http://scr.hu/46hp/p35vc
jak mam grać, a gdzieś powinien być mój zamek - tragedia i niesamowite przeciążenie serwera przez Berię.
Tak nie może być dalej i 'zróbta co chceta' aby gra zaczęła hulać, a ja trza to wyłączyć tą Berię, bo przez nią są te problemy.
http://scr.hu/46hp/3xbq4
Ręce opadają na tą gierkę, a co aktualka to wychodzą stare błędy, które się powielają non stop, a dział Techniczny śpi i nie widzi problemów jak np. poprzestawiane flagi po każdej modyfikacji systemu o-))
To samo u mnie, może pora na jakiś komunikat żeby ludzie nie szukali przyczyny poza grą... Beri czy obcych można "spauzować" bo gorszy problem to pół godziny potrzebne na odpalenie wszystkich wiadomości itp.
Zakończyli przed czasem turniej sojuszy, bo coś im się sp.....liło. Teraz powinni to samo zrobić z beri i obcymi. Już znalazłem sposób, by nadmiar wojska wyżywić w najdogodniejszy sposób, to od wczoraj swoimi jakimiś błędami skutecznie utrudniają jakiekolwiek działanie. Niech się wypałują. Nie każdy ma czas, by kwitnąć przed grą czekając minuty ... ---->> ... godziny aż grafika z ich serweru się wczyta.
Jak inny przedmówca napisał: powinni dać teraz wielką ilość jedzenia do każdego zamku, aby zapewnić wojsku utrzymanie. Do tego obowiązkowo komunikat - nie na minutę przed zamknięciem gry, lecz powiedzmy na minimum godzinę i niech biorą się do roboty darmozjady. Kasę ciołki chcą wyciągać, ale solidnie popracować nie potrafią.
Dopisek: właśnie dodano jedzenie do zamku głównego. Ktoś znowu "POMYŚLAŁ" tylko odrobinę. Przykład: A/ gdy jest mało jedzenia, a wojsko jest w przeważającej ilości na krainach, bo tam łatwiej z ataku na wieżę zebrać większą ilość jedzenia i gdy kasy jest niedużo, to może się okazać, że zabraknie jej na przesłanie wojska na zieleń, bądź do zamku głównego.
Wtedy pozostaje opcja B/ roztrwonić to darowane na zamek główny jedzenie przesyłając je ze stratami na krainy. Ewentualnie także przesyłać jedzenie nierzadko mozolnie (czasochłonnie) z zamku głównego do postów, by tam dać zapas na czas nie działania gry, na co prawdopodobnie się zanosi. Bądź wojsko z postów na zamek główny, zależnie, co kto ma w zamkach.
DLATEGO jedzenie powinno być dodane do każdego zamku na zieleni i na krainach w dużej ilości zabezpieczającej wojsko na czas naprawy gry.
Komentarz
Beri czy obcych można "spauzować" bo gorszy problem to pół godziny potrzebne na odpalenie wszystkich wiadomości itp.
nie da się grać!!!!
a co sup robi?
jak zwykle NIC
Zakończyli przed czasem turniej sojuszy, bo coś im się sp.....liło. Teraz powinni to samo zrobić z beri i obcymi. Już znalazłem sposób, by nadmiar wojska wyżywić w najdogodniejszy sposób, to od wczoraj swoimi jakimiś błędami skutecznie utrudniają jakiekolwiek działanie. Niech się wypałują. Nie każdy ma czas, by kwitnąć przed grą czekając minuty ... ---->> ... godziny aż grafika z ich serweru się wczyta.
Jak inny przedmówca napisał: powinni dać teraz wielką ilość jedzenia do każdego zamku, aby zapewnić wojsku utrzymanie. Do tego obowiązkowo komunikat - nie na minutę przed zamknięciem gry, lecz powiedzmy na minimum godzinę i niech biorą się do roboty darmozjady. Kasę ciołki chcą wyciągać, ale solidnie popracować nie potrafią.
Dopisek: właśnie dodano jedzenie do zamku głównego. Ktoś znowu "POMYŚLAŁ" tylko odrobinę.
Przykład: A/ gdy jest mało jedzenia, a wojsko jest w przeważającej ilości na krainach, bo tam łatwiej z ataku na wieżę zebrać większą ilość jedzenia i gdy kasy jest niedużo, to może się okazać, że zabraknie jej na przesłanie wojska na zieleń, bądź do zamku głównego.
Wtedy pozostaje opcja B/ roztrwonić to darowane na zamek główny jedzenie przesyłając je ze stratami na krainy.
Ewentualnie także przesyłać jedzenie nierzadko mozolnie (czasochłonnie) z zamku głównego do postów, by tam dać zapas na czas nie działania gry, na co prawdopodobnie się zanosi. Bądź wojsko z postów na zamek główny, zależnie, co kto ma w zamkach.
DLATEGO jedzenie powinno być dodane do każdego zamku na zieleni i na krainach w dużej ilości zabezpieczającej wojsko na czas naprawy gry.
nie idzie grac