gram ponad 2 lata kolego Ciapek a nigdy mi wojo z głodu nie padło ... jeżeli Ci padło to znaczy że źle dysponujesz wojem i zasobami i niechciał bym służyć pod takim dowódcą ... to tyle poadrawiam rozsądnych graczy a suportowi życzę wytrwałości z balkonowcami i szybkiego działania::)))
e no to ladnie tam wojsk trzymasz z 1k bedzie wszystkiego razem ?
Witam Botów już się nie używa nie da rady ,podobno -więc to tłumaczenie raczej nie przejdzie. Sama się zdziwiłam jak wróciłam z pracy ,dziś wyjątkowo wolne popołudnie i .... w myslach głos ma gry O_O ;p ,nie pograsz kochana dla przyjemności bo tę frajdę zabrano pytam ponownie ....dlaczego? ..... wojsko pójdzie sobie ,gdzieś ....,przysłowiowy żal ... bo kasa spora na to idzie jak się !! pracuje a chce fajnie grac . No cóż miejmy nadzieje ze nie zostaniemy nabici w przysłowiową butelkę a problem ten szybko zostanie wyeliminowany i nie pozostanie bez echa uciekające wojo ... To fajna gra - ale i dobra gra , to gra bez niepotrzebnego stresu ,ze znów cos będzie nie tak Pozdrawiam Wszechmocnych i znerwicowanych i życze więcej pogody ducha choz nie powiem ,jestem z lekka zniesmaczona ze nie moge pograc ale i spokojna
gram ponad 2 lata kolego Ciapek a nigdy mi wojo z głodu nie padło ... jeżeli Ci padło to znaczy że źle dysponujesz wojem i zasobami i niechciał bym służyć pod takim dowódcą ... to tyle poadrawiam rozsądnych graczy a suportowi życzę wytrwałości z balkonowcami i szybkiego działania::)))
e no to ladnie tam wojsk trzymasz z 1k bedzie wszystkiego razem ?
ciekawe czy kolega Carpunlimited przez te 2 lata wysłał chociaż 1 atak
Zalogowałam i nic nie zwiało, a jedzonko jest wiec spokojnie odpuszczam. Następnym razem chciałabym jednak przeczytać na polskim forum, wiadomość od moderatorów, że maja problem z serwerem, ale na moim koncie wszystko wróci do stanu przed awarią i mogę spokojnie sobie spędzić inaczej dzień niż próbując się bezskutecznie zalogować.
Komentarz
Botów już się nie używa nie da rady ,podobno -więc to tłumaczenie raczej nie przejdzie.
Sama się zdziwiłam jak wróciłam z pracy ,dziś wyjątkowo wolne popołudnie i .... w myslach głos
ma gry O_O ;p ,nie pograsz kochana dla przyjemności bo tę frajdę zabrano
pytam ponownie ....dlaczego? .....
wojsko pójdzie sobie ,gdzieś ....,przysłowiowy żal ... bo kasa spora na to idzie jak
się !! pracuje a chce fajnie grac .
No cóż miejmy nadzieje ze nie zostaniemy nabici w przysłowiową butelkę a problem ten szybko zostanie wyeliminowany i nie pozostanie bez echa uciekające wojo ...
To fajna gra - ale i dobra gra , to gra bez niepotrzebnego stresu ,ze znów cos będzie nie tak
Pozdrawiam Wszechmocnych i znerwicowanych
choz nie powiem ,jestem z lekka zniesmaczona ze nie moge pograc ale i spokojna
mi nie działa
ja dalej prace w tłoku