ROZPAD KROLESTWA POLAN ,,ZDRADA ,, A MOZE WIRTUALNE EGO OBRAZA ?? :)))

BRACTWO CALIBURN nagle nabralo frekwencji ,,,Mirek cos Ty narobil ja tam widze niedawnych najemnikow
(nazwa najemnicy to chyba do wypasania bydla na pastwisku)

Ale znajac troszke przetasowania na Empaju to jak bys na wlasne zyczenie chial ropitolic z czasem to co masz ,,,
( tu korone za 300 rubli bym na Twoim miejscu pilnowal bowiem masz tam zbiorowisko grajkow z wielkim ego i generalem to oni nie beda chcieli byc

-----------------------Pisze bowiem wiem ze jestes normalnym graczem i spokojnym pozytywnie nawet domnie nastawionym mimo ze ,,, ponoc zly zemnie grajek ,, i opinie ma jak bym byl jakims wielkim niebezpieczenstwem toksycznym

---------------------HM<<< lubie ukladanki ukladac i z doswiadczenia na Empaju wiem ze KP zmalalo do randi szkolki ,,
no sami dociebie nieposzli od tak sobie na spacer ,,ktos ich musial sciagnac ,
,tym samym olewajac calowicie sojusz KP i ich wiernych graczy na dobre i na zle
----------------OOO i jakis ogromny spadek bowiem Bronka generalkiem jest hahahhaha
bedziesz zmuszony awansowac Bronke bo Ci numer taki wykreci alo cie urobi ze to zrobisz ..
---------------Dziwne zawsze bylo dlamnie dlaczego wielka Beonislawa nie wskoczyla w KP na Korone jak i tak rzadzila i tresowala wszystkich ??
----------------W kazdym razie jak nie przyszla na event nastepny to wychodzi ze zdradzila wlasnych graczy w KP
i olala totalnie ich lojalnosc ,,,,,,,,,,,,,,,,, oczym to swiadczy nie musze dopisywac ,,, a Lojalnosc jest w cenie tylko tego nieda sie kupic
************Pozdrawiam lojalnych graczy KP i mysle ze ilosc graczy nie jest wazna tylo dobre zgranie
i trzymanie sie razem i 1 za 2 idzie w ogien ,,,,,,,,,,,,, w tedy nie trzeba pelnego sojuszu a wiem to z praktyki ..
Z dedykacja dla prawdziwych Graczy z jajami i swoja tozsamoscia graczy Krolestwa Polan ..

A ) Nieznośny Miłośnik Gry Empire,,, ZLIKWIDOWAĆ SALE LEGEND !!!
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)

0
Ta dyskusja została zamknięta.
Komentarz
(jednach pozory i gre aktorska gra ze niby zalezy mu na soju i aka )
po czasie doprowadza ze ludzie inteligetni odchodza od niego a sojusz sie rozpada ,,zostaja tylko zazwyczaj Ci co go budowali i posiadaja tak zwana lojalnosc ,,,, To 1 strona medalu ,,,,
2 Strona medalu ze dokonala sie selekcja komu najbardziej nadal zalezy na sojuszu i graczach z ktorymi gral na dobre i na zle ,,,,,,,,,,
W tym wypadku liczebnosc max soja jest malo wazna bowiem zostaja najczesciej najbardziej ogarnieci gracze i zgrani ze soba
A reszta szczurow pouciekala z tonacego statku jak to zawsze bywa ,,,,,,,,,,,,,,,,
i tym samym dany sojusz wie juz na kogo moze liczyc zawsze i wszedzie co moim zdaniem jest bardzo pozytywna zmiana .......
Nie wiem co do Sojuszu Rebelianci w zasadzie brak jest miedzy nami kontaktu ,,
, ja chodze zawsze swoimi drogami,,, ,,,Jednak jestem przekonany ze wojna nadal by trwala
jesli bronka by nie odpalala wrotek zamiast na przeciwnika to po teesie do koalicjantow
aby ratowali bo Rebalia masakre im robi
---------Jak pisalem wczesniej generalek nie wystarczyl bronce a prawdopodobnie Mirek nie dal sobie aby bronka ponownie bez korony rzadzila nastepnym sojuszem i doprowadzila go do rozpadu
-----No ale stare znajomosci pozwolily bronce wlasne ego podniesc i znalazl sie w nowj koalicji
( nieformalnie koalicji ale posiada taka liczbe aka i dobrych sojuszy ze nie trzeba oglaszac lub nazywac to po imienniu )
z pewnoscia swoje szeregi jeszcze bardzo wzmocni poprzez przejscie dalszych sojuszy z Brave do Nich
Bronka stonka ale szybko sie ustawil,,,,jedyne co to tam se nie porzadzi nikim....
.....jednak moze wykorzystac pewne zatargi ktore byly i napewno o 1 sojuszu lub 2 bedzie sie wyrazala
negatywnie i staral sie urabiac aby doszlo do jakiegos konfliktu po jakims czasie .............. ludzie sie nie
zmieniaja i bronka ma reklame na cala mape ze zniszczyl sojusz ,,wlasne aki i podle rzeczy robil z powodu
prywatnego ego pomijam ze szczyry pouciekaly z tonacego statku , bowiem w realu te gryzonie wczesniej
wiedza kiedy uciekac jak cos tonie
TEHNO , DANCE . HAUS ,, Gdzie niema przekazy jakiegos do ludzi bawiacych sie przyniej i jest neutralna ,,,,
a mielone i pulpety to kolega mi mowil jak pracowal , to tam jak do [parowek ida podroby juz ostatniej klasy i mozna je tylko zmixowac zmielic na maxa i dodac cos aby jakos wygladalo
lepiej na mielone pol kilo lopatki albo szynki i aby baba w sklepie zmielila i wiesz co zresz
PS............mielonka ja nie zapomnialem o tobie i przypomne se kiedy trzeba ,,,mimo ze nie jadam takiego zmielonego roznego niewiadomego pochodzenia podroby ,,, to ja i po 1.2.3 lata se czesto przypominam
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a zes nie zajec to nie uciekniesz
1- jak zaczeliscie mnie atakowac to po ponad milion potegi mieliscie i max w rankingu lupow
2- ja mialem 300 k jedynie potegi i 0 lupow w rankingu
3- i mimo tego ryje rozwallaliscie sobie jak na dfa mialem sale o moje mujry do tego stopnia ze bronka aby se
wstydy zaoszczedzic to z wiosek pod moimi zamkami jak szczyr puszczal niecale 1 minutowe ataki
4- jak sam cieniasie pokazales ostatnio a ja 2k honorku na wabika mialem to sie dal zlapac jak leszcz na
haczyk i poleciales na koniec mapy dzie mialem posta nawet nieruszonego nierozbudowanego ,,,
nie poleciales na moje zamki bo ja gram tylko zamkami a nie postami bo to praktyczniejsze w kazdj sytuacji .........
wiec nie napinaj sie bo uj ci z tego a jak chcesz pokazac ze masz jaja to wypad na mape
1 osobowy sojusz i ja tez i popapramy te klopsiki na maxa czas 1 miesiac ustaweczki
jak taki madrala jestes choc daleko ci do madralinskich
PROSZE BARDZO NAP;ISALEM SAME FAKTY POPARTE NIEJEDNOKROTNIE SECRENAMI
I CO DALEJ CHCECI SIE PYSKOWAC ??
BO JA CALY CZAS PRZYGOTOWANY WRAZIE CZEGO I SEKUNDA UMNIE ,,,,,
,,,,, MIMO ZE Z TOBA ANI ZASZCZ\YT ANI POZYTEK
TYLKO STRATA CZASU BY CIE RZWALKOWAC JAK CIZSTO NA MAPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOBRA RADA JAK CHCESZ PYSOWAC TO NA MAPIE I PUZNIEJ NA FORUM WKLEJKI
A JAK NIE TO *********TYLE ,,,,,,,,,,,,,,, PYSKOWAC KAZDY UMI JAK MALOWAC
edit: wulgaryzmy, Czubajka
-----------------wyskakuj na mape a niepyskuj i nierob z siebie kogos kim niejestes ,,, 1 na 1 3 tygodnie zabawy do
4 tygodni z poslizgiem i badz pewny ze sporo rzczy zrozumieszz i wszystko odszczekasz masz dobre posty
wiecej potegi i wiele rzczy niz ja wiec masz przewage a ja moge jeszcze abys mial wieksza odpiac wioski i
posterunki co sprawi ze przewaga Twoja wzrosnie co najmniej 1000 % w przeliczeniu ,,,czekam
-----------ja nie poto temat zakladalem abys w nim pysowal innym i spamowal a juz napewno nie mi
mnie znaja wiec kariere taki mini klopsik to moze robic ale ja nie musze juz
-----------nie odpuszcze ci i jak trybniesz co to GO to wlasnie to ze nieodpuszcze ci a to zobaczymy co jak gdzie i kiedy
------------a z nie dowartosciowaniem to stary tekst tych co brak im argumentow do jakiej kolwiek rozmowy
bowiem przepasc intelektualna nie pozwala im na bardziej tworczego ,,,
GO
BTW. są inne metody sprawdzania graczy niż łupy (bo nie każdy 24h przeznacza na grę), ale co ty możesz o tym wiedzieć...
podobnie jak 2/3 KP jak się okazuje...
mielony zakąską nie jesteś więc się między wódkę a nią nie wciskaj, bo o twoim soju jeszcze więcej można powiedzieć...
a co do szczekania to psem nie jestem i się nim nie czuję, więc zmień słownik (chyba, że jesteś aż tak bardzo ograniczony, że się na etapie podwórka zatrzymałeś...)
....(chyba, że jesteś aż tak bardzo ograniczony, że się na etapie podwórka zatrzymałeś...)
Wiekszy Obciach
Evoki
Herb Mertu
Polishe Dragons
Czarne Pantery
.Elita Empire.
był to kiedyś wspaniały sojusz!
Lecz przyszedł czas, gdy zaczęły w nim grać pewne osoby, mające po kilka kont, osoby dążące do fuzji z innymi sojami, Każdy z tych sojuszów BARDZO zle na tym wyszedł:-)
Nie wiem, jak jest teraz, ale byłem w tym soju, i byłbym nadal, gdyby nie multi konta pewnych ********:-)
pozdrawiam
Mars
edit: wulgaryzmy, Czubajka