medale chana

Witam
Czy ktos z suportu moze mi wyjaśnić dlaczego nie otrzymałem pierwszej nagrody sojuszowej tj 1000 medali chana?
biore udział w tym wydarzeniu a medali nie widac na moim koncie, wiele osób z mojego sojuszu również ich nie otrzymały mimo iż mamy osiagniety juz 85 poziom tej smiesznej wieży i pierwsza nagroda jest odhaczona ptaszkiem.
Czy ktos z suportu moze mi wyjaśnić dlaczego nie otrzymałem pierwszej nagrody sojuszowej tj 1000 medali chana?
biore udział w tym wydarzeniu a medali nie widac na moim koncie, wiele osób z mojego sojuszu również ich nie otrzymały mimo iż mamy osiagniety juz 85 poziom tej smiesznej wieży i pierwsza nagroda jest odhaczona ptaszkiem.
sobi @ pl 1
0
Sign In to comment.
Komentarz
Witam,
Medale chana zdobyte przez sojusz przydzielane są po zakończeniu eventu,
U mnie punkty gniewu są przyznawane po każdym ataku na obóz chana,
Wyczyść proszę ciasteczka i przeglądarkę.
Czubajka
Po zakończeniu eventu do 16 lipca będzie można wymienić żetony zebrane przez sojusz w sklepie, na wybrane nagrody
Jedynie nie będą dostępne tam jednostki wojskowe do wymiany.
Czubajka
Jeśli medale nazywasz żetonami to pojawiają się kolejne pytania:
Czy przez te 2 dni bedzie mozliwosc wymiany wyłącznie medali pochodzącymi z nagród sojuszu?
Czy niewykorzystane madale z nagród sojuszu przepadną?
Czy pozostałe medale tj. te zdobyte indywidualnie za obrone przez atakami chana przechodzą do następnego eventu?
A jak nie wymienię to zostaną na kolejną edycje ?
W przypadku jakichkolwiek zmian, postaramy się poinformować Was o tym jak najszybciej.
Pozdrawiam
Jakub