Jan M, z waszego powodu padło mi wojsko, nie zdobyłem nagród które mógłbym zdobyć, wielu wielu graczy ma dokładnie to samo, czy macie zamiar jakoś to naprawic czy standardowo będziecie udawac że wszystko jest w porządku? Domyślam się że odpowiedzi sie nie doczekam, ale próbować warto.
Normalne JAJA !!!! Od środy rana nie mogę się zalogować. Czy ktoś coś w tym kierunku robi, czy wszyscy mają to już w du..., bo np. udzielają się na innych grach?
CM-owie i reszta tej żałosnej ekipy chyba proszą się o ostrzejsze słowa. Brak odpowiedzi na ticketa, bez zmian mimo wysłania PW do Jasia. To jakaś kpina z graczy. A może to jest zemsta na graczach niekupujących rubinów i niekorzystających z "promocji"?
"Polska jest, za przeproszeniem, cywilizacyjnym zadupiem, które tak naprawdę nie liczy się w świecie." S.Lem I w pi..du, i wylądował...i cały misterny plan też w pi..du. S. "Siara" Siarzewski
Odpowiedzi
Domyślam się że odpowiedzi sie nie doczekam, ale próbować warto.
EDIT:// Edycja wulgaryzmów / Jakub
bujda
ja mam 64 bitowy i nie idzie
niemożliwe żeby było wszystko w porządku,skoro kazdy z nas używa innego neta i przeglądarki,
I w pi..du, i wylądował...i cały misterny plan też w pi..du. S. "Siara" Siarzewski