Zapowiedź zmian - styczeń 2018 roku - Dyskusja

Witam,
W tym miejscu otwieram dyskusje, na temat zmian i najnowszej aktualizacji w miesiącu styczniu tego roku, zapraszam,
Jan
W tym miejscu otwieram dyskusje, na temat zmian i najnowszej aktualizacji w miesiącu styczniu tego roku, zapraszam,
Jan
0
Sign In to comment.
Komentarz
A co z eventem takim jak podziemia? Również dawno ich nie było, będą częściej czy raz max dwa do roku?
czyzby miało nie byc w przyszłości eventów, które zaopatrują nas we wszystko poza rubinami?
nawet na niskich levelach mozna zdobyc komplety do gienków i kasztanów.
http://prntscr.com/i30ldr
I drugie pytanie: jak zostaną naliczone pkt osiągnięć dla graczy którzy mają już np ponad 2500 ataków zrobionych ? Obecnie wynik 2500 ataków dał zaliczenie na 5 levelu a w nowej propozycji jest to level 9 ???
chciałem zebyscie przenalizowali osiagniecia niektore i przeliczyli je słyszałem ze wycofaliscie i przeliczyliscie jednoczesnie osoagniecia takie......
w Wydazeniach
-Elita
-Zwycięzca
-Doskonały
niemam powyzej ani jednego zaliczonego a nie raz to robilem
wiec zwracam sie z prozbą o sprawdzenie tych Wydarzeń.
i pytanko na koniec dodatkowy herb na chwale jaki procent bedzie?
a kiedy aktualizacja OS
na obcych po minucie znikaja skany.. tylę ludzi już wspominało o tym a progresu w tej sprawie nie ma.
a bug cały czas jest.
Obcy co jakiś czas zmieniają swoje ustawienia, jeśli zeskanujesz akurat pod koniec takiego czasu, to wtedy jest taki efekt.
dyskusja bezowocna bo do tej pory nie uzyskano zadnych odpowiedzi od moderatorów, tydzień czasu to ogrom czasu a zapowiedz aktualizacji tez spóźniony w stosunku do np. serwera angielskiego widocznie nasi moderatorzy tydzien czasu musieli poswiecic na tłumaczenie słowa w słowo z innych serwerów .
Jan
Szkoda słów.
Nowe szablony = większy zysk z tak zwanych Rubinowiczów :P
Mam pytanie, jest sens pisać propozycje poprawek lub sugestii w dziale z sugestiami skoro i tak one nie są nawet w najmniejszym stopniu wykonywane ( nawet nie rozpatrywane ).
Zbrojmistrz i wojo do kupna hehehe, nie dla zwykłego Kowalskiego :P
czy Polska norwegia albo szwecja to ceny nie powinny byc rozne.
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
Można powiedzieć prezent LL dla EE
Ale jak najbardziej zasłużony