Awarie się zdarzają, ale jedzenia mi wystarcza na kilka godzin. Przed snem muszę nakarmić wojsko, żeby do rana wytrzymało. Jest awaria i nie zużywa jedzenia - OK. A jak o pierwszej w nocy uruchomią i wojo zacznie jeść, to do rana uciekną z głodu. Rzućcie trochę jedzonka po naprawie serwerów. No i dzisiaj monki, ciekaw jestem co rano będzie jeszcze do złapania :-)
Piszcie po polsku ! Jest różnica czy zrobisz komuś "Łaskę", czy "Laske"
poza zamrożeniem jedzenia (co chyba jak zdaje się wynikać z wpisu na forum Jana - nie było automatyczne) zamroźcie także np. reset monumentów - ma on ustaloną porę i czekanie np. do 4 czy 5 rano aż ruszą serwery jest lekką przesadą. Nie wiadomo kiedy serwery odpalą Część osób wieczorem napełnia magazyny i idzie sobie spać - teraz jak tego nie zrobili a serwer ruszy w środku nocy rano mogą być zdziwieni brakiem wojska - nie wiadomo na ile czasu będzie zamrożone jedzenie - może co najmniej do rana np. godz. 10?
narzekacie ze jest awaria i nie ma informacji a jak ktoś ją wam podaje to jedziecie na nim jak na Śwince Polacy co zwami naprawdę tylko narzekać umiecie:( współczuje moderatorom
... i nie ma zamrożenia jedzenia jak napisał Jan. Zatem po sprawie w sumie - bo kolejna awaria to źle wróży dla posiadaczy minusów w papu. Tym co mają dużo wojska - problem się rozwiąże niebawem. Zapewne będzie tzw. urawniłowka w oddawaniu wojska, co wg mnie jest niesprawiedliwe, bo nie odda tego co się miało (a są w stanie to ustalić, choć to pewna praca). Dobrej nocy wszystkim.
ein moment jak powiedziała wróżka hitlerowi gdy przyszedł zapytać się ile będzie jeszcze żył... taka odpowiedz raczej nie satysfakcjonuje graczy...to tak jak by napisać "już za chwileczkę już za momencik piątek z pankracym zacznie się ...." oczekujemy konkretów
Wielki lament bo server padł. Celowo tego nie zrobili więc darujcie sobie te wywody bo jak by nie było to wiekszosc moderatorów jest w takiej samej sytuacji że nie ma dostepu do gry i wojo może zwiac.
No ale najlepiej to wieszać na moderatorach psy bo żarcie nie zamrożone, rekompenstata itd... masakra
Wielki lament bo server padł. Celowo tego nie zrobili więc darujcie sobie te wywody bo jak by nie było to wiekszosc moderatorów jest w takiej samej sytuacji że nie ma dostepu do gry i wojo może zwiac.
No ale najlepiej to wieszać na moderatorach psy bo żarcie nie zamrożone, rekompenstata itd... masakra
Komentarz
No i dzisiaj monki, ciekaw jestem co rano będzie jeszcze do złapania :-)
Część osób wieczorem napełnia magazyny i idzie sobie spać - teraz jak tego nie zrobili a serwer ruszy w środku nocy rano mogą być zdziwieni brakiem wojska - nie wiadomo na ile czasu będzie zamrożone jedzenie - może co najmniej do rana np. godz. 10?
!Polski Legion!; Bestie Nocy; Gwardia Mroku; **Sleepwalkers**; Elita Empire; KINGS of HELL; Easy Rider; OTT; Łeśni Łowcy
zagadka:
hehe , ile to jest: " lada moment"
p.s Mam nadzieję że na moim koncie nic mi nie ubędzie gdy pan Jan tego dopilnuje osobiście , co by nie zniknęło
Polacy co zwami naprawdę tylko narzekać umiecie:(
współczuje moderatorom
Zatem po sprawie w sumie - bo kolejna awaria to źle wróży dla posiadaczy minusów w papu.
Tym co mają dużo wojska - problem się rozwiąże niebawem.
Zapewne będzie tzw. urawniłowka w oddawaniu wojska, co wg mnie jest niesprawiedliwe, bo nie odda tego co się miało (a są w stanie to ustalić, choć to pewna praca).
Dobrej nocy wszystkim.
!Polski Legion!; Bestie Nocy; Gwardia Mroku; **Sleepwalkers**; Elita Empire; KINGS of HELL; Easy Rider; OTT; Łeśni Łowcy
powoli ruszać to ja mogę moją kobite
biedaku zal mi a teraz idę spać