Zmiana Eventów Kruk/Obcy

Proponuje i przedstawiam do rozważenia dla moderatorów oraz zgłoszenia oficjalnie do GGS
takiego oto rozwiązania i zmiany eventów Kruk/Obcy
wprowadzenie zamków poziomowych lv jak forty na sztormie
1 lv z wojskiem do 500
2 lv z wojskiem 501 - 1500
3 lv z wojskiem 1501 - 3000
4 lv z wojskiem 3001 - 5000
5 lv z wojskiem 5001 - 9000
każdy wyższy lv z trudniejszym zestawem obronnym (maszynki) co skutkowałoby od atakującego gracza użycie mocniejszych maszynek do pokonania zamków, zwiększyłoby grywalność, atrakcyjność gry, i gracz mógłby wybrać jaki lv chce atakować aby zdobyć więcej chwały, zwiększyłoby by też rywalizację i zapotrzebowanie na tzw. ogony i mocniejsze maszyny.
Efekt zmian byłby ciekawy, każdy miałby szansę równej rywalizacji, a wynik zależałby od chęci i zaangażowania konkretnego gracza, jednocześnie GGS też na tym też by zyskał, myślę że nawet w większym stopniu niż jest to teraz obecnie.
Naprawdę niewiele trzeba a każda ze stron tej gry czyli Gracze i Developer byliby zadowoleni.
Proszę o szerszą dyskusję i rozważenie Moderatorów aby przedstawili moją propozycję do Developera lub rozwiązania bardzo zbliżonego które przedstawiłem powyżej.
Może ktoś z graczy ma ciekawsze rozwiązanie tego eventu.
takiego oto rozwiązania i zmiany eventów Kruk/Obcy
wprowadzenie zamków poziomowych lv jak forty na sztormie
1 lv z wojskiem do 500
2 lv z wojskiem 501 - 1500
3 lv z wojskiem 1501 - 3000
4 lv z wojskiem 3001 - 5000
5 lv z wojskiem 5001 - 9000
każdy wyższy lv z trudniejszym zestawem obronnym (maszynki) co skutkowałoby od atakującego gracza użycie mocniejszych maszynek do pokonania zamków, zwiększyłoby grywalność, atrakcyjność gry, i gracz mógłby wybrać jaki lv chce atakować aby zdobyć więcej chwały, zwiększyłoby by też rywalizację i zapotrzebowanie na tzw. ogony i mocniejsze maszyny.
Efekt zmian byłby ciekawy, każdy miałby szansę równej rywalizacji, a wynik zależałby od chęci i zaangażowania konkretnego gracza, jednocześnie GGS też na tym też by zyskał, myślę że nawet w większym stopniu niż jest to teraz obecnie.
Naprawdę niewiele trzeba a każda ze stron tej gry czyli Gracze i Developer byliby zadowoleni.
Proszę o szerszą dyskusję i rozważenie Moderatorów aby przedstawili moją propozycję do Developera lub rozwiązania bardzo zbliżonego które przedstawiłem powyżej.
Może ktoś z graczy ma ciekawsze rozwiązanie tego eventu.
huhu2 @ pl 1
2
Sign In to comment.
Komentarz
Zaręczam Ci, że dla dobrego gracza nie ma żadnego problemu zrobienie książeczki z obcymi po 500-700 szt. A Ci co robią top 100 teraz, będą to robić też po proponowanych zmianach, zaś Ci którym daleko do top 500
Lusika proszę abyś nie dokonywał wpisów jeden pod drugim w przeciągu kilku minut. A także abyś trzymał się tematu danej dyskusji. W harmonogramie zamieszczonym TUTAJ nie ma wzmianki o Berimondzie na Zielonym, który to event na chwilę obecną jest wstrzymany. Proszę abyś nie wprowadzał w błąd graczy.
Jeżeli chodzi o zmianę w evencie Obcy/Kruki zachęcam do dalszej dyskusji jak zmienić ten event.
Pozdrawiam
Keira
dobry gracz
rozumiem że to taki co całe dnie przesiaduje przed grą i klepie nonstop obce (lub zarywa nocki) - heh no dobre
A nocek nie trzeba zarywać..
Jeden atak na czerwonych flagach to 15-18 tys. chwały. 10 ataków wysyłam jednocześnie wystarczy 4-5 razy podejść do kompa na 5 minut (po to są szablony) - to jest co najmniej 600 tys chwały , razy 4 dni ewentu - da się????...
Nie użalajcie się już ze trafiają się zamki 500 skoro ci to psioczą na ten event nawet głosu tu nie zabrali.
Poza tym nikt tu niczego powyżej nie wniósł ciekawego.
Prosiłem o dyskusję i pomysły jak rozwinąć ten event w jakim kierunku mógłby pójść.
Moderatorów proszę o zamknięcie tematu. Bujajmy się dalej z tym co jest.
pozdrawiam
moja propozycja polegała by na naładowaniu kruka/obcego np.pkt. chwaly do tzw.grubasa
czyli przykład ładujesz500k chwały i masz grubasa 4-8kwoja.
a co do reszty wypowiedzi zgadzam się z anią.
i gdzie jest napisane masz zamknąć event? to jest twój własny wybór.
1. złota się nie kupuje za rubiny.. zdobywa się je z wież i nomadów/samurajów
2. a dlaczego miałbym robić flagi tylko przez 4 dni ? a choćby wyspa na akwie i flagi robić 24h/dobę...
3. po co mi 148k flag na ewent?? na 2kk chwały wystarczy ok 150 ataków czyli ok 100k flag, bo jakieś narzędzia tez trzeba wziąć..
4. no i przecież nie muszę każdego obcego robić do końca....