Wiecie jakie cyrki ggs odwala? jestem teraz na telefonie z resztą jak i uprzednio a jak przed momentem zajrzałem na forum z lapka to nie widać moich wpisow. dlaczego. powie mi ktoś?
Jak zawsze... na poważnie:) Jeżeli chcesz grać w dobrym sojuszu MAGNIFICENT czeka:)
nie wiem, może ja się nie znam....:) ale w sytuacjach kryzysowych nie ma dla mnie takiego pojęcia jak "po pracy".... a tu chyba sytuacja kryzysowa jednak jest.... niezadowolonych z produktu klientów firma nie zostawia, bo jest "po pracy"...:) no chyba, że ich nie szanuje
Tak czytam te wpisy i nawet miło się czyta:) Rzadko wchodziłam na forum bo mnie raziły wyzwiska a czasami nawet straszenie i często zastanawiałam się dlaczego moderatorzy i choćby właściciele gry nie reagują a było nawet straszenie dorwaniem gracza w realu. Proponuje wszystkim wyluzować i zacząć grać tyle o ile aby zamki w ruiny nie popadły to szybko się opamiętają właściciele gry. Nie szalejmy z TOP-mi i zakończmy wyścigi tzw szczurów. Byłam aktywnym graczem i mam dużo czasu wolnego ale ostatnio stwierdziłam że to nie ma sensu. Ostatnie nawałnice eventów obrzydziły grę jeżeli chodzi o mnie a łamanie zasad i umów przez suport stało się nagminne.Przykłady- znikły zabawki i akwy i dostaliśmy ochłapy, ostatni konkurs Kali zmieniono na konkurs niespodziankę, beri skrócono, z wież już od sporego czasu brak rubinów a błędów to jest tyle że błąd błędem pogania. Pisanie do suportu o cokolwiek mija się z celem bo odpowiedzi udzielane są jakby z automatu. Jeżeli chodzi o robo to moim zdaniem było legalne bo była strona ludzie kupowali i nikt niczego nie kradł. Nie wierzę w to że nie było współpracy między suportem a robo. jeżeli byłby brak współpracy to jaki to problem dla takich mózgów co stworzyli grę aby te same funkcje wprowadzić w grę i nikt by niczego nie kupował tylko płaciłby za to samo właścicielom gry. To co teraz zorganizowali właściciele gry to jest jakaś pokazówka a tzw bany były już wcześniej za nie wiadomo co. Też złapałam bana chyba ze 2-3 lata temu i nikt nie raczył napisać za co a pytać nie było sensu bo to na zasadzie dajcie mi paragraf a winny się znajdzie-. Duża czasu wkładaliśmy w grę i sporo nam kasy poszło i to my utrzymujemy suport a nie oni nas więc szacunek nam się należy jak za przeproszeniem psu miska. Teraz moim zdaniem chodzi głównie o kasę bo sporo graczy dobrych ubyło i źródełko zmalało. Robiliśmy wiele protestów i to nam pomogło więc zróbmy i teraz bo nikt z nas nie robił krzywdy właścicielom gry a oni nas krzywdzili bardzo często. Czytając tłumaczenie Asi jak wygląda technicznie rozpatrywanie naszych spraw już widać jak nas się traktuje bo tylu gra polskich graczy a wszystko trzeba tłumaczyć na angielski ale niestety jak się rozprowadza grę w wielu krajach to trzeba mieć kasę na obsługę graczy w ich języku. Chytry niestety dwa razy traci i najwyższy czas aby stracili. Na grę wchodzę towarzysko od jakiegoś czasu i jest mi super bo przynajmniej mam czas na choćby poczytanie książki czy innych przyjemności realowych. Reasumując właściciele gry niech zaczną wprowadzać uczciwe warunki nam do gry zaczynając od siebie. Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku od gry:))))
bardzo mądrze napisane
ja bym zredukował wojo do minimum i przez minimum 3 dni w cale nie wchodził na grę ?????
taki duży protest zrobić za to co wyprawiają i jak nas traktują ????????? olać jeden z ewentów i nie brać w nim udziału ?????
Ja już od jakiegoś czasu mam odpoczynek od gry i polecam reszcie:) Dziś fajniej jest na forum niż na grze )) Asia siedzi i tłumaczy z naszego na ich )) Tylko co ta dziewczyna może ?:))) Przenieście się na forum i tu sobie fajnie pogramy ))
Ja już od jakiegoś czasu mam odpoczynek od gry i polecam reszcie:) Dziś fajniej jest na forum niż na grze )) Asia siedzi i tłumaczy z naszego na ich )) Tylko co ta dziewczyna może ?:))) Przenieście się na forum i tu sobie fajnie pogramy ))
A kiedy usuniecie bota w postaci obcych zamków? - Bo już to zbrzydło całkowicie co 3-5 dni to samo w kółko. Poza tym ludzie piszecie, że przestajecie grać - a 95% tych osób i tak będzie grało, ci co kupowali ruble, dalej będą kupować. Więc, czy będzie robo, czy nie i tak ta gra nie padnie na polskich serwerach. A sup i tak będzie miał nas głęboko w 4 literach.
i co bedzie znowu wywieszamy czarne flagi?. polowa wywiesi a i tak bedzie grac walic topki sropki itp . pociecha dla ggs. tu nie ma jednosci. wywalamy wojo potegi do minimum wszedzie czarne kropy to moze sie ogarnal i glupoty im z glowy wyjda
Powiem wam, ze jak obserwuje poczynania GGS to dochodzę do wniosku, że tam pracują jacyś mocno niedouczeni ekonomiści. Gra ma coraz mniej graczy, a co robią twórcy? odstraszają graczy kolejnymi podwyżkami lvl m.in. piekarni, wieży obserwacyjnej, szpitali itp, zakazują automatów produkujących wojsko, kolejne bugi, zmniejszają produkcję jedzenia (bo podobno przez kilka miesięcy była błędna). Nawet bym sie nie przyznawal na ich miejscu, ze to był błąd, tylko bym tak zostawił, bo wstyd jak c... ! Wracając do ekonomicznej cześci. na czym GGS zarabia najwięcej? Na eventach i wojnach! a co robi? blokuje program produkujący wojsko...no żal. Bez wojska nikt nie będzie latał po eventach, a wojna będzie trwała max tydzień. Naprawde myślicie, ze gracze będą kupować boostery na nomadach czy samurajach, żeby mieć +125% tabliczek nie mając wojska? a wojnach po 2-3 dniach nie będzie czym latać. brawo Wy! Ja kończę z eventami itp. nie robie wojska, nie robie maszyn.
Komentarz
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/315705/sojusz-magnificent-poszukuje-nowych-czlonkow#latest
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/315705/sojusz-magnificent-poszukuje-nowych-czlonkow#latest
wtedy dostaniesz robo za darmo, pomysla ze swój jesteś:)
może odpisze haha
kurde spoznilem sie xd
ja bym zredukował wojo do minimum i przez minimum 3 dni w cale nie wchodził na grę ?????
taki duży protest zrobić za to co wyprawiają i jak nas traktują ?????????
olać jeden z ewentów i nie brać w nim udziału ?????
oni nas olewają ?
olejmy i my ich ?????
Gosiu, w bierki ??:DD
Wracając do ekonomicznej cześci. na czym GGS zarabia najwięcej? Na eventach i wojnach! a co robi? blokuje program produkujący wojsko...no żal. Bez wojska nikt nie będzie latał po eventach, a wojna będzie trwała max tydzień.
Naprawde myślicie, ze gracze będą kupować boostery na nomadach czy samurajach, żeby mieć +125% tabliczek nie mając wojska?
a wojnach po 2-3 dniach nie będzie czym latać. brawo Wy!
Ja kończę z eventami itp. nie robie wojska, nie robie maszyn.