kurna, na szybkiego wysłałem kilka ataków straty prawie 50% woja ( Jutro będę się bał włączyć grę co by mi za wykonanie dziennych 100 rubinów nie zabrali.
********.... no nie wytrzymam..... co za de bile..... znowu poknocone, czy Wy w życiu też plamę za plamą dajecie????? czy tylko w pracy? rence opadywują......
********.... no nie wytrzymam..... co za de bile..... znowu poknocone, czy Wy w życiu też plamę za plamą dajecie????? czy tylko w pracy? rence opadywują......
EDIT:// Edycja wulgaryzmów / Jakub
Witajcie
Wróbelku, na przyszłość proszę o używanie na forum bardziej wyrafinowanego języka, wyrażającego Twoje opinie, tak aby wszystko było zgodne z regulaminem
Krzyki, przekleństwa i wyzywanie GGS nikomu nie pomoże, a już tym bardziej nie przyspieszy prac związanych z powstałym błędem. Zapewniam, że rozumiem Wasze rozgoryczenie z tym związane, gdyż mi jako graczowi również to przeszkadza i utrudnia grę, tak jak Wam Kochani, ale jest to powtórzę BŁĄD, nad którym technicy pracują, więc pozostało nam wszystkim jedynie uzbroić się w cierpliwość i zaczekać do następnego tygodnia ..... .... no i ustawiać ataki, szczególnie na środku na ,,piechotę,, wstawiając osłony ręcznie (jak za dawnych czasów) żeby zniwelować straty
Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojniejszego weekendu Wszystkim Jakub
Komentarz
i proszę nie róbcie nie aktulizacji nowej bo tylko psujecje ta gre
EDIT:// Edycja wulgaryzmów / Jakub
Wróbelku, na przyszłość proszę o używanie na forum bardziej wyrafinowanego języka, wyrażającego Twoje opinie, tak aby wszystko było zgodne z regulaminem
Krzyki, przekleństwa i wyzywanie GGS nikomu nie pomoże, a już tym bardziej nie przyspieszy prac związanych z powstałym błędem.
Zapewniam, że rozumiem Wasze rozgoryczenie z tym związane, gdyż mi jako graczowi również to przeszkadza i utrudnia grę, tak jak Wam Kochani, ale jest to powtórzę BŁĄD, nad którym technicy pracują, więc pozostało nam wszystkim jedynie uzbroić się w cierpliwość i zaczekać do następnego tygodnia .....
.... no i ustawiać ataki, szczególnie na środku na ,,piechotę,, wstawiając osłony ręcznie (jak za dawnych czasów) żeby zniwelować straty
Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojniejszego weekendu Wszystkim
Jakub