Strona główna Polish Wiadomości sojusznicze

Rebelianci - Ludzie Lodu falujace pory :)):))

axsel777 (PL1)axsel777 (PL1) PL1 Posty: 208
edytowano 20.10.2017 w Wiadomości sojusznicze
Witam :)   Chcialbym ponowić zapytanie na temat naszej wojenki ? Bo do tej pory nie mamy odpowiedzi , nie wiedziec czemu :)) Czy szanowni Lodziarze się już namyslyli ?? 

Ps. Milimetr czy Tobie ************** wypada obrazac  i nazywac mnie na forum parowa ?? Raczej nie skoro ****************** ? Nie myśl sobie ze jesteś Swieta krowa :)) ***************************************** . I nie pisz lewy kozaku o moich wyczynach na mapie tylko lepiej napisz o swoich bo chyba już zapomniales jak paliles ale *********************** :)))  

EDIT:// Edycja wulgaryzmów / Jakub
Post edited by Jakub_S (PL1) on
«138

Komentarz

• Jakub_S (PL1)Jakub_S (PL1) Posty: 532
    edytowano 20.10.2017
    axsel777 (PL1) powiedział(a):

Witam
    Jeśli ten temat będzie się toczyć w tym tonie to zostanie wkrótce zamknięty !

Kochani przypominam, że zasady kultury obowiązują wszystkich na forum.
    Rozumiem, że być może pomiędzy niektórymi wytwarza się zbyt mocno napięta atmosfera na grze, ale nie zapominajmy o przestrzeganiu regulaminu forum.

Z góry dziękuję :)

Pozdrawiam serdecznie
    Jakub
  • markaro (PL1)markaro (PL1) PL1 Posty: 37
    Axellku nie stresuj się:) Każdy z Nas się palił, ja ostatnio też Krzysiek mnie przykopcił zdrowo i co z tego? To gra zabawa. Do domu mi nikt nie wszedł. Po co te nerwy? tak czytam czasami to forum, to mi się chce wymiotować, dorośli ludzie, a gorzej niż dzieci się zachowują. Raz ja się będę palił, raz Ty na tym polega ta zabawa. Po co się spinać? Szkoda zdrowia, serce jeszcze któremuś siądzie z nerwów i co chcesz mieć to na sumieniu?
    Pozdrawiam:) 
    PS może wejdę do Was jak kiedyś będzie wojna, zapka tam gdzieś jeszcze znajdę :)
    markaro @ pl 1
  • axsel777 (PL1)axsel777 (PL1) PL1 Posty: 208
    edytowano 20.10.2017
    mam takie małe pytanko do moda JAKUBA - milimetr ****zamieścił  obrażliwy i prowokujący wpis, nie widziałem by ktokolwiek ten wpis edytował kropkował itp ?chciał bym poznać kryteria oceny wpisów Bo na razie to wygląda  następująco  *****] może obrażać i prowokować graczy  a gdy  zamieszczana  jest odpowiedz na   niegrzeczny i pozbawiony kultury wywód np  milimetra  ]odpowiedz taka jest cenzurowana . Wynika z tego że**********************************narażając się na kontrę? .Markaro zero stresu to twój kolega z soja milimetr *****zamiast odpowiedzieć na proste pytanie  bawi się w personalne wycieczki 

EDIT:// Edycja wpisu, Czubajka.
    Post edited by Czubajka on
    Axel nie jesteś lepszy:) Wasze wnuki lepiej się zachowują:) troszkę kultury:)

markaro @ pl 1
    http://prntscr.com/gzyd1f to mamy pierwszy rapek, pierwszy atak :)
    markaro @ pl 1
  • Hagino (PL1)Hagino (PL1) Posty: 93
    edytowano 20.10.2017
    markaro (PL1) powiedział(a):
    http://prntscr.com/gzyd1f to mamy pierwszy rapek, pierwszy atak :)
    słaby, mamy lepsze;)
    http://scr.hu/36hg/65hud
    pomijajac fakt ze przylecieliscie bez wypowiedzenia z AKa..bu ha ha

a tu perełka
    http://scr.hu/36hg/wq0bl
    ze tez mu woja nie szkoda;))

Hagino @ pl 1     Rebelianci      Wyróżnia nas pojęcie.....którego Wy nie znacie....WIERNOŚĆ ....Dzisiaj wrogu...Wczoraj Bracie....
    Ładny:) lubię takie:) Krzyś mi 10k wybił w ustawce bo zapomniałem wycofać :)

markaro @ pl 1
  • Milimetr (PL1)Milimetr (PL1) Posty: 128
    edytowano 20.10.2017
    Falujące pory ... dla mnie zwiędły zwis Rebelki  ... no ale do rzeczy.

Chronologicznie, Rebelianci wypowiadają nam wojnę, mówie sobie, wreszcie :)

Tu mamy dylemat. EW Szlachta odpaliła nam też dziś wojnę, zastanawiamy się kiedy do nas uderzą, bo jak wiadomo, nasz koalicjant ma pełną współpracę z Rebeliantami. Więc EW nasza kocha, albo w lewo albo w prawo, albo atakujecie koalicjanta albo czekamy na screena z wypowiedzeniem wojny Rebeliantom tu na forum. Ale jak już pisałem, honorowo bym na Waszym miejscu opuścił koalicje, na to czeka większość bo w Rebelce zaraz będą tylko zgliszcza :) Dziś dzwoniłeś do mnie Kamil - Julenka1, teraz czekam na efekty naszej rozmowy.

Moim skromnym zdaniem, była sobie koalicja :)

Droga EW i reszto mapy. Z rozkoszą informuje, że wojny z Rebeliantami nie wygasimy. Zaatakowali całą naszą grupę Ludzi Lodu w odpowiedzi na ataki Rebeliantów.

Zaczynamy raportowanie na forum:

To jak mówią preludium, każdy dzień przyniesie nam kolejne raporty które będą publikowane na prośbę paró... o przepraszam, Hod-Doga, nawet te z PW, jak Rebelka przestraszona już straszy :) No to czekałem :)

Teraz jak już ładnie wyczyściliśmy defa i offa, czas na kasztelany ... a mówią, ze się nie da i same eventy :) EW pomoc Wam wygrać jedynkę w Obcym ? :) To wpuście do siebie resztę Rebelki :)

żegnam ozięble
                       "  Wole pływać jako oportunista niż utonąć z niezłomnymi zasadami u szyi. "
    edytowano 21.10.2017
    Milimetr (PL1) powiedział(a):
    Falujące pory ... dla mnie zwiędły zwis Rebelki  ... no ale do rzeczy.

Chronologicznie, Rebelianci wypowiadają nam wojnę, mówie sobie, wreszcie :)

Tu mamy dylemat. EW Szlachta odpaliła nam też dziś wojnę, zastanawiamy się kiedy do nas uderzą, bo jak wiadomo, nasz koalicjant ma pełną współpracę z Rebeliantami. Więc EW nasza kocha, albo w lewo albo w prawo, albo atakujecie koalicjanta albo czekamy na screena z wypowiedzeniem wojny Rebeliantom tu na forum. Ale jak już pisałem, honorowo bym na Waszym miejscu opuścił koalicje, na to czeka większość bo w Rebelce zaraz będą tylko zgliszcza :) Dziś dzwoniłeś do mnie Kamil - Julenka1, teraz czekam na efekty naszej rozmowy.

Moim skromnym zdaniem, była sobie koalicja :)

Droga EW i reszto mapy. Z rozkoszą informuje, że wojny z Rebeliantami nie wygasimy. Zaatakowali całą naszą grupę Ludzi Lodu w odpowiedzi na ataki Rebeliantów.

Zaczynamy raportowanie
    doskonale wiesz ze nas zaatakowaliscie bez wypowiedzenia wojny...he he he
    pierwszy atak poszedł na mnie 1,2 godz;)) bu ha ha
    wiec nie sciemniaj ;))) bawmy sie.

A tu dowód kto zaatakował
    http://scr.hu/6k2w/zfy3f
    godz 22;03
    wojna została wypowiedziana przez Zahoja o 22;06
    http://scr.hu/36hg/6q8tq
    http://scr.hu/36hg/02dar

tu czesc waszych aka   http://scr.hu/36hg/fgpjj   ;) odwaznych w stadzie;))))

Post edited by Hagino (PL1) on
    Hagino @ pl 1     Rebelianci      Wyróżnia nas pojęcie.....którego Wy nie znacie....WIERNOŚĆ ....Dzisiaj wrogu...Wczoraj Bracie....
  • Julenka1 (PL1)Julenka1 (PL1) Posty: 701
    edytowano 21.10.2017
    ...
    Zbyszku, tak to prawda, rozmawialiśmy rano. Przykro mi czytać twój wpis, gdyż to ja poinformowałem cię, że zaczęła się ta wojna i powiedziałem ci wtedy, że podejrzewam przekroczenie kompetencji jednego z moich sojuszników. W pracy nie byłem wstanie tego sprawdzić. Po powrocie do domu odrobiłem lekcje, na początku naskakując nawet na odpalającego, że Milimetr, to zwykły gracz z LL, a nie żaden dyplomata lub korona LL. Ale w odpowiedzi dowiedziałem się, że wojna ta nie jest kompletnie związana z LL vs Rebelianci. Chodziło o wyspę na sztormie, o której nasz opiekun rozmawiał z dyplomatą LL, ten zachował się arogancko i zaproponował, aby zmienić LL na czerwono, nasz opiekun spełnił prośbę waszego dyplomaty. Ale, ponieważ zabezpieczył jednocześnie massem LL przed naszymi atakami, to nie było tak żle. Jak widzisz ja odrobiłem swoją lekcję, a ty albo nie odrobiłeś i ślesz insynuacje na forum, albo odrobiłeś, ale celowo tworzysz prowokację na forum, w tym drugim przypadku nasza przyjaźń niestety ulegnie zakończeniu. W zakresie proponowania opuszczenia koalicji, to była to koalicja stworzona przez nas, DA i OB, toczyliśmy potem wojenkę z inną koalicją, a po tej wojence LL do nas dołączyło. W tym kontekście propozycję opuszczenia koalicji uważam za bezczelną, jeśli ci nie pasuje koalicja z nami, to z niej wyjdź.
    Elita Warlords & Szlachta
    (EW Szlachta)
  • venom1988 (PL1)venom1988 (PL1) PL1 Posty: 5
    edytowano 21.10.2017

wiecly lodziaze   eheheh  ruszyli heh utro będziecie ***  *** bez  szkoły     z partyzanta wala tylko **** 

EDIT:// Edycja wulgaryzmów, Keira
  • Hagino (PL1) powiedział(a):

Jak szukasz głupich to u siebie, z całym szacunkiem, wiec przypomnę:

Masz coś ciekawszego niż ja w screenach ? Nie sądze, i długo mieć nie będziesz, kolejne będą screeny z wbitymi flagami w posty, od góry do samego doku sojuszu. Ja znów czekam na kolejne zebranie na TS, jak słychać szlochanie Axla Hod-Doga ...

Tak bawcie się, na to liczymy, wiec lecimy:

Kolega Siłacz wrócił do siebie, czekamy znów za PW w którym nas informujesz o zakupach u dilera, bo nocki będą Twoje, żenujące te Twoje PW ... ale ... ale ...fajne posty Siłacz, chwila, już lecą kasztany  :)

Wysyłasz ataki na  samych tarach ?? No czego się boisz ? Zmień dilera Siłacz :) Ale miło, że wróciłeś, będziesz miał zajęcie poza dłubaniem palcem w bułce Hod-Doga naszego kochanego ... I przepraszam, że Cie odrywam od Twojej ulubionej przyjemności ...

edytowano 21.10.2017
    Hagino (PL1) powiedział(a):

Jak szukasz głupich to u siebie, z całym szacunkiem, wiec przypomnę:

Masz coś ciekawszego niż ja w screenach ? Nie sądze, i długo mieć nie będziesz, kolejne będą screeny z wbitymi flagami w posty, od góry do samego doku sojuszu. Ja znów czekam na kolejne zebranie na TS, jak słychać szlochanie Axla Hod-Doga ...

Tak bawcie się, na to liczymy, wiec lecimy:

Kolega Siłacz wrócił do siebie, czekamy znów za PW w którym nas informujesz o zakupach u dilera, bo nocki będą Twoje, żenujące te Twoje PW ... ale ... ale ...fajne posty Siłacz, chwila, już lecą kasztany  :)

Wysyłasz ataki na  samych tarach ?? No czego się boisz ? Zmień dilera Siłacz :) Ale miło, że wróciłeś, będziesz miał zajęcie poza dłubaniem palcem w bułce Hod-Doga naszego kochanego ... I przepraszam, że Cie odrywam od Twojej ulubionej przyjemności ...

godz 22;03
    widac dokładnie wiec nie okłamuj mapy
    edytowano 21.10.2017
  • Julenka1 (PL1) powiedział(a):
    ...
    Zbyszku, tak to prawda, rozmawialiśmy rano. Przykro mi czytać twój wpis, gdyż to ja poinformowałem cię, że zaczęła się ta wojna i powiedziałem ci wtedy, że podejrzewam przekroczenie kompetencji jednego z moich sojuszników. W pracy nie byłem wstanie tego sprawdzić. Po powrocie do domu odrobiłem lekcje, na początku naskakując nawet na odpalającego, że Milimetr, to zwykły gracz z LL, a nie żaden dyplomata lub korona LL. Ale w odpowiedzi dowiedziałem się, że wojna ta nie jest kompletnie związana z LL vs Rebelianci. Chodziło o wyspę na sztormie, o której nasz opiekun rozmawiał z dyplomatą LL, ten zachował się arogancko i zaproponował, aby zmienić LL na czerwono, nasz opiekun spełnił prośbę waszego dyplomaty. Ale, ponieważ zabezpieczył jednocześnie massem LL przed naszymi atakami, to nie było tak żle. Jak widzisz ja odrobiłem swoją lekcję, a ty albo nie odrobiłeś i ślesz insynuacje na forum, albo odrobiłeś, ale celowo tworzysz prowokację na forum, w tym drugim przypadku nasza przyjaźń niestety ulegnie zakończeniu. W zakresie proponowania opuszczenia koalicji, to była to koalicja stworzona przez nas, DA i OB, toczyliśmy potem wojenkę z inną koalicją, a po tej wojence LL do nas dołączyło. W tym kontekście propozycję opuszczenia koalicji uważam za bezczelną, jeśli ci nie pasuje koalicja z nami, to z niej wyjdź.
    Drogi Zbyszku oraz Drogi Kamilu,taka moja prośba,nasze wewnętrzne sprawy załatwiajmy w kulturalny sposób we własnym gronie koalicyjnym tak ja dotychczas,mam nadzieje ze uszanujecie moją skromną prośbę.
  • Hagino (PL1) powiedział(a):

godz 22;03
    widac dokładnie wiec nie okłamuj mapy
    Gdybym miał screenowac wszystkie Wasze prowokacje, bym zanudził ludzi ... generalnie, matactwo i kłamstwo odziedziczyliście od Hod-Doga, czytaj kto z kim przystaje, podobnym się staje... nudzisz i mataczysz ...
    Mar mądrego to czasem dobrze posłuchać :)
    markaro @ pl 1
  • Milimetr (PL1)Milimetr (PL1) Posty: 128
    edytowano 21.10.2017
    Julenka1 (PL1) powiedział(a):
    Zbyszku, tak to prawda, rozmawialiśmy rano. Przykro mi czytać twój wpis, gdyż to ja poinformowałem cię, że W tym kontekście propozycję opuszczenia koalicji uważam za bezczelną, jeśli ci nie pasuje koalicja z nami, to z niej wyjdź.
    Szalenie agresywny się zrobiłeś ... kurcze odstaw te piwo wieczorem chociaż, źle na Ciebie działa o tej porze ... Kamil, agresja o której pisze dotyczy sojuszy i bardzo Cie proszę, od wypraszania możesz być w swoim domu, zakładzie pracy, budce z piwem pod domem ewentualnie własnym sojuszu, ale nie tu, ok ?
    Łamiesz elementarne zasady koalicji która tworzyłeś czym się tu mienisz, Twoja współpraca z Rebeliantami i składanie stale dość pokrętnych i fałszywych  odpowiedzi na koalicyjnych, stała się regułą. Tak jak telefonicznie, i tu informuje Cie, że mało kto już jest do końca w stanie politykę EW która wraz z koleżanką ciągniesz, ogarnąć.
    Gdyby nie Twoja uparta postawa w opisie sojuszu z Hod-Dogiem rebeliantów, dziś bym nie marnował czasu na pisanie z Torbą na forum i Rebelianci byliby już tylko wspomnieniem i powiewem historii.... a tak, zajmie nam to jakiś czas i o Rebeliantach będzie się mówiło na podstawie historii forum i screenów by młodsi gracze mogli poczytać... był sobie Hod -Dog i sojusz który rozpierdzielił ... ale to krótką chwile potrwa, tu Cie pociesze.... Wypij zdrowie koalicjanta z gwinta albo szklaneczki :)
  • MadHeart (PL1)MadHeart (PL1) PL1 Posty: 54
    edytowano 21.10.2017
    Ne czytam nawet do końca :)) wypowiedzi Julenki.. bo zmęczony wzrok nie pozwala..
    ale zawsze mnie bawi jak przeciętni gracze GGEMP.. pobudzeni jakimś tam awansem 
    w nienaturalnych warunkach eksplodują niesamowitą dozą pewności siebie ;))
    w wirtualnym świecie.. na wesoło..

:)) a może by tak nie wścibiać nosa w nieswoje sprawy.. :)) ??

a moze by tak nie chować się za cały układ glory jak to zwykle ew ma w zwyczaju.. a może by tak kiedys ew szachta z tymi swoimi świetnymi akademiami odważyła się na jakąś wojenkę.. bez wołania na pomoc całej koalicji.. no nie odważy się :)

Ostatni wpis niejakiej Veney na forum.. gdzie tak dumnie stwierdziła siłę układu ew szlachty :)).. wobec wpisu naszego gracza, który odwoływał się nie do ew szlachty.. bo tu wiadomo że szału nie ma ale do całej Glory.. gdzie rzeczywiście tę schyłkową siłę jeszcze można stwierdzić.. no cóż.. poza jakimś śmiesznym straszeniem akademii i zabawnym zachowaniom dogorywającej ew szlachty to na jakieś epickie bitwy chyba już nie ma szans ??

to piszę jako gracz.. aktywny gracz ;)... mający nadzieję że te śmieszne przechwałki ew szlachty jako indywidualnego układu z akademiami.. kiedyś.. może kiedyś zostaną zaprezentowane mapie :))

A już tak zupełnie szczerze.. poza glory nie istniejejcie.. jako siła.. szanujcie to co macie :)) póki to macie :))

Pozdrówko :))

Post edited by MadHeart (PL1) on
  • Łamiesz elementarne zasady tego forum, związku z tym oznaczyłem twój post do wglądu moderatorów. Natomiast patrząc na złożony z fragmentów zdań cytat mojej wypowiedzi, mam poważne wątpliwości, do kogo bardziej się odnoszą wspomniane przez ciebie budki etc.
    Elita Warlords & Szlachta
    (EW Szlachta)
Ta dyskusja została zamknięta.