Strona główna Polish Wasze pytania do gry

Pytanie o beri

Jeśli chcą państwo testować czy nie ma jakiś błędów na beri to czemu my mamy ponosić tego koszty? Zwracacie surke za podróż na beri,ale tarcz,drabin,taranów,wojska to już nie.Chyba nie tak to powinno wyglądać?
zizu3 @ pl 1
«1

Komentarz

• tor80 (PL1)tor80 (PL1) PL1 Posty: 101
    No przecież mają serwer testowy hihihihi to my:)

• zizu3 (PL1)zizu3 (PL1) Posty: 156
    tor80 (PL1) powiedział(a):
    No przecież mają serwer testowy hihihihi to my:)
    tak jasne:))))
    zizu3 @ pl 1
  • kwasu (PL1)kwasu (PL1) PL1 Posty: 74
    Kiedy w końcu ogarniecie kolory? Bo u mnie to wygląda 6:1 (6 razy niebieski, raz czerwony) w ciągu całego roku w czerwonych byłem 3 razy...
    Jak można zebrać cały komplet skoro ciągle trafia mnie do jednego koloru? Losowe? Nie żartujcie sobie ze mnie nawet.
    kwasu @ pl 1
  • Ryszard98 (PL1)Ryszard98 (PL1) PL1 Posty: 24
    bonus jedzenia 20%nie dziala  produkcja zmalala o 50  jedzonka   to ma  byc bonus  20%
  • zizu3 (PL1) powiedział(a):
    Jeśli chcą państwo testować czy nie ma jakiś błędów na beri to czemu my mamy ponosić tego koszty? Zwracacie surke za podróż na beri,ale tarcz,drabin,taranów,wojska to już nie.Chyba nie tak to powinno wyglądać?
    Tak na zdrowy rozsądek jeśli zwrócą nam wojsko, narzędzia itp. rzeczy za ten krótki test to nie powinniśmy chyba dostać nagród, monet i rubinów - no chyba ze coś pomieszałam.
    ebe25 @ pl 1
    ebe25 (PL1) powiedział(a):
    zizu3 (PL1) powiedział(a):
    Tak na zdrowy rozsądek jeśli zwrócą nam wojsko, narzędzia itp. rzeczy za ten krótki test to nie powinniśmy chyba dostać nagród, monet i rubinów - no chyba ze coś pomieszałam.
    Tak pomieszałeś bo to jest tylko test a nie beri trwające 3 dni,więc jeśli chcesz coś na kimś testować to chyba testowany nie powinien ponosić kosztów związanych z testem
    zizu3 @ pl 1
    czy ktos Ci kaze  brac w tym udział?? nie chcesz nie graj  i nie narzekaj , ja jestem z tego zadowolona, sa nagrody i tytuł mozna podniesc, same kozysci:)))
    Hagino @ pl 1     Rebelianci      Wyróżnia nas pojęcie.....którego Wy nie znacie....WIERNOŚĆ ....Dzisiaj wrogu...Wczoraj Bracie....

Tak pomieszałeś bo to jest tylko test a nie beri trwające 3 dni,więc jeśli chcesz coś na kimś testować to chyba testowany nie powinien ponosić kosztów związanych z testem
    Idąc tym tokiem myślenia nie powinnam również otrzymywać nagród za udział w teście.
    Powodzenia w tej krótkiej rozgrywce.

ebe25 @ pl 1
    Hagino (PL1) powiedział(a):
    czy ktos Ci kaze  brac w tym udział?? nie chcesz nie graj  i nie narzekaj , ja jestem z tego zadowolona, sa nagrody i tytuł mozna podniesc, same kozysci:)))
    Ja nie narzekam tylko jeśli ktoś pisze,że zwraca koszty to niech to będzie faktyczny zwrot kosztów a nie żarty
    zizu3 @ pl 1

ebe25 (PL1) powiedział(a):

Idąc tym tokiem myślenia nie powinnam również otrzymywać nagród za udział w teście.
    Powodzenia w tej krótkiej rozgrywce.

Nagrody są za nasz udział a koszty to zupełnie coś innego
    zizu3 @ pl 1
  • Jan MJan M Posty: 2,620
    A jesteście z czegoś aktualnie zadowoleni ? Poza pogodą oczywiście :) Przekazuje Wasze uwagi do zespołu na bieżąco i za każdą dziękuje, z każdą minutą wiemy więcej, co poprawić i co zaproponować graczom :)

Jan
    Jan M powiedział(a):
    A jesteście z czegoś aktualnie zadowoleni ? Poza pogodą oczywiście :) Przekazuje Wasze uwagi do zespołu na bieżąco i za każdą dziękuje, z każdą minutą wiemy więcej, co poprawić i co zaproponować graczom :)

Jan
    Oczywiście,że jestem zadowolony i proszę tych uwag nie brać do siebie,ale po prostu lubię jasne sytuacje :D
    zizu3 @ pl 1
    Myślę,że wraz z końcem beri można zamknąć dyskusję,dziękuję
    zizu3 @ pl 1
  • bardzo fajne takie beri i takie krótkie ewenty powinny byc czesciej
  • Jakie to było beri?
    Na zielonym czy krainie?
    na krainie
    zizu3 @ pl 1
    tez nie macie dziś konkursu szlachectwa? 
    zizu3 @ pl 1
  • eglo (PL1) powiedział(a):
    bardzo fajne takie beri i takie krótkie ewenty powinny byc czesciej
    popieram:)
    Hagino @ pl 1     Rebelianci      Wyróżnia nas pojęcie.....którego Wy nie znacie....WIERNOŚĆ ....Dzisiaj wrogu...Wczoraj Bracie....
  • Hagino (PL1) powiedział(a):
    eglo (PL1) powiedział(a):
    Lepsze nagrody były, czy po prostu dlatego, że mniej konkurencji i wreszcie udało się jakieś miejsce Wam zająć?
  • Piotrek935 (PL1) powiedział(a):
    Hagino (PL1) powiedział(a):
    eglo (PL1) powiedział(a):
    Lepsze nagrody były, czy po prostu dlatego, że mniej konkurencji i wreszcie udało się jakieś miejsce Wam zająć?
    nagrody takie same, ale przy  maks siedzeniu przez 3 godziny 20 miejsce:)
    taki sprint:) no i tytuł podniesiony, same plusy:))
Ta dyskusja została zamknięta.