no to skoro piszecie że po bugfixie zabiera jednak zabawki, to tylko kase i czas straciłęm na skanowanie papa GGS
PS. właśnie to sprawdziłęm - miałem załadowane 8 slotów po 12 bomb, wapiennych, teraz w każdym slocie jest po 8 bomb, czyli 32 w plecy śmiejcie sie lub nie, strata, nie strata, ale mnie to boli, bo maszynek miało sie nie tracic, po ataku zmiennokształtnych czekam na zwrot
i rada na przyszłość - nie wypuszczajcie czegos póki nie upewnicie się że działa prawidłowo
NO I KWA KWA PRZESTAŃCIE NAS TRAKTOWAC JAK SERWER TESTOWY!!!!!!!!!!!!!
to prawda maszynki ginal i w ataku i obronie . po to suport to wymyslij zeby gracze je potracili i kupywali tylko po co ta sciema.??? mialy nie ginac podobno!
to prawda maszynki ginal i w ataku i obronie . po to suport to wymyslij zeby gracze je potracili i kupywali tylko po co ta sciema.??? mialy nie ginac podobno!
radze zrobic co ja - nie lac dziadów i sciągnąć zabawki z murów, bo naprawde szkoda wysiłku jaki musielismy włożyc żeby te zabawki zdobyc
Nadal gienki 9-elementowe nie dzialają, w szczegolnosci ich kamienie na poszerzenie muru ( nie wiem jak z dziedzincem) ale slabo to wygląda, przyklad to lotos z 84 zolniezami na skrzydle. Kamienie zwykle działają przynajmniej na poszerzenie ilosci na murze. Oczywiście sup ma to gdzieś bo na 3ci dzien jest to nie poprawione nie wspominając o "wielkich" przygotowaniach eventu. Ciekawe jak mam wytluc czyms takim 13k tych pokrak
a u mnie na koncie cuda wczoraj wysłałem na noc atak z postu na zmiennokształtnych dzisiaj wracam i nie ma raportu ale to jeszcze nic wojo mi wróciło nie na post tylko na główny i w efekcie zwiało mi ponad 5 k woja bo żarcia zabrakło jeśli ktoś mógłby na moje konto zajrzeć to byłbym wdzięczny bo to są jakieś cuda wianki:)
o 12 w nocy jest reset zmiennokształtnych na nowych, najprawdopodobniej dlatego Twoje ataki nie doszły. Wygląda to tak jak w przypadku obcych, jeśli wyślesz 2 ataki na jeden i pierwszym wygrasz to drugi automatycznie zawróci. A to, że wróciło na zamek główny to jest pewnie niedopracowanie eventu:) Tak samo jak jest błąd, że po przegranym ataku niezużyte zabawki wracają na główny, nawet jeśli puści się z postu.
radze zrobic co ja - nie lac dziadów i sciągnąć zabawki z murów, bo naprawde szkoda wysiłku jaki musielismy włożyc żeby te zabawki zdobyc
z tego co czytałam miało się nie tracić ani wojska ani zabawek a tu opps wszystkie zabawki rubinowe poszły w piach 115 zabawek rubinowych w piach tak wiec na tym skończyła się moja zabawa z nową przygodą zmiennokształtnych powodzenia nagrody wgmnie nie adekwatne do strat
Jakoś w obronie, ani wojo, ani zabawki mi nie zginęły natomiast w ataku tak ale tak ma być tylko to jest losowo raz ci zginie raz nie. Oczywiście jak wygrasz bitwę w ataku to to co zostanie musi ci wrócić.
Ten ewent to jeden wielki żart http://prntscr.com/hsjtz1 Chetnie bym sie dowiedział gdzie sie podziały punkty za 2 ataki skoro zrobiłem cała serie? Weźcie sobie go w cho......
Komentarz
https://www.dropbox.com/sh/8veo137i81jzyrd/AADJPQhHeDla6QPLvDgb9zxna?dl=0&preview=logowanie.jpg
PS. właśnie to sprawdziłęm - miałem załadowane 8 slotów po 12 bomb, wapiennych, teraz w każdym slocie jest po 8 bomb, czyli 32 w plecy
śmiejcie sie lub nie, strata, nie strata, ale mnie to boli, bo maszynek miało sie nie tracic, po ataku zmiennokształtnych
czekam na zwrot
i rada na przyszłość - nie wypuszczajcie czegos póki nie upewnicie się że działa prawidłowo
NO I KWA KWA PRZESTAŃCIE NAS TRAKTOWAC JAK SERWER TESTOWY!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe jak mam wytluc czyms takim 13k tych pokrak
z tego co czytałam miało się nie tracić ani wojska ani zabawek a tu opps wszystkie zabawki rubinowe poszły w piach 115 zabawek rubinowych w piach
tak wiec na tym skończyła się moja zabawa z nową przygodą zmiennokształtnych
powodzenia
nagrody wgmnie nie adekwatne do strat
- ataki przedwczorach 3 puscilam na zmiennych, wojo jak kamien w wode przepadlo, raportow brak
wczoraj wieczorem jeszcze jeden, i tez nie ma raportu,dodam,ze nie wlaczalam trybu bezwzglednego,prosze o sprawdzenie konta
http://prntscr.com/hsjtz1
Chetnie bym sie dowiedział gdzie sie podziały punkty za 2 ataki skoro zrobiłem cała serie?
Weźcie sobie go w cho......