Wszystko sprowadza się do kupowania rubli w końcu w GGS też by chcieli się napić takiego trunku: Henri IV Dudognon Heritage, 1.435.000 euro a my korzystając z legalnego oprogramowania im to uniemożliwiamy
chyba na mongolski, bo coś długo się nie odzywa , hehe
dawno po pracy jest
tylko dzisiaj zapomniala sie pozegnac i po cichu zawinela laczki
po cichutku to wiesz co mozna ja to chyba na uspokojenie zszarganych nerwów zaczne pić
Ania, kolejny nałóg??? hahaha tyle,że bynajmniej w AA Cie wysłuchają i pomogą a GGS ??? wyjeBane :P
nałóg nałogowi nie równy a wyje..:DD to mam od wczoraj po całości
hahaha nie ma to jak dostać bana z rana hahaha
ban z rana to jak świeże bułeczki z piekarni ))) u mnie flaga zmieniła kolor w ramach zjednoczenia z mapą i tak dumam czy za ta aktywnośc w grze kara sie należy ha ha
niby nie ma juz upalow ale najwyrazniej tam w suppocie slonko swieci radosnie a nieszczesnym pracownikom klima padla no i przygrzalo zdrowo biedakow. Inaczej nie potrafie sobie wytlumaczyc czemu za produkcje woja mam placic rubinami. a klikac wojo 24h na 24h moga sobie sami
******, dostalem bana kiedy atak na mnie szedl, 4,450 woja w piach na glownym, reszta 13,500k bo ban, za zakupione wojo, wiecie co, w *****8 ja tu kase wkladam a wy mi takie swinstwo ??? ban na godzine, dajcie i na dożywocie ***** koncze z tym **8888, podniecajcie sie tym ze bana dajecie innym graczom, moze wam stanie, podziekowal wszystkim za gre, rebeliantom za wojne, bylo fajnie, jak za dawnych czasow, pa paaaaaa
Komentarz
no to do dzieła
hahaha tyle,że bynajmniej w AA Cie wysłuchają i pomogą
Henri IV Dudognon Heritage, 1.435.000 euro
a my korzystając z legalnego oprogramowania im to uniemożliwiamy
będzie chłosta , dla każdego gracza , hehe
tak więc niech moc będzie z Wami :DDD
poczekaj ze 3-4 miesiące, Ty widzę taki w gorącej wodzie kąpany :DDD
ahhaha a to piosenka przed banem, i po banie
pamiętajcie,że to gra
pozdrowionka
tak sie bawia w ggs po aktualkach i rozpierniczeniu systemu:)