Oprócz sprzedaży nieużywanych dekorek za co Wam cześć i chwała , super jakby była możliwość ich przemieszczania między zamkami ....byłaby to pełnia szczęścia...
To wydarzenie znowu dla graczy z poziomem legendarnym 300 +, czy ci słabsi wreszcie też będą mogli zdobyć jakieś nagrody ?. Jest szansa, że się kiedyś doczekamy podziału poziomów legendarnych ?.
O co chodzi z nieudanym atakiem? Jak przegram jedną jednostką to oddadzą mi wszystkie narzędzia?
Dawny bywalec w Dark Union, wcześniej też aktywny gracz, po tym zostały jedynie wspomnienia... Teraz jestem tak aktywny, że nie chcą mnie ze słupiarni wypuścić.
Mnie się podoba. Fajny wątek świąteczny, a Piaskowa vel Dyniowy vel Świąteczny - fajny dowódca (chociaż faktycznie nie rozumiem o co chodzi z tą chwałą... rozumiem, coś trzeba było zmienić, ale żeby akurat chwałę do dowódcy NPC...)
Ale pytanie z innej beczki apropo dekorek - czy jest jakakolwiek szansa, że będzie można na jakimś etapie przenosić dekoracje między zamkami (nie chodzi o posterunki, tylko zamki główne w krainach)? Bo mi te Pagody Ogrodowe strasznie feng shui zaburzają na szczytach :P
Ale pytanie z innej beczki apropo dekorek - czy jest jakakolwiek szansa, że będzie można na jakimś etapie przenosić dekoracje między zamkami (nie chodzi o posterunki, tylko zamki główne w krainach)? Bo mi te Pagody Ogrodowe strasznie feng shui zaburzają na szczytach :P
Niestety nie będzie można przenosić i niekorzystna aura dalej będzie na szczytach panowała, dlatego proponuję obrócić je na północ
Nieeeee... no bez sensu ten zwrot zabawek po przegranym ataku.... Zaatakowałeś, przegrałeś - ponosisz tego wszelkie konsekwencje i tyle... Proponowane przez Was rozwiązanie premiuje bezmyślnych graczy, którzy byle jak składają ataki.. A może zabawki obronne też będą zwracane??? Zróbcie lepiej inną grę dla "sprawnych (umysłowo) inaczej" a tu pozwólcie grać i premiujcie dobrych graczy, umiejących korzystać z zawartości swojej czaszki.
taka sytuacja... ustawiłaś atak bardzo starannie, żadnych bezmyślnych ustawień, ale akurat traf chciał, że na Twój atak broniącemu postawili bunkier koledzy z soja. Wybijasz niewiele,. tracisz wszystkie zabawki i bluźnisz na rywala, że gdyby nie bunkier to byś weszła z każdej stronie w niego, a tak będziesz miała pocieszenie w postaci części uratowanych zabawek.
Zmiana na plus (oczywiście nielicznych plusów) - zmniejszy to koszty ataków, na które pewnie większość narzekała.
@Barristan Selmy (PL1) Racja ale to uratuje i bezmyślnych i geniuszy @AniaT (PL1) W sumie to też masz rację, teraz obrona będzie znacznie cięższa...
Dawny bywalec w Dark Union, wcześniej też aktywny gracz, po tym zostały jedynie wspomnienia... Teraz jestem tak aktywny, że nie chcą mnie ze słupiarni wypuścić.
Nie bluźnię na rywala jeśli postawił bunkier. Chwała mu za to, że potrafi się bronić... A jeśli zabawki będą wracały to cóż za sens stawiać bunkier - za kolejnym razem nie będzie zabawek obronnych podczas gdy atakujący będzie miał nadal swoje zabawki ofensywne. Po co w ogóle bronić, bo atakującemu nie wyczerpią się zabawki a u mnie zostaną gołe mury.... I gdzie tu ten słynny BALANS w grze którym GGS tłumaczy np. ograniczenie dostępności czasówek... ??????
@Equilibriium (PL1) Racja, pojemność ich jest dość mała Sam miałem ze 100k i zostało mi 20k... @AniaT (PL1) To teraz niezniszczalne zabawki u obrońców :> I mamy balans.
Fight broken with broken
nie wiem czy tu to pisac ale jak zabraliscie te czasowki 24 I 5 godzinne I powiedzieliscie ze beda czasowki indywidualne to co teraz daliscie to wcale nie jest zrownowazone z tamtymi ok. dopiero na 90lev trzeba je uzywac ale tego I tak nie starcza wiec co za rubelki trz latac I znowu nic dla nas tylko wasza kieszen rosnie no moze jedynie ze dekorki bedzie mozna sprzedac to dla graczy cos zrobiliscie uwazam ze ostatnie wszystkie wasze posuniecia sluza zwiekszeniu kaski w waszych kieszeniech nic dla graczy przykre:(
Fajnie jak byście poprawili usuwanie ekwipunku z wyposażenia , bo klikanie po 300 razy żeby wyczyścić magazyn jest trochę czasochłonne . Można by na przykład kasować w każdej zakładce wszystkie ubranka w jednym kolorze jednym kliknięciem a nie jak teraz każde z osobna.
AniaT ma rację. W tej chwili już ilość zdobywanych w eventach zabawek ofensywnych jest wielokrotnie większa niż zabawek defensywnych. Teraz, gdy zabawki ofensywne będą wracać po nieudanym ataku ta dysproporcja zwiększa się jeszcze bardziej i trzeba będzie sporo defensywnych dokupywać - moim zdaniem to jest cel tej zmiany
Komentarz
szkoda, że ten nowy dow nie będzie tak samo szybki jak czarodziejka, co powoduje, że dla mnie będzie raczej bezużyteczny
Teraz jestem tak aktywny, że nie chcą mnie ze słupiarni wypuścić.
Ale pytanie z innej beczki apropo dekorek - czy jest jakakolwiek szansa, że będzie można na jakimś etapie przenosić dekoracje między zamkami (nie chodzi o posterunki, tylko zamki główne w krainach)?
Bo mi te Pagody Ogrodowe strasznie feng shui zaburzają na szczytach :P
Czubajka
A może zabawki obronne też będą zwracane???
Zróbcie lepiej inną grę dla "sprawnych (umysłowo) inaczej" a tu pozwólcie grać i premiujcie dobrych graczy, umiejących korzystać z zawartości swojej czaszki.
AniaT
taka sytuacja... ustawiłaś atak bardzo starannie, żadnych bezmyślnych ustawień, ale akurat traf chciał, że na Twój atak broniącemu postawili bunkier koledzy z soja. Wybijasz niewiele,. tracisz wszystkie zabawki i bluźnisz na rywala, że gdyby nie bunkier to byś weszła z każdej stronie w niego, a tak będziesz miała pocieszenie w postaci części uratowanych zabawek.
Zmiana na plus (oczywiście nielicznych plusów) - zmniejszy to koszty ataków, na które pewnie większość narzekała.
Co do miesięcznego
znowu to samo, tylko w innym opakowaniu, nuuuuda.
Racja ale to uratuje i bezmyślnych i geniuszy
@AniaT (PL1)
W sumie to też masz rację, teraz obrona będzie znacznie cięższa...
Racja, pojemność ich jest dość mała
@AniaT (PL1)
To teraz niezniszczalne zabawki u obrońców :>
I mamy balans.
Fight broken with broken