Strona główna Polish Na luzie

Witam!

MagorPRO (PL1)MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
edytowano 21.04.2017 w Na luzie
Ktoś mnie pamięta? Tak, wiem powracałem już raz, ale zaraz po tym miałem długą przerwę w dostępie do internetu.

Tak więc - czy ktoś ze starych wyjadaczy jeszcze tu jest? Jakich mamy moderatorów? Co w ostatnim roku zostało dodane do gry? 

PS. Spotkam tu jeszcze osoby, które pamiętają słynny bunt o alchemika,(a propo - co z nim?), propozycję dodania wakacji, czy wreszcie wywieszanie czarnych flag i zaprzestanie kupowania rubinów? Czy pamięta ktoś mój Konkurs Wiedzy Ogólnej? Czy jest tu jeszcze Zysiu, Kacper, Asia i inni?
Admin i Magor ma zawsze rację.

No admin nie zawsze 

Ale Magor tak

Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest

Komentarz

• magor może ja nie jestem jak ty aż tak długo ale rok jestem więc chyba troche rzeczy ci opowiem . w naszym teamie jest czubajka jakub i jan dodane zostały elementy budynków które trzeba wykonywać ze specjalnych materiałów w koszarach można werbować do 80 wojska na jednym polu i za pomoc sojuszu otrzymać 16 dodatkowego wojska za darmo . to chyba najważniejsze jak ktoś jeszcze coś może dopowiedzieć co nowego weszło bo napewno coś ominąłem 
  • MagorPRO (PL1)MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
    kroenen (PL1) powiedział(a):
    magor może ja nie jestem jak ty aż tak długo ale rok jestem więc chyba troche rzeczy ci opowiem . w naszym teamie jest czubajka jakub i jan dodane zostały elementy budynków które trzeba wykonywać ze specjalnych materiałów w koszarach można werbować do 80 wojska na jednym polu i za pomoc sojuszu otrzymać 16 dodatkowego wojska za darmo . to chyba najważniejsze jak ktoś jeszcze coś może dopowiedzieć co nowego weszło bo napewno coś ominąłem 
    Ooo dziękuję. Jak się zdobywa te specjalne materiały do elementów budynków?

No admin nie zawsze 

Ale Magor tak

https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
  • w samurajach i nomadach w nagrodach za punkty chana oraz za tabliczki ale taka inwestycja nie jest zbytnio opłacalna poczekasz a zobaczysz :)
  • pierwsza nagroda 150 pkt i masz dwa zwykłe worki
  • acha został wprowadzony nowy ewent gdzie atakuje sie miasta sojusznicze ale został teraz chwilowo zawieszony
    acha został wprowadzony nowy ewent gdzie atakuje sie miasta sojusznicze ale został teraz chwilowo zawieszony
    Dzięki za informacje :) . Oplaca się robić te elementy? Czy to gra nie warta świeczki?

No admin nie zawsze 

Ale Magor tak

• ania niestety odeszła do supportu a zysiu jeszcze sie trzyma a z kacprem nie wiem co sie dzieje 
  • Jakub_S (PL1)Jakub_S (PL1) Posty: 532
    edytowano 21.04.2017
    ania niestety odeszła do supportu a zysiu jeszcze sie trzyma a z kacprem nie wiem co sie dzieje 
    Kroenen bardzo Ciebie proszę, jeśli chcesz coś dodać edytuj ostatni Swój wpis na forum, nie tworząc postów kilku pod rząd w jednym wątku.

W związku z dyskusją o wszystkim i wszystkich :) temat przenoszę do innego działu.

Miłego wieczorku
    Jakub
  • ups troche taśmowo pojechałem ale jestem pół na grze pół na forum i wszędzie coś robie
    Jakub_S (PL1) powiedział(a):
    ania niestety odeszła do supportu a zysiu jeszcze sie trzyma a z kacprem nie wiem co sie dzieje 
    Kroenen bardzo Ciebie proszę, jeśli chcesz coś dodać edytuj ostatni Swój wpis na forum, nie tworząc postów kilku pod rząd w jednym wątku.

W związku z dyskusją o wszystkim i wszystkich :) temat przenoszę do innego działu.

Miłego wieczorku
    Jakub
    Witaj Jakubie!

Od jak dawna moderujesz to forum? Nie kojarzę cię.

No admin nie zawsze 

Ale Magor tak

• MagorPRO (PL1) powiedział(a):
    acha został wprowadzony nowy ewent gdzie atakuje sie miasta sojusznicze ale został teraz chwilowo zawieszony
    Dzięki za informacje :) . Oplaca się robić te elementy? Czy to gra nie warta świeczki?
    raczej opłaca się to robić bo jak zbieżesz wystarczająco dużo elementów i zrobisz specjalne badania to masz plus 200 żywności dla jednego spichlerza lub gospodarstwa
Sign In to comment.