Po aktualizacji nie mozna pomagac podczas werbunku tylko jednego zolnierza w slocie. Kompletnie nie rozumiem takiej zmiany. Przeciez to ewidentne utrudnienie. Pewnie chodzi o to zeby podczas werbunku wspomagac sie rubinami. Przez ta niedogodnosc ta aktualizacja JEST STUPROCENTOWA PORAZKA. Az sie odechciewa grac.
i kolejny bubel ze strony suportu chcieli rozwiazac problem a automatami to rozwiązali ale teraz to będzie koniec gry i wielu graczy odejdzie z tej gry
Ilość slotów 80? http://screenshooter.net/103019845/bnoxluf zapowiadało sie inaczej. Chyba
was poebao. Zamydlenie oczu. Strzeliliscie sobie znów w kolano. Jak
to sie nie zmieni to duzoo ludzi odejdzie. I zostana sami gracze a z
nim żadnego zysku.... Cóż. przeczekam sobie pewien okres czasu i
zobacze co sie zmieni...
A Jan nasz ukochany modzie. mam pytanko do ciebie. Nawet dwa
Na
co daliscie serwer testowy? Wsadziliscie tam jakże super nowy
werbunek chyba wczoraj. I na drugie dzien jest juz na PL1 ? Śmiech na
sali. Moim zdaniem powinniście wsadzic z tydzien wczesniej i poczekac
zeby ludzie zobaczyli jak to działa. I może byście nas spytali co o nim
sadzimy.. Co poradzić.... Drugie primo.
Jak narazie wszystko u mnie działa dobrze. Wiadome było że GGS nie zrobi zegoś takiego co oferowało robo itp. Ale tragedi nie według mnie. Podoba mi się i to bardzo sposób produkcji narzędzi
Jak narazie wszystko u mnie działa dobrze. Wiadome było że GGS nie zrobi zegoś takiego co oferowało robo itp. Ale tragedi nie według mnie. Podoba mi się i to bardzo sposób produkcji narzędzi
Ten sposób werbunku jest dobry ale na słupy Jak ktoś chce dobrze polatać to jak teraz odpali ten werbunek to akurat po nowym roku pogra 20 klików do pomocy trzeba,a co z mniejszymi sojuszami? Narzędzia ok,ale 80 wojaków na 8h to nie za wiele Ogólnie dupy nie urywa
Skoro wcześniej siedziałem na czterech literach przed pikselami i klikałem ręcznie jednego wojaka a soj dawał mi drugiego w gratisie to jak daliście 80 wojaków do werbunku powinno być kolejne 80 w gratisie ( kolejny spadek kasy na liczniku) i nie na 20 kliknięć pomocy soja a np.na 5
Dlaczego nie było monitu ze bedzie Turniej Sojuszy ? czy ***** tak cieżko napisac dzien wczesniej ze cos bedzie ? co robią te *************** moderatorzy ? nie nadajecie sie do tej pracy lepiej na tace zbierajcie u batmanów bo do tego wiedzy nie trzeba mie
EDIT:// Edycja wulgaryzmów, Jakub
a po co dawać info o ewentach. Jak będzie to niespodzianka to będzie ciekawiej. Ps. Nie lubię turnieju sojuszy
Ten sposób werbunku jest dobry ale na słupy Jak ktoś chce dobrze polatać to jak teraz odpali ten werbunek to akurat po nowym roku pogra 20 klików do pomocy trzeba,a co z mniejszymi sojuszami? Narzędzia ok,ale 80 wojaków na 8h to nie za wiele Ogólnie dupy nie urywa
jak ktoś jest aktywny to niech szuka większego aktywnego sojuszu. a jak jest słupem w edenie to nikt na to nic nie poradzi. Najlepsze w tej metodzie werbunku jest to, że ograniczy ilość słupów. Wątpię, żeby rekordzistom chciało się latać po wszystkich kontach i nastawiać werbunek. Ktoś kto gra na 1 z łatwością sobie poradzi ze wszystkimi utrudnieniami. A nawet będzie mu łatwiej, bo nie będzie potrzeby siedząc na grze wychodzić z gry, żeby auto zapełniło sloty. Nich tylko coś zrobią z czasem werbunku, bo na sztormie przy bankiecie zrobiło mi się 40 woja przez 3 godziny i będzie git, ale na to chyba trzeba będzie poczekać co najmniej do wtorku, bo jak zwykle w weekend programiści ggs nie pracują, a przez poniedziałek nie dadzą rady wyeliminować bug. Dobrze, że nie dali tej aktualki przed samymi świętami, bo byśmy czekali na poprawę do nowego roku
Dlaczego nie było monitu ze bedzie Turniej Sojuszy ? czy ***** tak cieżko napisac dzien wczesniej ze cos bedzie ? co robią te *************** moderatorzy ? nie nadajecie sie do tej pracy lepiej na tace zbierajcie u batmanów bo do tego wiedzy nie trzeba mie
100% podzielam Twoje zdanie, tym bardziej że ; - na miesiąc listopad był ogłoszony harmonogram eventów - na grudzień ? po co? komu (czytaj któremu moderatorowi) by sie chciało to robić ? - zapewniano też ze Turniej sojuszy nie bedzie nigdy razem z innym eventem
i po co było sie wygłupiać z tym harmonogramem-pokazaliście że można, a teraz pokazujecie że sie Wam niechce - i taka jest prawda moi kochani śpiący moderatorzy 1. harmonogramu eventów na grudzień brak 2. turniej sojuszy wbrew Waszym zapewnieniom z innym eventem (nomadami) i to bez ostrzeżenia od Was
PS nie wiem jak ale mój permanetny ban forumowy mnie tu wpuścił-może to też bug
100% podzielam Twoje zdanie, tym bardziej że ; - na miesiąc listopad był ogłoszony harmonogram eventów - na grudzień ? po co? komu (czytaj któremu moderatorowi) by sie chciało to robić ? - zapewniano też ze Turniej sojuszy nie bedzie nigdy razem z innym eventem
i po co było sie wygłupiać z tym harmonogramem-pokazaliście że można, a teraz pokazujecie że sie Wam niechce - i taka jest prawda moi kochani śpiący moderatorzy 1. harmonogramu eventów na grudzień brak 2. turniej sojuszy wbrew Waszym zapewnieniom z innym eventem (nomadami) i to bez ostrzeżenia od Was
PS nie wiem jak ale mój permanetny ban forumowy mnie tu wpuścił-może to też bug
Harmonogramu może nie ustalają moderatorzy? - eventów jest rozpisany na zimowym, a turniej sojuszu nigdy nie był zapowiadany i jakoś nie było z tym problemu do tej pory... - zmian na grze
A ostatnia rzecz harmonogram zmian przygotował Grzelas dla społeczności Nie moderatorzy, nie technicy z GGS-u. Tyle w temacie dla stałego bywalca
hahahahahahaha aktualka na minus jeden bugow od ******* ... a werbunek calkowicie przydatny 80 gwardii cesarskiej 19 h ? no prosze was duzo z tego zlobie caly dzien moze wygram tez konkurs szlachectwa w ktorym musze miec ile 6000 woja nawerbowane
640 szt woja uczta odpalona 246 godzin co daje 10 dni i pol dnia :-) czyli teraz ataki bedziemy wysylac raz na 2 tyg :-) Bravo !!! własnie mnie wyleczyli do konca od tej gry .
jak ktoś jest aktywny to niech szuka większego aktywnego sojuszu. a jak jest słupem w edenie to nikt na to nic nie poradzi. Najlepsze w tej metodzie werbunku jest to, że ograniczy ilość słupów. Wątpię, żeby rekordzistom chciało się latać po wszystkich kontach i nastawiać werbunek. Ktoś kto gra na 1 z łatwością sobie poradzi ze wszystkimi utrudnieniami. A nawet będzie mu łatwiej, bo nie będzie potrzeby siedząc na grze wychodzić z gry, żeby auto zapełniło sloty. Nich tylko coś zrobią z czasem werbunku, bo na sztormie przy bankiecie zrobiło mi się 40 woja przez 3 godziny i będzie git, ale na to chyba trzeba będzie poczekać co najmniej do wtorku, bo jak zwykle w weekend programiści ggs nie pracują, a przez poniedziałek nie dadzą rady wyeliminować bug. Dobrze, że nie dali tej aktualki przed samymi świętami, bo byśmy czekali na poprawę do nowego roku
A jak ktoś jest aktywny i dobrze mu tam gdzie jest? To co gge zaserwowało dobre jest właśnie dla słupów,wchodzisz ustawiasz i już się klepie,a jak jesteś aktywny to uważasz że 80 woja w 8h to dobrze? Chyba na barona na 20lvl
*******z waszymi aktualizacjami powinno być dalej normalnie robo a nie robicie jakieś cyrki do werbunku pewnie będą potrzebne rubiny..zacznijcie myśleć mózgiem a nie *******8
Komentarz
i kolejny bubel ze strony suportu chcieli rozwiazac problem a automatami to rozwiązali ale teraz to będzie koniec gry i wielu graczy odejdzie z tej gry
Ilość slotów 80? http://screenshooter.net/103019845/bnoxluf zapowiadało sie inaczej.
Chyba was poebao. Zamydlenie oczu. Strzeliliscie sobie znów w kolano. Jak to sie nie zmieni to duzoo ludzi odejdzie. I zostana sami gracze a z nim żadnego zysku.... Cóż. przeczekam sobie pewien okres czasu i zobacze co sie zmieni...
A Jan nasz ukochany modzie. mam pytanko do ciebie. Nawet dwa
Na co daliscie serwer testowy? Wsadziliscie tam jakże super nowy werbunek chyba wczoraj. I na drugie dzien jest juz na PL1 ? Śmiech na sali. Moim zdaniem powinniście wsadzic z tydzien wczesniej i poczekac zeby ludzie zobaczyli jak to działa. I może byście nas spytali co o nim sadzimy.. Co poradzić....
Drugie primo.
Czy tylko na naszym serwerze jest ten werbunek? http://screenshooter.net/103019845/xsxhiop
Screen z niemieckiego serwera.. Chyba też sie zaliczamy do serwerów testowych. Bo jak widać tam nie ma tego werbunku. A jak pisałes wczesniej werbunek jest uruchamiany dla wszystkich serwerów empire
http://screenshooter.net/102372428/hrgetom
To dlaczego na innych nie ma??
Wtłumaczysz mi to małe nie porozumienie? Bo chyba wprowadzasz błąd Polską społeczność !
Wiadome było że GGS nie zrobi zegoś takiego co oferowało robo itp.
Ale tragedi nie według mnie.
Podoba mi się i to bardzo sposób produkcji narzędzi
na azja1 też tego nie ma http://scr.hu/97w5/8666l
Ten sposób werbunku jest dobry ale na słupy
Jak ktoś chce dobrze polatać to jak teraz odpali ten werbunek to akurat po nowym roku pogra
20 klików do pomocy trzeba,a co z mniejszymi sojuszami?
Narzędzia ok,ale 80 wojaków na 8h to nie za wiele
Ogólnie dupy nie urywa
- na miesiąc listopad był ogłoszony harmonogram eventów
- na grudzień ? po co? komu (czytaj któremu moderatorowi) by sie chciało to robić ?
- zapewniano też ze Turniej sojuszy nie bedzie nigdy razem z innym eventem
i po co było sie wygłupiać z tym harmonogramem-pokazaliście że można, a teraz pokazujecie że sie Wam niechce - i taka jest prawda moi kochani śpiący moderatorzy
1. harmonogramu eventów na grudzień brak
2. turniej sojuszy wbrew Waszym zapewnieniom z innym eventem (nomadami) i to bez ostrzeżenia od Was
PS
nie wiem jak ale mój permanetny ban forumowy mnie tu wpuścił-może to też bug
- eventów
jest rozpisany na zimowym, a turniej sojuszu nigdy nie był zapowiadany i jakoś nie było z tym problemu do tej pory...
- zmian na grze
A ostatnia rzecz harmonogram zmian przygotował Grzelas dla społeczności Nie moderatorzy, nie technicy z GGS-u. Tyle w temacie dla stałego bywalca
realne po tej aktualce NIEEEEEEEEE
640 szt woja uczta odpalona 246 godzin co daje 10 dni i pol dnia :-) czyli teraz ataki bedziemy wysylac raz na 2 tyg :-) Bravo !!! własnie mnie wyleczyli do konca od tej gry .
To co gge zaserwowało dobre jest właśnie dla słupów,wchodzisz ustawiasz i już się klepie,a jak jesteś aktywny to uważasz że 80 woja w 8h to dobrze? Chyba na barona na 20lvl