Koalicja TRIADA

Witam.
Chciałbym poinformować o zawiązaniu się nowej Koalicji TRIADA, w skład której wchodzą Dragons Anarchy, Ludzie Lodu, Ostatni Bastion wraz z ich Akademiami.
Chciałbym poinformować o zawiązaniu się nowej Koalicji TRIADA, w skład której wchodzą Dragons Anarchy, Ludzie Lodu, Ostatni Bastion wraz z ich Akademiami.
Koalicja ta powstała w związku z opusczeniem wyżej wymienionych sojuszy koalicji
"Glory The Brave - Chwała Dzielnym"
Dyplomatami koalicji są: G. Leszczyk, Bedziuu
bedziuu @ pl
8
Sign In to comment.
Komentarz
Gratulacje Bedziu cos nowego na mapie
Czyli Zorganizowana Grupa Przestepcza o nazwie Triada
wiec aby rywalizowac z tak mocna Grupa ktos powinien zalozyc koalicje pod nazwa Sun Yee On
aby byla jakas rôwnowaga na mapie ? :-D
Pozdrawiam jak zawsze
Amin.
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
To moje skojarzenie - "zbiór trzech elementów pozostających w relacji między sobą" - a przykład TU
We własnych wątkach które otwierasz, prosisz o brak spamu i najchętniej byś go miał tylko dla siebie, ale innej osobie, z lubością znaną tylko Tobie, spamujesz.
Dostałem kilkanaście zgłoszeń na PW forum na Twoje PW na grze do graczy. Piszesz miedzy innymi w nich, ze znasz regulamin gry i forum i nic nikt Ci nie zrobi, mylisz się. Otóż, czytając Twoje wpisy na forum, gdzie grozisz innym graczom oraz PW które dostałem, mam wrażenie, że pomyliłeś regulamin dostawcy internetu z naszą grą.
Dla mnie na forum jesteś na pięć minut przed banem a na grze .. ... to zdecyduje, mam nadzieje najszybciej jak to możliwe, kto inny.
Wszystkie materiały które dostałem, na Twój temat, opisuje z notatkami ode mnie i przekazuje dalej.
I przypominam, wcześniej ban na forum został Tobie zdjęty, kolejnego, nie ściągnie nikt.
Jan
nie awsze jest takjak 1 osoba to widzi ...........................
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
EDIT:// Edycja wulgaryzmów, Jan
M to miazga i monstrualne karki
A to atak, ty mu musisz stawić czoła
25 v 1
Ale wiadomo to piksel. Bez napinki.
Miłego
miałam pytać kto wygrał czy wygrywa ..ale to wiadomo nie każdy ma "Pół Boga Pół Człowieka" w swoich szeregach
Na prawdę nie widzisz różnicy? Dla mnie, jak sojusz daje słowo, to powinien go dotrzymywać, Potrzebuje renegocjować? W porządku, można rozmawiać, ale nie na zasadzie, że w trakcie rozmów (które nie szły źle i były szanse na kompromis, co widać z finału rozmów wznowionych po wojnie), ale nie przez próbę wymuszania - obiecaliśmy, a teraz robimy co innego i zdajemy sobie sprawę z konsekwencji. Taką odpowiedź dostałem. Niewypowiedzenie wojny byłoby aktem tchórzostwa.
W ataku zjednoczonych (5 sojów wiodących + aki) na EW Szlachtę (1 soj wiodący + aki) nie było rozmów dyplomatycznych, ani żadnego zatargu. Zaaakowali, bo taki mieli kaprys. Oczywiście, to gra wojenna,, więc mieli prawo. Ale jeśli już powoływać się na argumenty iluś na jednego w sytuacji, gdy nie ma konfliktu o coś konkretnego, to ocenę zostawiam czytelnikom.
(EW Szlachta)
"Bravely done, you fight like a man"
ale mówię tutaj o szkólce akademii, która ma wpisane wyraźnie że nie bierze udziału w wojnach - mało tego gracz który został spalony, odszedł z soja nadrzędnego jeszcze na kilka dni przed wojną - nawet jednego ataku na elite nie dał, bo kilknanaście godzin dziennie go nie ma, więc jest mało aktywny
atak po prostu z dupy dosłownie
no spamik lekko, ale skoro padł temat ee, ew to ciągne dalej
Zrozumiesz sam o ile dokładnie zrozumiesz przekaz. Wtedy dowiesz się czemu odpalilismy szkołke.
Najpierw sie dowiedz o co chodzi a potem pisz na forum
Miłego
Nie bedę sie wypowiadał na temat jakich kolwiek ustaleń dotyczących klopsa bo nie było mnie na nich bo nie jestem od tego. Wiec nie mi wypowiadać się o tym.
Jeśli chodzi o zmasowany atak Zjednoczonych na EW to myślę, że oboję wiemy za co jest ta wojna.
Myślę, że nie ma co rozciągać tematu naszej wojny bo to nie jest temat do tego.
Jeśli już chcesz popisać to priv.
Miłego Dnia
Powodzenia w rozgrywce i ukłon za merytorycznie prowadzoną dyskusje.
Jan
Po paru minutach od pierwszej wypowiedzi zorientowałem się, że ktoś mi odpisał na moją poprzednią wypowiedź i dlatego wpis pod wpisem.
Miłego Wieczoru
Oskar