Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

Obcy, są z a często

Chciałbym zauważyć że w konkursie Kali są za często obcy wygląda to tak :nomadzi obcy samuraje obcy ....  za dużo ich narobiłem sobie wojska do samurajów ale to sam dystans no i co zmieńcie coś bo jak już wspomniałem za dożo obcych

Komentarz

• kacpex (PL1)kacpex (PL1) PL1 Posty: 19
    W tym rzecz że jak mam sam dystans to właśnie nie mogę atakować albo dostaje atak na dzień dobry

• tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    Tego oni nie usuną, a może wymyślą jeszcze dodatkowych kosmitów, którzy będą znienacka nas atakować, a tymi obcymi to ja już rzygam - co chwila są.
    tabazior @ pl 1
  • jestem za obcymi dawac czesciej kiedy turniej sojuszy??

jestem za turniejem sojuszy długo go nie było

• tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    Dla tych co chcą obcych dlaczego nie, ale uszczęśliwiać na siłę eventami, na które ktoś nie ma ochoty?
    tabazior @ pl 1
  • Feniks65 (PL1)Feniks65 (PL1) PL1 Posty: 38
    Mozemy sobie pogadac jak zawsze, a oni i tak zrobia co chca...

Ciagle niepoprawione bledy, zenujace...
    Doszlo do tego np ze przy ustawianiu atakow, nie mozna klikac jak wczesniej ilosci narzedzi, potrzebny dodatkowy ruch aby poprawic-zmienic ilosc.Czyli utrudnienie, a nie ulatwienie.
    Namieszane ilosci zdobywanych surowcow i to co powinno pozostac po ataku.
    Jest moderator?
    Widzisz te uwagi? Juz wczesniej bylo o tym wspominane na forum.
    Nie chce mi sie wymianic wszystkiego, bo strony zabraknie...

To zrob cos z tym.

Pozdrawiam
  • nikt cie nie zmusza do atakowania tych zamkow wiec jak nie masz ochoty  na taki event to nie bierzesz w nim udzialu
  • dokładnie nie ma przymusu uczestniczenia i od pewnego czasu są równocześnie obcy i nomadzi albo obcy i samurajowie. Mi to w niczym nie przeszkadza.
    dobrze że mogą być równocześnie dwa ewenty

• Ale faktem jest, że brakuje jakiegoś nowego eventu. Obcy są spoko, a na samurajach w 1 dzień można nazbierać naprawdę przystojną ilość monet i żarła, o zbrojkach nie mówiąc ;) Brakuje takiego eventowego "boom" i to właśnie na to czekam ze strony GGE. Odskoczni od tej eventowej monotonii :)
    Także częstość obcych jest zależna od tego kiedy wymyślą coś nowego :) Pozdrawiam! 
  • edytowano 22.08.2016

Obcy się teraz często pojawiają :(

• gdybysmy mieli mozliwosc wybraniaa przedziału liczby woja np. od 750-1000woja albo 1250-1500 i ilosc takich obcych i bysmy co edycje dostawali flagi to by ci obcy mieli sens
    generał kamil @ pl 1
  • na serwerze azjatyckim są lepsi obcy
    generał kamil @ pl 1
  • kacpex600 (PL1) powiedział(a):
    Chciałbym zauważyć że w konkursie Kali są za często obcy wygląda to tak :nomadzi obcy samuraje obcy ....  za dużo ich narobiłem sobie wojska do samurajów ale to sam dystans no i co zmieńcie coś bo jak już wspomniałem za dożo obcych

Nikt ci nie każe brać udziału we wszystkim ja robię tak że skupiam się dla przykładu na samurajach i nie robię potem nomadów albo skupiam się na berimondzie na zielonym to nie robię potem obcych po evencie zawsze sobie robię odpoczynek bo wiadomo osłon nie ma nie skończoność a na samurajach i nomadach bardzo dużo ich mi schodzi teraz na samurajach 4k mi poszło a z produkcją nie bardzo wyrabiam mimo iż mi się krótko robią osłony, skup się raz a porządnie na evencie i git na obcych możesz sobie robić np tarcze na samuraje :) i potem masz z tego ubranka dekorki zabawki co chcesz. ;):)
  • Zgadzam sie Obcy sa za czesto upierdliwy ewent.
    luki1231 @ pl 1
  • CM Asia07CM Asia07 Posty: 3,526
    Temat pojawił się już na forum, jest również znany Zespołowi gry. Zapraszam TUTAJ
Ta dyskusja została zamknięta.