witam mam pytanie odnosnie misji krolewskich jest tam napisane ze jezeli nie jestem w stanie w czasie ukonczyc tej misji /chodzi o pierwsza misje / moge sprobowac ukonczyc ja natychmiast placac rublami na dole pokazuje mi ze musze zaplacic 400k rubli I kwota ta jest tylko wylacznie do tej pierwszej misji czy tez 400k rubli jest za wszystkie 9 misji krolewskich?
Tak za wszystkie. W momencie kiedy zrobisz pierwsze z dzisiaj to opłata spadnie do 350k i tak dalej ale drodzy twórcy gry znowu daliście coś czego nie da się skończyć choćby się bardzo chciało 7 i 9 misja związana z zemstą chana. Czas trwania misji jeszcze 14,6 dni. A teraz sobie sprawdźcie w kalendarzu kiedy są nomadzi z zemstą chana. Przechodzicie samych siebie, brawo.
Tak za wszystkie. W momencie kiedy zrobisz pierwsze z dzisiaj to opłata spadnie do 350k i tak dalej ale drodzy twórcy gry znowu daliście coś czego nie da się skończyć choćby się bardzo chciało 7 i 9 misja związana z zemstą chana. Czas trwania misji jeszcze 14,6 dni. A teraz sobie sprawdźcie w kalendarzu kiedy są nomadzi z zemstą chana. Przechodzicie samych siebie, brawo.
Ty się nie martw , przecież nikt nie napisał że misje bedą odpalać się codzienni , moze czasem bedzie trzeba poczekać pare dni na następną a jeżeli ja wymyśliłem to w 3 sekundy to napewno to rozwiążą
Ty się nie martw , przecież nikt nie napisał że misje bedą odpalać się codzienni , moze czasem bedzie trzeba poczekać pare dni na następną a jeżeli ja wymyśliłem to w 3 sekundy to napewno to rozwiążą
Nie wiem, czy wszyscy mają te same misje ale w moich, które pokazały się wczoraj jest tak jak u Barristana. Łańcuch 9 misji do wykonania w 15 dni. Pierwsza misja była do wykonania w 1 dzień, druga jest na 2 dni, dalsze na tę chwilę nie wiadomo. Wiadomo natomiast, że wszystkie 9 są przewidziane na 15 dni. Wystarczy teraz spojrzeć do kalendarza wydarzeń i zobaczyć, kiedy jest najbliższa zemsta chana - jeżeli niema w tym kalendarzu błędu to, zemsta będzie tydzień po zakończeniu aktualnego łańcucha misji królewskich. No to jak mamy rozumieć to, że w zadaniach są wymagane ataki na Chana, którego w tym czasie nie będzie?
Chciałbym wiedzieć, czy w związku z tym wątkiem będzie jakaś interwencja w GGS? Wierzę jeszcze, że tu jest jakiś błąd ludzki, który można naprawić zanim nadejdzie dzień 7 i 9 misji (z tego co kojarzę, to kalendarz wydarzeń został zmieniony bo w pierwotnej wersji była przewidziana zemsta Chana wcześniej). Jeżeli nie ma błędu i to jest celowe działanie w celu wyciągnięcia od graczy rubinów to też chciałbym to wiedzieć bo bym sobie odpuścił dalszy udział w tej zabawie.
Pamiętam jak niedawno czytałem ogłoszenie o aktualizacji to napisano, że zamiast ucznia kowalskiego wyposażenie będzie za rubiny. Oczywiście w zrównoważonej cenie. Jeśli kilkadziesiąt tysięcy rubinów za wyposażenie to powinniśmy dostawać znacznie więcej rubinów. Jestem ciekawy ile graczy kupi coś w tym sklepie. Lepiej obniżcie ceny, albo róbcie jakieś okresowe promocje na to wyposażenie. Jeśli tak dalej pójdzie to zbankrutujecie.
Być może termin uległ korekcie po zgłoszeniach od graczy... Porównaj daty ogłoszenia i informacji jaką otrzymałeś od Czubajki. Zapewne ogłoszenie zostanie skorygowane jeśli przedstawiony przez moderatora forum nowy termin "uprawomocni się"
Najpierw wiercicie dziurę w brzuchu, a gdy ktoś coś odpowie robicie sobie "podśmiechujki"...
Tak przy okazji wytłumaczy mi ktoś politykę ukrywania rankingu/ilości punktów w konkursach szlacheckich przy tak niewyszukanych nagrodach za 1 miejsce ?
Myślę podobnie, tylko podałeś przykład z grubszego eventu gdzie nagrody są w miarę odpowiednie do wysiłku jaki trzeba włożyć. Natomiast w szlacheckim nagroda za 1 miejsce nie jest zbyt wyszukana i takie ukrywanie jest wg mnie nieco na wyrost, tym bardziej, że w jednym szlacheckim wszystko widać, a w innym np. dzisiejszym prawie wszystko zakryte - albo niech gge pójdzie krok dalej i ukryje aktualnie zajmowane miejsce
ps. jeszcze w ramach wbijania szpileczek supportowi/gge to https://sjp.pl/zwycięzca - tak odnośnie badania lokalizacja...
Mam pytanie ????? Wydaje mi się ze Nomad 9-13.11 musi być z zemstą chana a nie jak podano ten na koniec listopada bo inaczej nie jest możliwe ukończenie wprowadzonych misji królewskich czas do 16.11 ) misja 7/9 i 9/9 .....................chyba ze to mission impossible :DD pozdrawiam smiech3
Komentarz
W momencie kiedy zrobisz pierwsze z dzisiaj to opłata spadnie do 350k i tak dalej
ale drodzy twórcy gry znowu daliście coś czego nie da się skończyć
7 i 9 misja związana z zemstą chana.
Czas trwania misji jeszcze 14,6 dni.
A teraz sobie sprawdźcie w kalendarzu kiedy są nomadzi z zemstą chana.
Przechodzicie samych siebie, brawo.
Łańcuch 9 misji do wykonania w 15 dni. Pierwsza misja była do wykonania w 1 dzień, druga jest na 2 dni, dalsze na tę chwilę nie wiadomo. Wiadomo natomiast, że wszystkie 9 są przewidziane na 15 dni. Wystarczy teraz spojrzeć do kalendarza wydarzeń i zobaczyć, kiedy jest najbliższa zemsta chana - jeżeli niema w tym kalendarzu błędu to, zemsta będzie tydzień po zakończeniu aktualnego łańcucha misji królewskich. No to jak mamy rozumieć to, że w zadaniach są wymagane ataki na Chana, którego w tym czasie nie będzie?
Chciałbym wiedzieć, czy w związku z tym wątkiem będzie jakaś interwencja w GGS? Wierzę jeszcze, że tu jest jakiś błąd ludzki, który można naprawić zanim nadejdzie dzień 7 i 9 misji (z tego co kojarzę, to kalendarz wydarzeń został zmieniony bo w pierwotnej wersji była przewidziana zemsta Chana wcześniej). Jeżeli nie ma błędu i to jest celowe działanie w celu wyciągnięcia od graczy rubinów to też chciałbym to wiedzieć bo bym sobie odpuścił dalszy udział w tej zabawie.
Nomadzi z Zemstą Chana będzie od 09-13 listopada
Czubajka
Nadchodzące wydarzenia, czyli grafik wydarzeń na listopad 2017:
Pamiętam jak niedawno czytałem ogłoszenie o aktualizacji to napisano, że zamiast ucznia kowalskiego wyposażenie będzie za rubiny. Oczywiście w zrównoważonej cenie.
Jeśli kilkadziesiąt tysięcy rubinów za wyposażenie to powinniśmy dostawać znacznie więcej rubinów.
Jestem ciekawy ile graczy kupi coś w tym sklepie. Lepiej obniżcie ceny, albo róbcie jakieś okresowe promocje na to wyposażenie. Jeśli tak dalej pójdzie to zbankrutujecie.
Czubajka
Porównaj daty ogłoszenia i informacji jaką otrzymałeś od Czubajki.
Zapewne ogłoszenie zostanie skorygowane jeśli przedstawiony przez moderatora forum nowy termin "uprawomocni się"
Najpierw wiercicie dziurę w brzuchu, a gdy ktoś coś odpowie robicie sobie "podśmiechujki"...
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
wytłumaczy mi ktoś politykę ukrywania rankingu/ilości punktów w konkursach szlacheckich przy tak niewyszukanych nagrodach za 1 miejsce ?
Natomiast w szlacheckim nagroda za 1 miejsce nie jest zbyt wyszukana i takie ukrywanie jest wg mnie nieco na wyrost, tym bardziej, że w jednym szlacheckim wszystko widać, a w innym np. dzisiejszym prawie wszystko zakryte - albo niech gge pójdzie krok dalej i ukryje aktualnie zajmowane miejsce
ps. jeszcze w ramach wbijania szpileczek supportowi/gge to https://sjp.pl/zwycięzca - tak odnośnie badania lokalizacja...
Wydaje mi się ze Nomad 9-13.11 musi być z zemstą chana a nie jak podano ten na koniec listopada bo inaczej nie jest możliwe ukończenie wprowadzonych misji królewskich czas do 16.11
pozdrawiam smiech3