Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

Tabliczki chana jawne !!!

1235»

Komentarz

• No to odświeżam !! :)

Temat wałkowany już niemal rok ale wciąż gram więc nadal czekam :d

Teraz to nawet nie widzę własnej chwały za atak na Obcego heh no cóż widać się cofamy zamiast iść do przodu.

pzdr
    komarrr @ pl 1
  • Ale dlaczego to gracze mają argumentować dlaczego klasyfikacja powinna być jawna? Może to twórcy gry wyjaśnią dlaczego na nomadach i samurajach jest ukryta? To taki żart.....
    Wszystkie klasyfikacje są jawne - na eventach, klasyfikacja łupów i honoru, wiele innych.  Dlaczego akurat ranking jest ukryty  na nomadach i samurajach oraz kole fortuny? Może dlatego że to eventy z rubinami w tle (boostery). Jeśli chcę wygrać / zdobyć nagrodę za top, ważne jest dla mnie ile mają liderzy i czy dam radę ich dogonić (utrzymać dobrą lokatę). Wydaję losy lub kupuję booster a tu się okazuje że ktoś poszalał bardziej niż ja i przegrywam, nawet nie wiem z kim i jaką różnicą punktową. No więc kupuję następny booster lub losy.... A co daje jawna klasyfikacja na obcych? Pozwala mi zracjonalizować wydatki na event (zaangażowanie).
    Czyli raczej nie ma szans żeby te klasyfikacje zostały ujawnione. Nie ma znaczenia ilu graczy napisze że wolą jawną klasyfikację i jakie argumenty przedstawią. Utajnienie klasyfikacji jest finansowo korzystne dla GGS.
    HeroZMIJA @ pl 1
  • odświeżam !!

Zapewne taka aktualka wprowadziłaby kolejną fale błędów, bugów itp, itd, etc.....ale myślę że warto :)

pzdr
    komarrr @ pl 1
  • Popieram
    Da to mozliwosc sprawdzenia kto nawala a kto leci sobie w kulki
  • grik1 (PL1)grik1 (PL1) PL1 Posty: 141
    Ja zawsze twierdze jedno - jacy ludzie, taki sojusz. Jak ktoś wyników nie robi, to nagle zacznie?

Po pierwsze musi mieć gracz czym latać i straty względne mieć. Inaczej sami wiecie szkoda złota.

Polityka jest prosta - nie wiesz, więcej wydasz. Sprawdza się i tego nie zmienicie.
    grik1 @ pl 1
  • Zgadzam się:)
    Jak zawsze... na poważnie:) Jeżeli chcesz grać w dobrym sojuszu MAGNIFICENT czeka:)

https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/315705/sojusz-magnificent-poszukuje-nowych-czlonkow#latest
  • Popieram komarrr dobry pomysł :D
  • Jestem za!!!
  • odświeżam

wypowiadać się to może za rok wprowadzą jak będziemy kończyć grę hehe
    komarrr @ pl 1
  • Gdzieś już o tym pisałem i nie tylko w nomadach, a we wszystkich eventach. Jestem za.
  • Lepi (PL1)Lepi (PL1) Posty: 270
    Ukrywanie wyników jest oczywistą próba ukrócenia ustawek oraz zapobiega odpuszczaniu w przypadku 2  lub dalszych miejsc przy walce o indywidualne topki.  Jest to metoda na zwiększenie wpływów z gry - co jest zrozumiałe.

skutkiem proponowanych zmian jest kolejne zwiększenie wpływów dla twórców gry - łatwiej będzie kontrolować leserów a tym samym wzrośnie liczba sprzedawanych premii - więc warto wprowadzić taki podgląd dla korony i zastępców.

Takie coś i tak w wielu sojuszach jest prowadzone - działa to na zasadzie arkuszy googla gdzie ludzie dają screeny i wpisują wyniki - warto by ta funkcjonalność przenieść do gry i ułatwić zadanie

Podobnie dobrym bardzo dobrym rozwiązaniem była by możliwość wygenerowania rankingu łupów dla sojuszu - również jest to robione w części sojuszy - ręcznie !!!!!!  

Może pójdę za daleko ale możliwość skopiowania aktualnego składu wraz z innymi danymi do tabeli była by genialnym rozwiązaniem i do rozliczeń i na wojny do rozpisywania celów , lokacji wsparcia itd. to często robione jest też ręcznie i wykańcza tych najbardziej zaangażowanych - czasem prowadzi wręcz do wypalenia.

Są to funkcjonalności czysto techniczne które ułatwią pracę zarządom sojuszy i podniosą mobilizacje graczy.

Zaproponowane funkcje są proste do wprowadzenia a jednocześnie w fajny sposób pozwolą ogarnąć sojusze i akademie!!!! - Łatwiej nam będzie doceniać aktywnych i mobilizować leserów.

Jarek

Jakaś drobna nagroda za te wszystkie genialne pomysły ostatnio sprzedane na forum by się przydała bo też się wypale ;DDDDD

Lepi @ pl 1
  • Lenor15 (PL1)Lenor15 (PL1) PL1 Posty: 173
    jestem za !
  • Super pomysł :smiley:
    Mój pierwszy sojusz jest moim ostatnim.
    Sojusz : Polska Elita
    Honor : 659
    Lvl : 36

Będę walczyć do końca!
Sign In to comment.