Archipelag

Co mnie obchodzą awarie. Ja poświeciłem czas i czasówki i kase ,żeby zorganizować swój zame a tu lipa . Szkoda czasu na ta gre bo nie warto chyba i nerwów. Co 2 dni będziemy zaczynać od nowa. A co z wojem i przesłanym sprzętem??
0
Sign In to comment.
Komentarz
Po awarii zablokowało mi wyspy na Archipelagu Sztormu, okupacja wysp mineła jakieś 8h temu a nadal jestem ich posiadaczem a zasoby z nich nie wpływają mi na sztorm da się coś z tym zrobić pozdrawiam huzarwarrior
Wygląda na to, ze Sztorm będzie trzeba uruchomić ponownie i dokonać zwrotu surowców za wejście na Archipelag. Jeśli dostaniemy jakieś szczegóły, będziemy się nimi dzielić na forum.
Jan
zacząłem okupacje wysp przed awaria, wojsko i surowce wróciło po awarii, jedynie co, to straciłem jedno osiagniecie i zdobyty akwamaryn.
Ale to nie problem
https://scr.hu/7q8z/oc2qw
Problem ten nie dotyczy tylko mnie, po obserwacji mapy sztormu można zauważyć że jest więcej takich zamków widmo, na których nic nie można zrobić...
Liczę tu na szybszą odpowiedź niż od suportu
- wsadziłem dużo rubinów, i surowców w rozbudowę zamku na archipelagu, masę zabawek tam było, straciłem niewyobrażalną ilość przewijek czasowych i co teraz będzie, w jaki sposób będzie to zwrócone?
pozdr
surowce raczej nie, czasówki tez szlag trafił
Odkąd zmieniliście serwery w grudniu ciagle się coś ***, najpierw przez miesiąc nie dało się grac praktycznie wcale, bo wszystkie ruchy na mapie działaly turowo co 20-30 sekund a teraz to, a Jan jeszcze pisze ze rekompensat za archipelag nie będzie, to lepiej żeby jednak były bo w ciul czasówek poszło sie gonić o surce nie wspomne...
w ciągu 5lat 80% gry przerobiliście na rubiny i dalej okradacie ludzi...
EDIT:// Edycja wulgaryzmów, Keira.
rano znowu wszedłem - pobudowałem na maksa znowu magazyn, koszary itd. i znowu reset
znowu 1,5-1,6 mln monet w plecy - zabawki, a nawet lepiej wyspy poszly..., lecialem na forty - mam tylko 2 rapki
moze teraz zapiszcie co kto mial i po ponownym wejsciu oddajcie co miał na archipelagu
!Polski Legion!; Bestie Nocy; Gwardia Mroku; **Sleepwalkers**; Elita Empire; KINGS of HELL; Easy Rider; OTT; Łeśni Łowcy
!Polski Legion!; Bestie Nocy; Gwardia Mroku; **Sleepwalkers**; Elita Empire; KINGS of HELL; Easy Rider; OTT; Łeśni Łowcy
Czeka na powrót mojego zamku...