Strona główna Polish Kącik kreatywności & zabaw forumowych

Wojna płci

124»

Komentarz

• sam_gnus (PL1)sam_gnus (PL1) PL1 Posty: 351
    Po raz kolejny tu - tym razem bez ingerencji w wynik - czekam aż pojawi się zero... I to będzie doskonała samoocena IQ... próbujących nie wiem komu nie wiem co takim tematem udowodnić... A może każdy z was który po raz pierwszy a niektórzy po rak kolejny zmniejszacie wynik potrafi napisać w trzech zdaniach cóż chce tym udowodnić i komu?
  • sam_gnus (PL1) powiedział(a):
    Po raz kolejny tu - tym razem bez ingerencji w wynik - czekam aż pojawi się zero... I to będzie doskonała samoocena IQ... próbujących nie wiem komu nie wiem co takim tematem udowodnić... A może każdy z was który po raz pierwszy a niektórzy po rak kolejny zmniejszacie wynik potrafi napisać w trzech zdaniach cóż chce tym udowodnić i komu?
    949

nic nikomu to bezsensowna zabawa a takie są najlepsze

• zysiu2000 (PL1)zysiu2000 (PL1) PL1 Posty: 5,233
    sam_gnus (PL1) powiedział(a):

948
    Udowodnić, że są jeszcze na tym forum ludzie gotowi się jakoś zabawić, popisać spokojnie bez bluzg. Na starym forum istniała taka zabawa, miała nawet 2 czy 3 edycje. Brało w niej udział wielu graczy obu płci, budziła spore emocje i zdarzały się w niej niekiedy ciekawe dyskusje.

Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT

Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...

• zysiu2000 (PL1)zysiu2000 (PL1) PL1 Posty: 5,233
    946

Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT

Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...

• 947
    Mój pierwszy sojusz jest moim ostatnim.
    Sojusz : Polska Elita
    Honor : 659
    Lvl : 36

Będę walczyć do końca!
  • 946

• 945  ;)
    B) Nie słuchaliście mnie, dopóki nie zasłoniłem twarzy. B)

• 945
    B) Nie słuchaliście mnie, dopóki nie zasłoniłem twarzy. B)

• C-Objective (PL1)C-Objective (PL1) PL1 Posty: 145
    944 
    Dawny bywalec w Dark Union, wcześniej też aktywny gracz, po tym zostały jedynie wspomnienia...
    Teraz jestem tak aktywny, że nie chcą mnie ze słupiarni wypuścić.
  • ptr1 (PL1)ptr1 (PL1) PL1 Posty: 799
    943
    Nick: ptr1
    Poziom: 23
    Honor 768
    Tytuł: baronet
    Sojusz: czerwono-czarni.
    Gram już drugi raz :) Trzymam się zasady, że mój drugi sojusz jest moim ostatnim.
  • 942

• 941
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    984
  • 985 
  • tkkot (PL1)tkkot (PL1) PL1 Posty: 3
    982
Sign In to comment.