Wszystko zostało zrobione jak ta lala / pełna profeska ... wojsko zabezpieczone / magazyny pełne / a za stracony czas trochę wojska wpadło ... Jak dal mnie może być / wpadki mogą zdarzyć się każdemu ... Dobrze że zabezpieczono jedzenie dla tych co wejdą dopiero jutro jak dojdą do siebie po wnerwie ...
Nagrody liche bo to raczej nie nagrody, wojsko i tak można zrobić odnowa a co zrobić z tak dużą liczba offa, jeszcze jakby obcy lub kruk był to by jakoś wytracił a tak to trzeba pewnie samemu usunąć żeby nie zwiało pomimo ze z wojskiem żywność dodaje ale zaledwie na dwa dni a to troszku mało jakby chciał przeczekjać z demonami do kruka
************* mnie już ta gra. powinni oddać wojsko, które uciekło podczas błedu, a nie wszystkim po tyle samo. przestali by w końcu dawać prezenty, a zaczęli dbać o jakość gry
nie dawno mogłem się zalogować a mój prezent był w postaci demonów 6000 tysięcy i 100 piórek , a ja jeszcze czekam na wojsko które mi zwiało od 08.03 do 19.03 ciekawe kiedy to dostane .
Komentarz
no tez mi dali 6k demonow
Jak dal mnie może być / wpadki mogą zdarzyć się każdemu ...
Dobrze że zabezpieczono jedzenie dla tych co wejdą dopiero jutro jak dojdą do siebie po wnerwie ...
A padło mi 12k, i pewnie nic nie odzyskam, świetnie...
przestali by w końcu dawać prezenty, a zaczęli dbać o jakość gry
EDIT:// Edycja wulgaryzmów / Jakub