a ja nie wchodzę na to dziadostwo Testowe , nie mam zamiaru im pomagać w testowaniu . To jest ich ******* obowiązek , dziwię się że tam ludzie poszli nawet zobaczyć , jakie to naiwne z was ludzie bo tak łatwo im się dajecie wykorzystywać pod względem odwalania za nich roboty . żałosne to jest . A poza tym , jak sobie tam chcecie , róbcie jak uważacie .
Wpływ na grę? Człowieku zobacz ile razy ludzie piszą o jakimś problemie albo wałkują miesiącami temat o poprawę czegoś. O jakim wpływie na grę Ty mówisz?
Komentarz
Nick:Filemon04
Nick:Filemon04
Pewnie nie wiedział, że wystarczą 2-3 godziny na osiągniecie tego poziomu po bonusie otrzymanym na 6-tym levelu.
To jest ich ******* obowiązek , dziwię się że tam ludzie poszli nawet zobaczyć , jakie to naiwne z was ludzie bo tak łatwo im się dajecie wykorzystywać pod względem odwalania za nich roboty .
żałosne to jest .
A poza tym , jak sobie tam chcecie , róbcie jak uważacie .
Człowieku zobacz ile razy ludzie piszą o jakimś problemie albo wałkują miesiącami temat o poprawę czegoś.
O jakim wpływie na grę Ty mówisz?
A może coś to da, choć może masz racje, po paru dniach grania na testowym zupełnie mnie wywaliło i nie da się zalogować.