Sugestie ( czyli pare dobrych pomysłów ) :D

1. Przycisk "Uzupełnij Automatycznie"- ja bym sugerował dodanie do tego przycisku funkcji w której można zaznaczyć jakie wyłącznie maszynki powinno omijać i nie dawać (mowa o maszynkach na mury, bramę i tarczach), i zauważyłem również że nie zawsze z automatu daje wszystkie maszynki jakie potrzeba głównie tarcze. Można pomyśleć że to Szablony ale to zupełnie co innego.
2. Sprzedawanie ubranek z plecaka- ten temat był jak pamiętam wiele razy mówiony i na marne, otóż możliwość zaznaczenia paru ubranek a nie klikanie co chwile na sprzedaj i wybór czy na pewno chce.
3. Niedobory żywności- już nie jednego to zdenerwowało bo np. na zg jeśli są niedobory bardziej jest potrzebne wojo do obrony niż do ataku, i oczywiście głównie pada to za ruble.
Według mnie powinna być możliwość ustawienia na zamkach/posterunkach suwakiem lub przez zaznaczenie jakie wojo powinno głównie padać z braku żywności ( co do zaznaczenia konkretnych wojaków do padnięcia podczas jak by miało paść więcej niż zaznaczone wojo wtedy mogło by zacząć padać po sile ataku jak teraz).
4. Przesyłanie maszynek/woja na posterunki- według mnie powinna być zwiększona ilość przesyłania maszynek za pomocą dowódcy tak do 4 000 nawet lub możliwość przesyłania bez dowódcy (ale 4k jest bardziej realne niż bez dowódcy :P).
To są nieliczne sugestie z mojej strony na poprawienie grywalności i zmniejszenie czasu na tą grę
Na pewno nic nie będzie uwzględnione z tego do gry ale niech wiedzą że jeśli oni mają zamiar uprzykrzać grę swoimi pomysłami to inni konkretnie myślą nad rozwojem gry :P
Mam jeszcze wiele sugestii ale nie będę się rozpisywał
Powodzenia w rozwoju gry.
2. Sprzedawanie ubranek z plecaka- ten temat był jak pamiętam wiele razy mówiony i na marne, otóż możliwość zaznaczenia paru ubranek a nie klikanie co chwile na sprzedaj i wybór czy na pewno chce.
3. Niedobory żywności- już nie jednego to zdenerwowało bo np. na zg jeśli są niedobory bardziej jest potrzebne wojo do obrony niż do ataku, i oczywiście głównie pada to za ruble.
Według mnie powinna być możliwość ustawienia na zamkach/posterunkach suwakiem lub przez zaznaczenie jakie wojo powinno głównie padać z braku żywności ( co do zaznaczenia konkretnych wojaków do padnięcia podczas jak by miało paść więcej niż zaznaczone wojo wtedy mogło by zacząć padać po sile ataku jak teraz).
4. Przesyłanie maszynek/woja na posterunki- według mnie powinna być zwiększona ilość przesyłania maszynek za pomocą dowódcy tak do 4 000 nawet lub możliwość przesyłania bez dowódcy (ale 4k jest bardziej realne niż bez dowódcy :P).
To są nieliczne sugestie z mojej strony na poprawienie grywalności i zmniejszenie czasu na tą grę

Na pewno nic nie będzie uwzględnione z tego do gry ale niech wiedzą że jeśli oni mają zamiar uprzykrzać grę swoimi pomysłami to inni konkretnie myślą nad rozwojem gry :P
Mam jeszcze wiele sugestii ale nie będę się rozpisywał

1
Sign In to comment.
Komentarz
Jiddu Krishnamurti
Jiddu Krishnamurti
ad.2 juz się z 10 razy wypowiadałem - kiedys zamieszcze 15 minutowy filmik jak wygląda sprzątanie ekwipunku w gge - bedzie hit
ad.3 tego nie popieram - wiadomo co pada pierwsze - czasem tak zdobywa się obiekty specjalne i to zlikwidowanie jednej z takich opcji - zabrania jedzenia przy stacjonujących wojskach
ad4. faktycznie prosi się - niech to bedzie nawet opcja za punkty Vip ze Ci dowódcy bedą nieść zaznaczona ilość - ale trzeba coś z tym zrobić bo to strasznie rozwala system jak się na wojnie zamek daleko przeniesie ;D i każą tam zostać
Raczej czasu grania to nie zmniejszy ale będzie się grać a nie tępo klikać - i to jest dobra zmiana ;D