zawsze mozesz skonczyc grac jak Ci sie nie podoba dla mnie wszystko ok jesli im sie uda z tym auto rekrutcja wojska i narzedzi plus jak by dawali czeszcziej beri to bedzie gitara
Wszystko fajnie i wogóle szkoda tylko,że tego nowego sposobu na werbunek nie wprowadzili wcześniej.Może nie musiałbym się użerać z tak długim szkoleniem woja.....
Ale jak to autorekrutacja? To ja mam się z pokoju wynieść do auta, żeby tam rekrutować? Wy wiecie jak jest zimno na parkingu. Palce sobie odmrożę. Może nawet wszystkie 21... No nie, jeden ma ciepło. Poza tym proszę tu powyżej nie ściemniać, że jakie +1 od soja. Wojak, taki nowy jest jak dziecko. I o ile na pierwsze dziecko wiele tam nie przysługuje, to już na każde następne przypominam plus 500 się należy. To ja rozumiem, że będzie przycisk 5 woja +2000....:)
magazyn na klepsydry Ok, a co do werbunku to zobaczymy w realiach gry - czy się nie będzie zacinało i czy da się werbować 1+1 może jeszcze większy magazyn na ubranka - na eventach zdobywa się ich sporo a miejsca mało w magazynie i dajcie stałego kasztana na beri - tak jak na basenie - to niewielka zmiana a jak ułatwia
Komentarz
już ja widzę te waszą aktualizacje około 20 minut to około 2 h wyjdzie
znów będzie niewypał jak te wasze cudowne "zapętlenia" ?
a może byście coś powiedzieli o podkręceniu obrony na nomadach ?
M to miazga i monstrualne karki
A to atak, ty mu musisz stawić czoła
autorekrutacja zobaczymy oco kaman i ile bedzie kosztować i oby bez rubców
Poza tym proszę tu powyżej nie ściemniać, że jakie +1 od soja. Wojak, taki nowy jest jak dziecko. I o ile na pierwsze dziecko wiele tam nie przysługuje, to już na każde następne przypominam plus 500 się należy. To ja rozumiem, że będzie przycisk 5 woja +2000....:)
a co do werbunku to zobaczymy w realiach gry - czy się nie będzie zacinało i czy da się werbować 1+1
może jeszcze większy magazyn na ubranka - na eventach zdobywa się ich sporo a miejsca mało w magazynie
i dajcie stałego kasztana na beri - tak jak na basenie - to niewielka zmiana a jak ułatwia
!Polski Legion!; Bestie Nocy; Gwardia Mroku; **Sleepwalkers**; Elita Empire; KINGS of HELL; Easy Rider; OTT; Łeśni Łowcy
zimowe są ale jakieś zielone , pewnie taka zima
i na razie tyle
Kubuś... nie marudź
Widać cały niemiecki profesjonalizm...
Rzygam taki partactwem. Zdegustowany Gracz.
ps. prosiłbym do tych z góry przekazać tą opinię bo nawet informacji o przełożeniu... NIC
A polaczki są głupie i można ich ciulać (z gwary śląskiej)...