ale po twoim wpisie wnioskuje, że masz tak jak ja - nie nakarmiłaś woja z rana - to akurat nie problem po w trakcie aktualizacji żywność nie jest zuzywana - tak jakby zamrozili Ci magazyn
jednakże obawy pewne są, że możesz miec woja na styk, bo nie wiadomo o której dokładnie sie skonczy aktualka i możesz nie wejść po niej na czas by te zapasy uzupełnic, a to faktycznie problemem jakimś jest
mam, to samo, a co do aktualizacji to zaczęła się rano i na początku normalnie pokazywało, że jest przerwa techniczna, niedługo przed 13 zmieniła się na ten komunikat, może to jest związane ze zmianą serwera, lub po prostu jeszcze nie skończyli;P
Kasia wojsko nie pójdzie w piach, jedzenie na grze zostało zamrożone;)
W TYM miejscu jest ogłoszenie, które nie może umknąć nikomu uwadze i zastanawiam się jak to możliwe, że na forum dla jednych jest widoczne a dla innych nie ?? A jednak można odszukać .... Proszę się z nim zapoznać, tam jest tez informacja o wojsku i jedzeniu i o wielu wielu innych problemach które tu podnosicie,
Komentarz
ale po twoim wpisie wnioskuje, że masz tak jak ja - nie nakarmiłaś woja z rana - to akurat nie problem po w trakcie aktualizacji żywność nie jest zuzywana - tak jakby zamrozili Ci magazyn
jednakże obawy pewne są, że możesz miec woja na styk, bo nie wiadomo o której dokładnie sie skonczy aktualka i możesz nie wejść po niej na czas by te zapasy uzupełnic, a to faktycznie problemem jakimś jest
U mnie jest napisane, że połączenie z grą zostało przerwane, internet działa, więc ja nie wiem o co chodzi.
komunikat który Ci sie wyświetla również jest z nią związany
Kasia wojsko nie pójdzie w piach, jedzenie na grze zostało zamrożone;)
Proszę się z nim zapoznać, tam jest tez informacja o wojsku i jedzeniu i o wielu wielu innych problemach które tu podnosicie,
Zamykam
Pozdrawiam, Jan