Czemu nie ma żadnego Eventu?

Przecież za tworzenie wojska trzeba zapłacić a potem wojsko trzeba wykarmić z czego mamy to zrobić, czy jest to sposób na wywołanie wojen między sojuszami. Przykro mi, ale ja w to nie wchodzę nikt nie będzie mi dyktował jak mam grać w ten czy inny sposób.
Najlepsze odpowiedzi
-
Lodowy cesarz (PL1) Posty: 146
Kiedys eventy nie byly jeden po drugim tylko po jakims czasie. Od utrzymania wojska masz wieze baronow
Lodowy cesarz @ pl 15 -
Sir David (PL1) PL1 Posty: 28
Jeżeli eventy mają być "raz na ruski rok" pomyślcie o tych graczach którzy chcieli by dopiero zacząć grać w tę grę dla nich to będzie już kosmos coś osiągnąć i dorównać innym nawet grając non-stop i za rubiny. Jestem pewien, że te zmiany doprowadzą tę grę do upadłości nie do rozwoju a szkoda.
No nic. Gra robi się nieprzyjemna. Trzeba poszukać sobie jakiejś innej do zabicia czasu.5 -
El-Davidos (PL1) Posty: 5
Jeszcze jedno Support tłumaczy się, że nie było dodatkowych eventów na prośbę graczy, aby się nie nakładały eventy na siebie. Stąd napisał, że w czasie trwania Turnieju Sojuszy nie bedzie, żadnych innych Eventów. Po czym zabrał Event Turniej Sojuszy i nic nie dał, żadnego innego Eventu. Wiec kto pytam się kto tu mąci? Pytanie nie wymaga chyba odpowiedzi.5 -
2Maciejplayer (PL1) Posty: 167
To przeczytaj dokładniej było napisane, że nie będzie obcych i kruków, a o innych eventach nie ma mowy. Jak nie zauważyłeś to jest Wybrzeże Mieczowe.5 -
Życzę powodzenia w zapełnianiu Magazynów jedzeniem na Wybrzeżu Mieczowym. Jeżeli możesz to Ty czytaj uważnie, chodziło mi o paszę i jej zdobywanie w Eventach.5 -
2Maciejplayer (PL1) Posty: 167
A mi chodziło o oficjalne ogłoszenie zamieszczone przez Jana M i tam jest mowa tylko o krukach i obcych.5 -
To wypowiadaj się w sprawie o której jest mowa bo nie wiadomo o co CI chodzi.
A jak chcesz o czymś napisać i rozpocząć rozmowę to rozpocznij nowy temat a nie wcinasz się bez sensu i próbujesz udowodnić jaki jesteś mądry.5 -
Feliks (PL1) PL1 Posty: 66
co mi po wybrzeżu mieczowym, jak go skończyłem w ciągu 10 godzin - teraz mogli by rzucić nomadów czy samurajów w zamian za turniej sojuszy - bo na baronach i wieżach woja nie wykarmię - chyba że rzucę prace i będę całą dobę tu napierniczał
5 -
Maria35 (PL1) Posty: 19
zostaliśmy ukarani chyba, a moje wojsko piszczy z głogu . Dadzą teraz obcych a obrony na zamku nie będzie.
5 -
artur14 (PL1) PL1 Posty: 4
tak sobie czytam i dochodzę do wniosku,czas puścić wojsko w las i olać tą zabawę,mają nas gdzieś to ja ich tym bardziejszkoda nerw na pierdoły
5 -
sam_gnus (PL1) PL1 Posty: 351
Nie żebym się cieszył, że nie ma żadnego eventu – no ale bądźmy uczciwi. Starej daty gracz na 70+ poziomie ma obecnie na spokoju 15 baronów na szczytach na maksie. Przy ataku rzędu 600 woja na barona te minimum 12 000 żarcia z jednego ataku znosi. Pyknie 15 wież to raz, że jest lżejszy o te powiedzmy 200-240 woja czyli już ma o 500 żarcia na godzinę mniej potrzeb a dwa, że 180 tysięcy żarcia wpadnie. Łatwo policzyć, że to i zapełni szczyty i da 56 000 żarcia na lód. I tak co 3 godziny…
Gracz taki ma również 15 maksów na piaskach. Tu atak też te 10 000 żarcia da, więc ma grubo nadwyżki. Nie mówię już nic o lodzie...
A nie mówcie mi, że średnio przy żarciu nawet na minus 5000 na zamek na trawie, że nie da się średnio na godzinę na trawie zebrać 20 000 jedzenia. Toż to są 2-3 dobre barony.
Nadto… Gracze nierobogenni ani z berimondów kasy nie mieli jakiejś wielkiej, bo osłon trzeba kupić, ani z nomadów wielce, bo osłon trzeba kupić, ani z samurajów, bo osłon trzeba kupić a tu lekko łatwo i przyjemnie co 3 godziny (jak widać bez skróceń liczę) 45 ataków i milion wpada - nie licząc trawy...
5 -
Aga961 (PL1) Posty: 41
Z całym szacunkiem dla Twoich wyliczeń, ale ile można siedzieć i lać barony))))
Aga961 @ pl 15 -
szymon1906 (PL1) Posty: 111
a ile mozna siedziec i puszczac to samo ustawienie na nomada czy beri? te eventy sa tak nudne ze nie chce sie juz w nich brac udzialu5 -
Piperkin1GamerU (PL1) PL1 Posty: 228
El-Davidos (PL1) powiedział(a):Mam proste pytanie do twórców gry. Czemu nie ma żadnego nowego Eventu?
Przecież za tworzenie wojska trzeba zapłacić a potem wojsko trzeba wykarmić z czego mamy to zrobić, czy jest to sposób na wywołanie wojen między sojuszami. Przykro mi, ale ja w to nie wchodzę nikt nie będzie mi dyktował jak mam grać w ten czy inny sposób..
żart :P xD.5 -
szymon1906 (PL1) Posty: 111
w obcych to chociaz dreszczyk emocji jest kiedy trafisz duzy zamek i czasem trzeba do samego konca czekac zeby pokazal sie jakis z paroma tysiacami... oj pograloby sie w starych nomadow bez klepsydr albo w stare beri gdzie jakby nie bylo liczyla sie jakas strategia zeby przezyc i wyjsc na swoje... bo niby to gra strategiczna...tylko ze w ostatnim czasie zaczela wygladac jak wiejskie zycie5
Odpowiedzi
No nic. Gra robi się nieprzyjemna. Trzeba poszukać sobie jakiejś innej do zabicia czasu.
A jak chcesz o czymś napisać i rozpocząć rozmowę to rozpocznij nowy temat a nie wcinasz się bez sensu i próbujesz udowodnić jaki jesteś mądry.
Witam cieplutko,
Chwilowo nie będzie włączony kolejny event na szybko. Ma to na celu uniknięcia kolejnych błędów w grze.
Jest to więc czas na grę : gracz vis gracz , czyli powrót do czasów za którymi wszyscy tak tęskniliśmy.
Pozdrawiam
Czubajka