teraz widze ze problem wystapil rowniez na zagranicznych platformach- nie tylko w polsce. ok zgadza sie. hmm co jest pewne.?! -to ze odpowiedzialnosc za usterke w 100% ponosi GG, a nie zadni dostawcy internetu. ogolnie na ta chwile jestem w patowej sytuacji, ze wzgledu na prace nie mialem mozliwosci grac dobrych kilka dni, po tych kilku dniach, dochodzi kolejne kilka dni co nie moge sie zalogowac na gre (ostrzenie mieczy). gdybym nie byl zakorzeniony w swym sojuszu moglym wyleciec z soja i bedac wywalonym i stracic wszystko.. przecierz jest wielu graczy co loguja sie normalnie i moga nie widziec problemu jaki nastapil i wywalic kogos kto nie ma mozliwosci grania. ogolnie smiech na sali.. jeszcze troche i bede musial komus passy udostepnic bo zamek w ruiny pojdzie. kiedys po miesiacu teraz chyba z 10 dni
No już nie mam sił Dziś zabrałem swogo lapka do pracy gra chodzi jak żyleta. Na domowym netce nie da się logować mobilnym orange To juz nie ma sensu abym się starał szkoda czasu.
Dziekuje za taką grę szkoda mi trochę zostawiać mi moich przyjaciół ale muru głową się nie przebije
teraz widze ze problem wystapil rowniez na zagranicznych platformach- nie tylko w polsce. ok zgadza sie. hmm co jest pewne.?! -to ze odpowiedzialnosc za usterke w 100% ponosi GG, a nie zadni dostawcy internetu. ogolnie na ta chwile jestem w patowej sytuacji, ze wzgledu na prace nie mialem mozliwosci grac dobrych kilka dni, po tych kilku dniach, dochodzi kolejne kilka dni co nie moge sie zalogowac na gre (ostrzenie mieczy). gdybym nie byl zakorzeniony w swym sojuszu moglym wyleciec z soja i bedac wywalonym i stracic wszystko.. przecierz jest wielu graczy co loguja sie normalnie i moga nie widziec problemu jaki nastapil i wywalic kogos kto nie ma mozliwosci grania. ogolnie smiech na sali.. jeszcze troche i bede musial komus passy udostepnic bo zamek w ruiny pojdzie. kiedys po miesiacu teraz chyba z 10 dni
Jeśli masz na tel androida albo ios to możesz pobrać puffina (przeglądarka taka) przez puffina można wbić ps. Polska wielką literą się pisze!
nie zwracaj mi prosze uwagi, co jaka litera sie pisze- bo wiem:) to nie list do papieza i w nerwach kazdemu moze sie przydazyc sie popelnic blad ortograficzny. gbyby nie grono ludzi ktore sie tu zapoznalo juz bym kopna to gre w du..psko i odpalil konsole!! przynajniej nie czulbym sie jak jakis pajac ktory bez konca usiluje sie zalogowac na gre i bez rezultatu
nie zwracaj mi prosze uwagi, co jaka litera sie pisze- bo wiem:) to nie list do papieza i w nerwach kazdemu moze sie przydazyc sie popelnic blad ortograficzny. gbyby nie grono ludzi ktore sie tu zapoznalo juz bym kopna to gre w du..psko i odpalil konsole!! przynajniej nie czulbym sie jak jakis pajac ktory bez konca usiluje sie zalogowac na gre i bez rezultatu
no co racja to racja to już 8 dzień jak nie można na kompie na gre wbić... to porażka jest ja tam liczbę woja przez puffina zredukowałem, sojusz pomaga z żarciem też i co trzeba czekać... bo co ja mogę w tej sytuacji zrobić... a w tym czasie w inne gry sobie gram:) a i żeby nie było że Ci na ortografię zwracam uwagę ale chodziło mi o Polskę to musi być wielką bo to Polska rozumiem że nie zwróciłeś na to uwagi bo wkurzony jesteś jak chyba każdy z nas...
"Polska jest, za przeproszeniem, cywilizacyjnym zadupiem, które tak naprawdę nie liczy się w świecie." S.Lem I w pi..du, i wylądował...i cały misterny plan też w pi..du. S. "Siara" Siarzewski
Kolejny dzień bez żadnej informacji ze strony dzaiłu technicznego czy moderatorów.... masakra
Do mnie pisali, że DNSy, że HTTPSy itp... że generalnie to jest wina Orange. Sami, czyli GGS, narobili syfu aktualizacją, a teraz zrzucają winę na innych. Statek sobie płynie, miecze ostrzą się.
"Polska jest, za przeproszeniem, cywilizacyjnym zadupiem, które tak naprawdę nie liczy się w świecie." S.Lem I w pi..du, i wylądował...i cały misterny plan też w pi..du. S. "Siara" Siarzewski
może mi ktoś napisać jak usunąć zamek ? muszę pisać do supportu o takie rzeczy czy jak ? pytam poważnie . może ktoś odpowiedzieć ? Moderator też może być .
niech mi tylko moderator zwróci uwagę na kolejny wpis....
... to poproszę o wyjaśnienie dlaczego tak długo czekam na informację, kiedy w końcu będę mógł grać a jeżeli mi nie odpowiedzą ... niech się kopną tam gdzie jest najciemniej
Pozdrawiam support i moderatorów z całego grona chyba jedynie Czubajka potrafi coś napisać normalnie jak do człowieka
normalnie super nie gram juz 9dni a oni nadal tego cholernego problemu nie zrobili pisalem do suportu ale oni mnie oczywiscie olali. chyba trzeba bedzie odpusic sobie gierke
Nasz dobry moderator też nie udzieli na odpowiedzi dlaczego to tak długo trwa? i dlaczego wogóle orange blokuje nam dostęp do gry. ciekaw jestem jak to naprawia czy oddadzą nam to co stracilismy np.wojsko,nagrody z nomadów,kruków,bermundu.zamiast grac i zdobywac potęge to my ją poprostu tracimy z dnia na dzień
Odpowiedzi
gdybym nie byl zakorzeniony w swym sojuszu moglym wyleciec z soja i bedac wywalonym i stracic wszystko.. przecierz jest wielu graczy co loguja sie normalnie i moga nie widziec problemu jaki nastapil i wywalic kogos kto nie ma mozliwosci grania. ogolnie smiech na sali.. jeszcze troche i bede musial komus passy udostepnic bo zamek w ruiny pojdzie. kiedys po miesiacu teraz chyba z 10 dni
Dziś zabrałem swogo lapka do pracy gra chodzi jak żyleta.
Na domowym netce nie da się logować mobilnym orange
To juz nie ma sensu abym się starał szkoda czasu.
Dziekuje za taką grę
szkoda mi trochę zostawiać mi moich przyjaciół
ale muru głową się nie przebije
przez puffina można wbić
ps. Polska wielką literą się pisze!
no co racja to racja to już 8 dzień jak nie można na kompie na gre wbić... to porażka jest
ja tam liczbę woja przez puffina zredukowałem, sojusz pomaga z żarciem też i co trzeba czekać...
bo co ja mogę w tej sytuacji zrobić...
a w tym czasie w inne gry sobie gram:)
a i żeby nie było że Ci na ortografię zwracam uwagę ale chodziło mi o Polskę to musi być wielką bo to Polska
rozumiem że nie zwróciłeś na to uwagi bo wkurzony jesteś jak chyba każdy z nas...
I w pi..du, i wylądował...i cały misterny plan też w pi..du. S. "Siara" Siarzewski
kiedy ja zaloguje się na gre hahahah masakra na gwiazdke ???
I w pi..du, i wylądował...i cały misterny plan też w pi..du. S. "Siara" Siarzewski
... to poproszę o wyjaśnienie dlaczego tak długo czekam na informację, kiedy w końcu będę mógł grać a jeżeli mi nie odpowiedzą ... niech się kopną tam gdzie jest najciemniej
Pozdrawiam support i moderatorów
z całego grona chyba jedynie Czubajka potrafi coś napisać normalnie jak do człowieka