Po raz kolejny tu - tym razem bez ingerencji w wynik - czekam aż pojawi się zero... I to będzie doskonała samoocena IQ... próbujących nie wiem komu nie wiem co takim tematem udowodnić... A może każdy z was który po raz pierwszy a niektórzy po rak kolejny zmniejszacie wynik potrafi napisać w trzech zdaniach cóż chce tym udowodnić i komu?
Po raz kolejny tu - tym razem bez ingerencji w wynik - czekam aż pojawi się zero... I to będzie doskonała samoocena IQ... próbujących nie wiem komu nie wiem co takim tematem udowodnić... A może każdy z was który po raz pierwszy a niektórzy po rak kolejny zmniejszacie wynik potrafi napisać w trzech zdaniach cóż chce tym udowodnić i komu?
949
nic nikomu to bezsensowna zabawa a takie są najlepsze
948 Udowodnić, że są jeszcze na tym forum ludzie gotowi się jakoś zabawić, popisać spokojnie bez bluzg. Na starym forum istniała taka zabawa, miała nawet 2 czy 3 edycje. Brało w niej udział wielu graczy obu płci, budziła spore emocje i zdarzały się w niej niekiedy ciekawe dyskusje.
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Dawny bywalec w Dark Union, wcześniej też aktywny gracz, po tym zostały jedynie wspomnienia... Teraz jestem tak aktywny, że nie chcą mnie ze słupiarni wypuścić.
Komentarz
nic nikomu to bezsensowna zabawa a takie są najlepsze
948
Udowodnić, że są jeszcze na tym forum ludzie gotowi się jakoś zabawić, popisać spokojnie bez bluzg. Na starym forum istniała taka zabawa, miała nawet 2 czy 3 edycje. Brało w niej udział wielu graczy obu płci, budziła spore emocje i zdarzały się w niej niekiedy ciekawe dyskusje.
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Sojusz : Polska Elita
Honor : 659
Lvl : 36
Będę walczyć do końca!
Teraz jestem tak aktywny, że nie chcą mnie ze słupiarni wypuścić.
Poziom: 23
Honor 768
Tytuł: baronet
Sojusz: czerwono-czarni.
Gram już drugi raz