Strona główna Polish Wasze pytania do gry

konkurs Kali

Konkurs Kali a w nim obecnie obcy, potem kruki, potem samuraje, potem berimond. ale to zawsze mija się z prawdą bo pomiędzy samurajami a berimondem będą pewnie obcy. I jest to za każdym razem, trzeba  usunąc ten błąd wyświetlania. :) Pozdrawiam
tabazior @ pl 1

Komentarz

• ja się zastanawiam dlaczego dali samuraja jak miał być nomadowie . może mi to Jan M wytłumaczyć czemu nomada zabraliście ?.
  • tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    Notorycznie robią nas w wała takimi sposobami, człowiek przygotowany jest na co innego, a tu dostaje co innego. Spodziewasz się odpowiedzi, ja ci mogę udzielić: to był błąd wyświetlania :) Oczywiście zgłosimy to i naprawią ten błąd jak tylko będzie możliwość techniczna.
    A przeczytaj sobie to tak, a o co wam chodzi, mamy was głęboko, robimy co chcemy, tak ma być i koniec!!! A komu się nie podoba może nie grać.

Szkoda słów .....
    tabazior @ pl 1
  • sam_gnus (PL1)sam_gnus (PL1) PL1 Posty: 351
    No no, prawdę powiadacie, robienie w bambuko jest na porządku dziennym... Siedział człowiek, niezłomnego ustukał myśląc, że ilością woja podbije uzyski chwały to jak poprzednio miał 550-600 zamki tak teraz na pierwszych 16 połowa 450 połowa 500... No nie powiem, jeden okazały, 769 sztuk, ino 330 offa. 
    Trochę jednak tego nie rozumiem. samuraje, nomadzi i wszelkie inne może być dla wszystkich po równo a obcy notorycznie tym, co kupują rubiny okazałe zamczyska, a reszcie szmelc -dobra niech takbędzie, ale niech mi tu żaden MOD  NIE KŁAMIE!!!! że to losowo... Jak ja nie cierpię kłamstwa!:) 
  • eh faktycznie brak słów na nich , raczej trzeba przygotować ten pozew zbiorowy xD .
    Pozew???
    No błagam cię... Ja tam przestałem po prostu zbiorowo latać na obcych i latam na wybrane maksy... ehh... znaczy wybrane 512-sztukowe zamki buahahah 
  • tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    Hej tu nie chodzi o to czy ktoś lata, czy nie, czy dają takich, czy innych obcych. Mi chodzi o fakt,  że podają że będzie taki event w konkursie kali, potem będą kolejne i są po kolei pokazane na ikonkach w konkursie kali. Ale za każdym razem to się zmienia ta kolejność. np. teraz jest wg ikonek, obcy, kruki, samuraje beri. Po obcych ta kolejność nie będzie już zachowana.
    tabazior @ pl 1
    Tabazior, nie ważne o co chodzi, nie popsioczysz nie masz. popsioczyłem... i 2900 wskoczyło
  • A gdzie zostało napisane, że eventy mają być w takiej kolejności w jakiej zdarzenie sezonowe je wyświetla? Bo jak dla mnie, to czasem tak się zdarza, ale przecież to może być czysty przypadek, nie ma więc co się pluć jak jest inaczej, bo CM pisała tu na forum, że kolejność zdarzeń nie jest ogłaszana z wyprzedzeniem. Czyli jakby to się zawsze sprawdzało, to by wyszło, że napisała nieprawdę, a tak to wszystko się zgadza, tylko wy nie wiadomo o co się burzycie. ;-)
    Elita Warlords & Szlachta
    (EW Szlachta)
    edytowano 14.09.2016

. nie tu

Sign In to comment.