wreszcie.
przeczytaj dokładnie to co pisze w linku od Jana M. Nie ma tam ani słowa o zwracaniu czasówek czy monet wydanych na produkcję wojska tylko o rubinach za stworzenie obozu, surowcach za stworzenie obozu oraz rubinach wydanych na rozbudowę obozu nic poza tym.
przeczytałem dokładnie i jak dobrze przeczytasz moja wypowiedź to może zrozumiesz, że główna treść jest w pytaniu, a drugie zdanie dotyczyło zupełnie czegoś innego. Jan tez nie wszystko napisał jasno i wyraźnie, dlatego moje pytanie, a skoro nie napisał, w jaki sposób beda zwroty, to również dobrze mógł nie dopisać co będą zwracać. Także, nie czepiaj się, bo nie masz podstaw.
Witam. Musze napisac cos co mnie denerwuje BARDZO. Mam pisac do supportu na temat rekompensaty za beri..............hmM sam nie wiem czy jest sens bo juz prawie drugi miesiac nie odpisali mi na temat problemu na zmiennoksztaltnych. Totalna olewka graczy
Komentarz
"Dodatkowe rekompensaty za jednostki Berimondu zrekrutowane w tym czasie, surowce pozyskane z zakupionego zamku, czy pominięcia czasu nie będą zwracane przez Dział Wsparcia."
Czyli całkowita olewka graczy przez GG. Za czasówki ja przecież płaciłem. Moim zdaniem to złodziejstwo
W TYM miejscu, po długich negocjacjach i rozmowach, GGE zwraca za wydatki poniesione na wydarzeniu Berimond.
Jedna tylko uwaga ode mnie. Moderator, to nie właściciel ani osoba decyzyjna tej gry. Przekazuje informacje w dwie strony ale nie zarządzam, nie wytyczam i nie kompensuje strat. Przypisywanie mi innych "boskich" możliwości i działań w grze, jest równie "pobożne" co nasze prośby o spokój i umiarkowane wpisy, bo zawsze można w konsekwencji, spokojnie tłumacząc, wynegocjować choć najważniejsze postulaty. To tyle z mojej strony w tym temacie, który pozostawiam otwarty ...
Jan
Jeśli można zapytam, czy każdy indywidualnie ma zwracać się do GGS o rekompensaty, czy GGS sam wie co kto i ile wydał i "z automatu" zwróci?
Jeśli chodzi o mnie, to surowce pal licho, zdobędzie się a w zasadzie to zapewne wszyscy już dawno "odrobili", rubinów nie wydałem, ale bardziej o czasówki chodzi.Niestety, nie przyszło mi do głowy zapisywać ile ich zużywam
Ogarnijcie się wreszcie.
Jan tez nie wszystko napisał jasno i wyraźnie, dlatego moje pytanie, a skoro nie napisał, w jaki sposób beda zwroty, to również dobrze mógł nie dopisać co będą zwracać.
Także, nie czepiaj się, bo nie masz podstaw.
Pisz proszę zgłoszenie do supportu, straty są wyrównywane indywidualnie.
Czubajka