na co kruki komu jak wszystkich banuja nawet tych co uzywaja robo (ok ZROZUMIALE) ale dzisiaj jak nie ma graczy na grze i jak sie nie uzywa robo to też bany na 6 h CO WY ROBICIE DO JASNEJ CHO.......Y??????????????????????????????
teraz pytanie czy za wpisy na forum bana niedostane ?????:DDDDDDDDDDDDDDDD a co mi tam i tak dostaje za nic wiec niech sobie banuja A I TAK SPOTKAMY SIE W SADZIE BO WAM TAK ŁATWO NIE POPUSZCZE ZOBACZYCIE
Dadzą nowy event, kolejnego bana ( za zalogowanie, za pisanie na czacie, za zapętlenie czy choinka wie za co tam jeszcze- wszystko zależy od wyobraźni) i będą się zastanawiać dlaczego nikt nie gra i zero wzrostu finansów z serwera.. Pogratulować fantazji!!!
witam i pozdrawiam wszystkich:)) fakt są zajęci banowaniem:))nawet w oficjalnych ogłoszeniach nie potrafią odpowiedzieć na nasze proste pytania ) odpowiedz jedna BAN ) Zastanawiam się gdzie tu logika suportu )lekceważą graczy i to co tu piszemy ich nie obchodzi bo są najważniejsze ich racje:))gracze mogą sobie pisać i obrażać na forum ale co to da tak naprawdę:)) tak jak z nami postąpiono to już nie farsa tylko prawo silniejszego:)bo co mi im zrobimy:)owszem można wysłać pozew zbiorowy o naruszenie naszych praw:) ale jaki to ma sens kłócić się ze suportem:)zbanują na stałe nas i po problemie:))wchodzę na grę już tylko po to bo czekam na BANA ;0)stałego:)) Drodzy gracze suport doszedł do wniosku ze ma dość takich graczy jak my i woli nowych bo z nimi PROBLEMU NIE BĘDZIE:))TWIERDZA ZE BOT PSUJĘ GRĘ ALE JAK PAMIĘTAM TO OD ZAWSZE BYŁY PROBLEMY Z GRA NIE DZIAŁA SPRAWNIE SAME BUGI:))A WTEDY DROGI SUPORCIE NIE KORZYSTAŁAM Z BOTA:))SWOJE NIEKOMPETENCJĘ USPRAWIEDLIWIACIE BOTEM ) nowy gracz wchodzący na tę grę teraz to was popiera bo nie wie tak naprawdę o co w tym chodzi:))pograją dłużej to zrozumieją ile bugów na grze bo nie wieżę ze wymyślicie coś konstruktywnego oprócz BANA:)) Drogi Suporcie nie jest też tak ze nie widzimy też dobrej strony tej GRY ) Gdybyśmy tego nie widzieli to wierzcie mi ze nikt by na forum się nie wypowiadał na temat BANÓW:)) GRA NAM SIĘ PODOBA ALE NIE JEJ ZASADY OBECNE CO WPROWADZILIŚCIE PO TAK DŁUGIM CZASIE TRZEBA BYŁO REAGOWAĆ NA BOTA KIEDY SIĘ POJAWIŁ A NIE TERAZ KIEDY WIĘKSZOŚĆ GRACZY GO MA:)) BANY -TO CHYBA NIE JEST DOBRE ROZWIĄZANIE MYŚLĘ ZE PRZED TAKA DECYZJA TRZEBA BYŁO USPRAWNIĆ GRĘ !!!!I ZAPROPONOWAĆ GRACZĄ WYJŚCIE ZE SYTUACJI PATOWEJ:)) JAKO GRACZ 4 LETNI TO JA WAS OSKARŻAM O ZŁAMANIE ZASAD GRY BO BOTA UŻYWAM OD NIECAŁYCH 2 LAT GDZIE WTEDY BYŁ SUPORT:)) GRACZE WTEDY TEZ PISALI O NIELEGALNYM BOCIE:)) JA WTEDY NAWET NIE WIEDZIAŁAM CO TO BOT I O CZYM MOWA:)) palono mnie ,zabierano wioski ciężko zdobyte za rubiny nie mogłam zrozumieć skąd tyle woja mieli niektórzy gracze dopiero jak się znalazłam w głównym sojuszu dowIedziałam się co to BOT:)
teraz pytanie czy za wpisy na forum bana niedostane ?????:DDDDDDDDDDDDDDDD a co mi tam i tak dostaje za nic wiec niech sobie banuja A I TAK SPOTKAMY SIE W SADZIE BO WAM TAK ŁATWO NIE POPUSZCZE ZOBACZYCIE
U nas graczy...w sojuszu.. też zbanowali a robo nie używają i nie używali debile se jaja robią już robiniarzy nie zablokują bo mają kase a co gracz który nie wydaje kasy nie jakąś debilną gierkę w której blokują bez powodu to jego blokują tak..? to jest już chore..
witam i pozdrawiam wszystkich:)) fakt są zajęci banowaniem:))nawet w oficjalnych ogłoszeniach nie potrafią odpowiedzieć na nasze proste pytania ) odpowiedz jedna BAN ) Zastanawiam się gdzie tu logika suportu )lekceważą graczy i to co tu piszemy ich nie obchodzi bo są najważniejsze ich racje:))gracze mogą sobie pisać i obrażać na forum ale co to da tak naprawdę:)) tak jak z nami postąpiono to już nie farsa tylko prawo silniejszego:)bo co mi im zrobimy:)owszem można wysłać pozew zbiorowy o naruszenie naszych praw:) ale jaki to ma sens kłócić się ze suportem:)zbanują na stałe nas i po problemie:))wchodzę na grę już tylko po to bo czekam na BANA ;0)stałego:)) Drodzy gracze suport doszedł do wniosku ze ma dość takich graczy jak my i woli nowych bo z nimi PROBLEMU NIE BĘDZIE:))TWIERDZA ZE BOT PSUJĘ GRĘ ALE JAK PAMIĘTAM TO OD ZAWSZE BYŁY PROBLEMY Z GRA NIE DZIAŁA SPRAWNIE SAME BUGI:))A WTEDY DROGI SUPORCIE NIE KORZYSTAŁAM Z BOTA:))SWOJE NIEKOMPETENCJĘ USPRAWIEDLIWIACIE BOTEM ) nowy gracz wchodzący na tę grę teraz to was popiera bo nie wie tak naprawdę o co w tym chodzi:))pograją dłużej to zrozumieją ile bugów na grze bo nie wieżę ze wymyślicie coś konstruktywnego oprócz BANA:)) Drogi Suporcie nie jest też tak ze nie widzimy też dobrej strony tej GRY ) Gdybyśmy tego nie widzieli to wierzcie mi ze nikt by na forum się nie wypowiadał na temat BANÓW:)) GRA NAM SIĘ PODOBA ALE NIE JEJ ZASADY OBECNE CO WPROWADZILIŚCIE PO TAK DŁUGIM CZASIE TRZEBA BYŁO REAGOWAĆ NA BOTA KIEDY SIĘ POJAWIŁ A NIE TERAZ KIEDY WIĘKSZOŚĆ GRACZY GO MA:)) BANY -TO CHYBA NIE JEST DOBRE ROZWIĄZANIE MYŚLĘ ZE PRZED TAKA DECYZJA TRZEBA BYŁO USPRAWNIĆ GRĘ !!!!I ZAPROPONOWAĆ GRACZĄ WYJŚCIE ZE SYTUACJI PATOWEJ:)) JAKO GRACZ 4 LETNI TO JA WAS OSKARŻAM O ZŁAMANIE ZASAD GRY BO BOTA UŻYWAM OD NIECAŁYCH 2 LAT GDZIE WTEDY BYŁ SUPORT:)) GRACZE WTEDY TEZ PISALI O NIELEGALNYM BOCIE:)) JA WTEDY NAWET NIE WIEDZIAŁAM CO TO BOT I O CZYM MOWA:)) palono mnie ,zabierano wioski ciężko zdobyte za rubiny nie mogłam zrozumieć skąd tyle woja mieli niektórzy gracze dopiero jak się znalazłam w głównym sojuszu dowIedziałam się co to BOT:)
Ja też gram długi czas..i co do twojej odpowiedzi zgodzę się w 100%.. oni co spier*olą to szukają winnych tylko nie siebie i tu akurat padło na robo co oni mają do robo gracze mają więcej woja bardziej biorą udział w eventach i więcej rubinów wrzucają a to chyba dobrze dla nich haha :P niech dodadzą robo normalnie do użytku może być płatne nawet ale niech też ku*wa naprawią te bugi pier.. to już zaczyna wnerwiać tych bugów co even jest jeszcze więcej a nie których to im się nie chce w ogóle naprawiać..tylko siedzą idioci na tym forum i patrzą kogo zbanować niech się wreszcie ogarną bo to są kabarety jakieś haha
Nie no aktualizacja pełną gębą Te kruki to to samo co obcy - więc teraz na przemian będą kruki i obcy - nie no czapka z głów - napracowali się z tym - pewnie więcej błędów niż pożytku. Coraz lepiej, oby tak dalej.
te kruki to chyba nieudany klon obcych, choć po fantazji GGE to już wszystkiego można się spodziewać nawet tego że mamy zrobić cały ewent w niecałe 19H
mam tylko nadzieję że te kruki będą mieć więcej wojska niż obcy.
Komentarz
Może ogarniecie w końcu stare eventy i usuniecie np. mikstury, których nie ma, a w osiągnięciach są?
ale dzisiaj jak nie ma graczy na grze i jak sie nie uzywa robo to też bany na 6 h CO WY ROBICIE DO JASNEJ CHO.......Y??????????????????????????????
a co mi tam i tak dostaje za nic wiec niech sobie banuja A I TAK SPOTKAMY SIE W SADZIE BO WAM TAK ŁATWO NIE POPUSZCZE ZOBACZYCIE
fakt są zajęci banowaniem:))nawet w oficjalnych ogłoszeniach nie potrafią odpowiedzieć na nasze proste pytania
odpowiedz jedna BAN
Zastanawiam się gdzie tu logika suportu
tak jak z nami postąpiono to już nie farsa tylko prawo silniejszego:)bo co mi im zrobimy:)owszem można wysłać pozew zbiorowy o naruszenie naszych praw:) ale jaki to ma sens kłócić się ze suportem:)zbanują na stałe nas i po problemie:))wchodzę na grę już tylko po to bo czekam na BANA ;0)stałego:))
Drodzy gracze suport doszedł do wniosku ze ma dość takich graczy jak my i woli nowych bo z nimi PROBLEMU NIE BĘDZIE:))TWIERDZA ZE BOT PSUJĘ GRĘ ALE JAK PAMIĘTAM TO OD ZAWSZE BYŁY PROBLEMY Z GRA NIE DZIAŁA SPRAWNIE SAME BUGI:))A WTEDY DROGI SUPORCIE NIE KORZYSTAŁAM Z BOTA:))SWOJE NIEKOMPETENCJĘ USPRAWIEDLIWIACIE BOTEM
nowy gracz wchodzący na tę grę teraz to was popiera bo nie wie tak naprawdę o co w tym chodzi:))pograją dłużej to zrozumieją ile bugów na grze bo nie wieżę ze wymyślicie coś konstruktywnego oprócz BANA:))
Drogi Suporcie nie jest też tak ze nie widzimy też dobrej strony tej GRY
Gdybyśmy tego nie widzieli to wierzcie mi ze nikt by na forum się nie wypowiadał na temat BANÓW:))
GRA NAM SIĘ PODOBA ALE NIE JEJ ZASADY OBECNE CO WPROWADZILIŚCIE PO TAK DŁUGIM CZASIE
TRZEBA BYŁO REAGOWAĆ NA BOTA KIEDY SIĘ POJAWIŁ A NIE TERAZ KIEDY WIĘKSZOŚĆ GRACZY GO MA:))
BANY -TO CHYBA NIE JEST DOBRE ROZWIĄZANIE MYŚLĘ ZE PRZED TAKA DECYZJA TRZEBA
BYŁO USPRAWNIĆ GRĘ !!!!I
ZAPROPONOWAĆ GRACZĄ WYJŚCIE ZE SYTUACJI PATOWEJ:))
JAKO GRACZ 4 LETNI TO JA WAS OSKARŻAM O ZŁAMANIE ZASAD GRY BO BOTA UŻYWAM OD NIECAŁYCH 2 LAT GDZIE WTEDY BYŁ SUPORT:))
GRACZE WTEDY TEZ PISALI O NIELEGALNYM BOCIE:))
JA WTEDY NAWET NIE WIEDZIAŁAM CO TO BOT I O CZYM MOWA:))
palono mnie ,zabierano wioski ciężko zdobyte za rubiny nie mogłam zrozumieć skąd tyle woja mieli niektórzy gracze dopiero jak się znalazłam w głównym sojuszu dowIedziałam się co to BOT:)
Hahahahahahahahaha
Krwawe Kruki
no niezły NOWY event a raczej odgrzewany kotlet 
Gra od jakiegoś czasu stała się denna i przewidywalna, brak wyzwań stał sie normą.
Czas poszukać innej gry a ja już nawet ją znalazłam
Aaaaa to na koniec może opowiem dowcip
Siedzą trzy kruki na drutach wysokiego napięcia i kraczą.....kra...kra....kraaaa......
Nagle w jedną strzelił piorun.........i wtedy ona........
hau.....miał......kur..a jak to było?
Powodzenia
Karo
Nie lepiej zostawić obcych lub zrobić Obcy 2
Spodziewałem się, że nagrody bedą inne a one takie same.
Bez sensu ten Event.
mam tylko nadzieję że te kruki będą mieć więcej wojska niż obcy.