gratulujemy zwyciezcą------narzednik, zkim? z czym? liczba pojedyncza.....ŹLE AŻ WSTYD !!! powinno być Gratulujemy zwycięzcom-------celownik, komu ? czemu? liczba mnoga.
PlayerMaciej2 i ALANEQQ to jest miejsce w którym omawiamy problemy ostatniej aktualizacji . Proszę trzymać się tematu, a jak chcecie sobie popisać dla samego faktu pisania zapraszam do działu Na luzie.
PlayerMaciej2 i ALANEQQ to jest miejsce w którym omawiamy problemy ostatniej aktualizacji . Proszę trzymać się tematu, a jak chcecie sobie popisać dla samego faktu pisania zapraszam do działu Na luzie.
Czubajka
Poprawcie te dwa byki w temacie o wynikach ankiet, przecież to jest kpina z języka polskiego. Na każdym szanowanym forum wymagania dotyczące moderatorów są podobne - przede wszystkim znajomość ojczystego języka w jakim prowadzone jest forum.... Krew zalewa widząc takie rzeczy. Ogarnijcie się. Pewnie było kopiuj-wklej z translatora.
Czubajka ja tylko zwróciłem alankowi uwagę, żeby nie wypowiadał się na temat czyjegoś wykształcenia, bo to jest nie kulturalne i tyle, więc nie wiem o co ci chodzi.
gratulujemy zwyciezcą------narzednik, zkim? z czym? liczba pojedyncza.....ŹLE AŻ WSTYD !!! powinno być Gratulujemy zwycięzcom-------celownik, komu ? czemu? liczba mnoga.
Dziękuje za tę uwagę. Czasem dostaje gotowy tekst, którego nie cenzurowałem a szkoda, nowe doświadczenie, jak mawiał jeden pan dość smutnej historii świata - "ufaj ale sprawdzaj"
A propos, poleganiu na sobie, kolejny wpis umieść z własnego profilu, bo rozumiem, ze wszystkie które używasz, a jeśli zbanuje wszystkie które używasz, nie będzie żalu prawda ? Toż to "ŹLE AŻ WSTYD" nie mieć odwagi pisać od siebie ...
No dobra, znowu kolejna zmiana z misjach czasowych, rollercoaster niemal Aczkolwiek tym razem należy się pochwała. Zmniejszenie ilości misji, teraz 8, było 9. Zabrali tą m.in. z leczeniem woja, także czasochłonną i żmudną. Także to na plus dla GGE.
No dobra, znowu kolejna zmiana z misjach czasowych, rollercoaster niemal Aczkolwiek tym razem należy się pochwała. Zmniejszenie ilości misji, teraz 8, było 9. Zabrali tą m.in. z leczeniem woja, także czasochłonną i żmudną. Także to na plus dla GGE.
To cofamy plus i pochwałę dla GGE i w zamian malutki plusik, bo jednak misja z robieniem chwały mniej narzędziożerna niż obrona zamku przed atakami chana.
Czego na plus, bo nie potrafisz zrobić oddajcie 9 misje, bo za nią były nagrody. Dla mnie na minus, że ja zabrali i powiedzcie co jest w 7 misji, bo nie mogę tego rokminić.
Komentarz
gratulujemy zwyciezcą------narzednik, zkim? z czym? liczba pojedyncza.....ŹLE AŻ WSTYD !!!
powinno być
Gratulujemy zwycięzcom-------celownik, komu ? czemu? liczba mnoga.
PlayerMaciej2 i ALANEQQ to jest miejsce w którym omawiamy problemy ostatniej aktualizacji .
Proszę trzymać się tematu, a jak chcecie sobie popisać dla samego faktu pisania zapraszam do działu Na luzie.
Czubajka
Na każdym szanowanym forum wymagania dotyczące moderatorów są podobne - przede wszystkim znajomość ojczystego języka w jakim prowadzone jest forum.... Krew zalewa widząc takie rzeczy. Ogarnijcie się. Pewnie było kopiuj-wklej z translatora.
A propos, poleganiu na sobie, kolejny wpis umieść z własnego profilu, bo rozumiem, ze wszystkie które używasz, a jeśli zbanuje wszystkie które używasz, nie będzie żalu prawda ? Toż to "ŹLE AŻ WSTYD" nie mieć odwagi pisać od siebie ...
Jan
Zanim zdechniesz kundlu i wyssę z ciebie duszę
Dołożę wszelkich starań żebyś cierpiał jak najdłużej
Jestem duchem twoich ofiar, jestem piekielną karmą
Jestem twym najgorszym wrogiem, możesz mówić na mnie ARIOCH
Brawo GGE, brawo Wy.
Jak zwykle coś Wam nie wyszło.
Misja czasowa, splądruj dowolny cel - ten dowolny cel to tym razem zamki obcych etc.
Brawo, brawo, brawo.
Zrobicie coś raz, a porządnie czy ciągła prowizorka to coś co Was cechuje na co dzień ?
Odpowiedź nie miała paść czasami tutaj:
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/343091/informacje-o-obecnie-trwajacej-misji-krolewskiej
?
Wygląda na to, że bugi z misjami na plądrowanie są bardziej poważne i będzie potrzeba więcej poprawek...
Aczkolwiek tym razem należy się pochwała. Zmniejszenie ilości misji, teraz 8, było 9. Zabrali tą m.in. z leczeniem woja, także czasochłonną i żmudną. Także to na plus dla GGE.
te co są wydają się nieświeże mocno
To cofamy plus i pochwałę dla GGE i w zamian malutki plusik, bo jednak misja z robieniem chwały mniej narzędziożerna niż obrona zamku przed atakami chana.