Jezeli po raz kolejny żaden moderatror czy CM się nie odezwie na moją prośbę będę hejtował dosłownie wszystkie wasze wypowiedzi i składał zażalenie do supportu o brak aktywnośc, Janie Jakubie i wszyscy tam... co się dzieję dlaczego macie nas w ******???
dlaczego na innych serwerach informacja o przyczynach znikniecia barimondu pojawiła sie juz wczoraj, w niedługim czasie po jego zniknieciu, a na serwerze Pl nic, cisza. odpowiem za moderatorów: na innych serwerach, pracuja normalni moderatorzy którzy szanuja graczy i ich czas, a nam( czyt. moderatorom z pl.) po prostu sie nie chce..... to moze napiszcie kochani moderatorzy do posredniaka o jakies inne zajecie, choc watpie by dla takich nieudacznikow cos znaleziono. pozdrawiam moderatorów pl.
Starałem się o top1 byłem 2 miałem 25000 punktów a tu nagle beri zniknęło..... Mam nadzieję że dostane chociaż te ubranka za top50 i top100 bo jeśli nie to się naprawdę zdenerwuję. Robiłem ataki demonami i zabawkami specjalnymi na berimond wydałem sporo tych wózków i tu się okazuję, że to wszystko na darmo.
dlaczego na innych serwerach informacja o przyczynach znikniecia barimondu pojawiła sie juz wczoraj, w niedługim czasie po jego zniknieciu, a na serwerze Pl nic, cisza.
Witaj
Informacja, odnośnie naszego serwera była podana przez Jana, również wczoraj popołudniu po zamknięciu wydarzenia TUTAJ. Zachęcam do uważnego czytania oficjalnych ogłoszeń.
A gdzie straty dniowe za kazdy dzien na beri traci sie 3 procent Co odbija sie na tytule a to na werbunku zarciu na woju I po kiego mi tyle żarcia na głownym gdy na królestwach i tak produkcja stoi na max itp Takie traktowanie i non stop molestowanie o kupno rubinów Kup a i tak mamy ciebie daleko i głeboko w powazaniu Tak wygląda kultura europejska Az szkoda gadac
Komentarz
Jezeli po raz kolejny żaden moderatror czy CM się nie odezwie na moją prośbę będę hejtował dosłownie wszystkie wasze wypowiedzi i składał zażalenie do supportu o brak aktywnośc, Janie Jakubie i wszyscy tam... co się dzieję dlaczego macie nas w ******???
Gdzie jest CM Asia????????
EDIT:// prywatna korespondencja
sojusz: -ZPZ-
rola w sojuszu: Władca
poziom: około: 58
zapraszam do sojuszu -ZPZ- od 35 lvl
odpowiem za moderatorów:
na innych serwerach, pracuja normalni moderatorzy którzy szanuja graczy i ich czas, a nam( czyt. moderatorom z pl.) po prostu sie nie chce.....
to moze napiszcie kochani moderatorzy do posredniaka o jakies inne zajecie, choc watpie by dla takich nieudacznikow cos znaleziono.
pozdrawiam moderatorów pl.
Mam nadzieję że dostane chociaż te ubranka za top50 i top100 bo jeśli nie to się naprawdę zdenerwuję.
Robiłem ataki demonami i zabawkami specjalnymi na berimond wydałem sporo tych wózków i tu się okazuję, że to wszystko na darmo.
Informacja, odnośnie naszego serwera była podana przez Jana, również wczoraj popołudniu po zamknięciu wydarzenia TUTAJ.
Zachęcam do uważnego czytania oficjalnych ogłoszeń.
Pozdrawiam serdecznie
Jakub