Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

Nie przyznana nagroda za Rusztowanie na Kolosa z dnia 07.05, brak odp ze strony supportu.

Witam,
4 maile napisane do supportu brak potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia wraz z numerem. Pytanie zasadnicze ile jeszcze trzeba napisać maili z domeny gmail.com aby Szanowny i Zacny Darzący się Wielkim Szacunkiem Support raczył by odpisać?
245ptk zdobytych na rusztowaniu, brak nagrody na zamku, zamkach i w każdym magazynie? Długo trzeba czekać na Waszą odpowiedź?

Pozdrawiam

Komentarz

• CzubajkaCzubajka Posty: 1,752
    Witam serdecznie,

To ,że nie przyszła odpowiedz zwrotna nie oznacza jeszcze , że wiadomość nie dotarła do adresata. Błędem natomiast jest wysyłanie więcej niż jednego zgłoszenia na ten sam temat, ponieważ każde nowe ląduje na koniec kolejki, co powoduje jej wydłużenie. Proszę więc o cierpliwość , zapewniam , że każde zgłoszenie jest rozpatrywane , czas na odpowiedz jest jednak dłuższy niż zwykle .

Pozdrawiam, Czubajka
  • Witam, dziękuję za odpowiedź, tak więc nie będę Wam już robił spamu i czekam na odpowiedź...

pozdrawiam
    grunder
  • Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale z treści wiadomości wiodącej w tym temacie wynika, że Grunder jedynie wysyłał maile, a nie stworzył ticketu za pomocą formularza supportu. Jeśli tak rzeczywiście było, to kliknij Grunder TUTAJ, wybierz odpowiednie opcje (nie zapomnij wskazać poprawnie serwera, jako Polska 1), otwórz formularz i go wypełnij. Ale jeśli już tam byłeś i jesteś pewien, że dobrze wybrałeś serwer, to nie powtarzaj tej czynności, tylko spokojnie czekaj.
    Elita Warlords & Szlachta
    (EW Szlachta)
  • Witam ja również nie otrzymałam nagrody za ukończenie podziemi...a wcześniej za ukończenie wybrzeża mieczowego... napisałam wtedy i zero odpowiedzi a a było to kilka tygodni temu
  • tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    Grunder - masz 70lvl - do oszustów i przekłamań w tej grze to powinieneś być już przyzwyczajony. Odpowiedź niebawem dostaniesz: wyczyść ciasteczka, włącz na innej przeglądarce, zmień system, zmień komputer, może zmień operatora internetu,.....- a na koniec zmień grę :)
    tabazior @ pl 1
  • Mi się tak nigdy nie zdarzyło. Może dla tego, że nie lubię budować kolosa. Ale polecam wyczyszczenie ciach może to coś pomoże :)
    Jak zawsze... na poważnie:) Jeżeli chcesz grać w dobrym sojuszu MAGNIFICENT czeka:)

https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/315705/sojusz-magnificent-poszukuje-nowych-czlonkow#latest
  • Robert13 (PL1)Robert13 (PL1) PL1 Posty: 53
    Kolega z soja ma ten sam problem z kolosem, pisał i cisza:((

.... a co do:
     "Witam serdecznie,

To ,że nie przyszła odpowiedz zwrotna nie oznacza jeszcze , że wiadomość nie dotarła do adresata. Błędem natomiast jest wysyłanie więcej niż jednego zgłoszenia na ten sam temat, ponieważ każde nowe ląduje na koniec kolejki, co powoduje jej wydłużenie. Proszę więc o cierpliwość , zapewniam , że każde zgłoszenie jest rozpatrywane , czas na odpowiedz jest jednak dłuższy niż zwykle .

Pozdrawiam, Czubajka"

to jest żenada:((((( support często nie odpowiada na wiadomości podobnie jak moderatorzy którzy proszą o sprecyzowanie problemu a potem olewają:)))
    przykład ? proszę:
    https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/311325/tsunami-bkĘdow-na-grze#latest

pozdrawiam:)

Robert13 @ pl 1
Sign In to comment.