Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Kampania przeciw używaniu zewnętrznego oprogramowania

155140

Komentarz

• Wiecie jakie cyrki ggs odwala? jestem teraz na telefonie z resztą jak i uprzednio a jak przed momentem zajrzałem na forum z lapka to nie widać moich wpisow. dlaczego. powie  mi ktoś? 
    Jak zawsze... na poważnie:) Jeżeli chcesz grać w dobrym sojuszu MAGNIFICENT czeka:)

https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/315705/sojusz-magnificent-poszukuje-nowych-czlonkow#latest
  • gdybysmy pisali donich po mongolsku moze  wtedy by nas zrozumieli 
  • ampul (PL1)ampul (PL1) Posty: 88
    edytowano 16.08.2016
    hahaha po tych aktualkach to GGSy chyba maja grupowy uscisk pod prysznicem hehe

ampul @ pl 1
  • ampul (PL1) powiedział(a):
    hahaha po tych aktualkach to niemcy chyba maja grupowy uscisk pod prysznicem hehe
    u szwabow rubin jest najtańszy to samo u pepikow
    Jak zawsze... na poważnie:) Jeżeli chcesz grać w dobrym sojuszu MAGNIFICENT czeka:)

https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/315705/sojusz-magnificent-poszukuje-nowych-czlonkow#latest
  • Ronin47 (PL1)Ronin47 (PL1) PL1 Posty: 61
    lukas81 (PL1) powiedział(a):
    Grzegorz III (PL1) powiedział(a):
    zbigniewm3105 (PL1) powiedział(a):
    asia tlumaczy :smile:

chyba na mongolski, bo coś długo się nie  odzywa , hehe
    buhahahah :D:D:D mongolski być trudny język :D a tłumacz wujcia google nie wytrzyma hahahaha 

najgorzej, jak się coś pomyli i w tłumaczeniu wyjdzie że kochamy suport, heh

wtedy dostaniesz robo za darmo, pomysla ze swój jesteś:)
    Ronin47 @ pl 1
  • Asia Бид хариуг хүлээж байна

może odpisze haha
    święty
  • ampul (PL1)ampul (PL1) Posty: 88
    edytowano 16.08.2016
    http://screenshot.sh/oBDrxPyS86h5t

kurde spoznilem sie xd
    ampul @ pl 1
  • he he he teraz napewno:)

• woliball (PL1)woliball (PL1) PL1 Posty: 18
    JOKER777 (PL1) powiedział(a):
    Tak czytam te wpisy i nawet miło się czyta:) Rzadko wchodziłam na forum bo mnie raziły wyzwiska a czasami nawet straszenie i często zastanawiałam się dlaczego moderatorzy i choćby właściciele gry nie reagują a było nawet straszenie dorwaniem gracza w realu. Proponuje wszystkim wyluzować i zacząć grać tyle o ile aby zamki w ruiny nie popadły to szybko się opamiętają właściciele gry. Nie szalejmy z TOP-mi i zakończmy wyścigi tzw szczurów. Byłam aktywnym graczem i mam dużo czasu wolnego ale ostatnio stwierdziłam że to nie ma sensu. Ostatnie nawałnice eventów obrzydziły grę jeżeli chodzi o mnie a łamanie zasad i umów przez suport stało się nagminne.Przykłady-  znikły zabawki i akwy i dostaliśmy ochłapy, ostatni konkurs Kali zmieniono na konkurs niespodziankę, beri skrócono, z wież już od sporego czasu brak rubinów a błędów to jest tyle że błąd błędem pogania. Pisanie do suportu o cokolwiek mija się z celem bo odpowiedzi udzielane są jakby z automatu. Jeżeli chodzi o robo to moim zdaniem było legalne bo była strona ludzie kupowali i nikt niczego nie kradł. Nie wierzę w to że nie było współpracy między suportem a robo. jeżeli byłby brak współpracy to jaki to problem dla takich mózgów co stworzyli grę aby te same funkcje wprowadzić w grę i nikt by niczego nie kupował tylko płaciłby za to samo właścicielom gry. To co teraz zorganizowali właściciele gry to jest jakaś pokazówka a tzw bany były już wcześniej za nie wiadomo co. Też złapałam bana chyba ze 2-3 lata temu i nikt nie raczył napisać za co a pytać nie było sensu bo to na zasadzie dajcie mi paragraf a winny się znajdzie-. Duża czasu wkładaliśmy w grę i sporo nam kasy poszło i to my utrzymujemy suport a nie oni nas więc szacunek nam się należy jak za przeproszeniem psu miska. Teraz moim zdaniem chodzi głównie o kasę bo sporo graczy dobrych ubyło i źródełko zmalało. Robiliśmy wiele protestów i to nam pomogło więc zróbmy i teraz  bo nikt z nas nie robił krzywdy właścicielom gry a oni nas krzywdzili bardzo często. Czytając tłumaczenie Asi jak wygląda technicznie rozpatrywanie naszych spraw już widać jak nas się traktuje bo tylu gra polskich graczy a wszystko trzeba tłumaczyć na angielski ale niestety jak się rozprowadza grę w wielu krajach to trzeba mieć kasę na obsługę graczy w ich języku. Chytry niestety dwa razy traci i najwyższy czas aby stracili. Na grę wchodzę towarzysko od jakiegoś czasu i jest mi super bo przynajmniej mam czas na choćby poczytanie książki czy innych przyjemności realowych. Reasumując  właściciele gry niech zaczną wprowadzać uczciwe warunki nam do gry zaczynając od siebie. Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku od gry:))))
    bardzo mądrze napisane :) 

ja bym zredukował wojo do minimum i przez minimum 3 dni w cale nie wchodził na grę ?????

taki duży protest  zrobić za to co wyprawiają i jak nas traktują ?????????
    olać jeden z ewentów i nie brać w nim udziału ?????

oni nas olewają ?
    olejmy i my ich ????? 
  • Vodka69 (PL1)Vodka69 (PL1) PL1 Posty: 34
    a ja sobie poleje... vodki ;)
  • HeroAnia9 (PL1) powiedział(a):
    zbigniewm3105 (PL1) powiedział(a):
    asia tlumaczy :smile:

chyba na mongolski, bo coś długo się nie  odzywa , hehe
    dawno po pracy jest ;)
    tylko dzisiaj zapomniala sie pozegnac i po cichu zawinela laczki
    marcin869 @ pl 1
  • Ja już od jakiegoś czasu mam odpoczynek od gry i polecam reszcie:) Dziś fajniej jest na forum niż na grze :))) Asia siedzi i tłumaczy z naszego na ich :))) Tylko co ta dziewczyna może ?:))) Przenieście się na forum i tu sobie fajnie pogramy :)))
    JOKER777 @ pl 1
  • a to niech szanowni  zarzadcy i dyplomaci koalicji rusza  4 litery i dzialaja w kierunku nierobienia eventow  przez cala mape  
    DO KONCA W CZARNY ORZE?
  • JOKER777 (PL1) powiedział(a):
    Ja już od jakiegoś czasu mam odpoczynek od gry i polecam reszcie:) Dziś fajniej jest na forum niż na grze :))) Asia siedzi i tłumaczy z naszego na ich :))) Tylko co ta dziewczyna może ?:))) Przenieście się na forum i tu sobie fajnie pogramy :)))

Gosiu, w bierki ??:DD
    święty
  • Rafai7 (PL1) powiedział(a):
    a to niech szanowni  zarzadcy i dyplomaci koalicji rusza  4 litery i dzialaja w kierunku nierobienia eventow  przez cala mape  
    no przydalo by sie zjednoczyc na te ciezkie czasy
  • tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    A kiedy usuniecie bota w postaci obcych zamków? - Bo już to zbrzydło całkowicie co 3-5 dni to samo w kółko. Poza tym ludzie piszecie, że przestajecie grać - a 95% tych osób i tak będzie grało, ci co kupowali ruble, dalej będą kupować. Więc, czy będzie robo, czy nie i tak ta gra nie padnie na polskich serwerach. A sup i tak będzie miał nas głęboko w 4 literach.
    tabazior @ pl 1
  • kufel5 (PL1)kufel5 (PL1) PL1 Posty: 52
    i co bedzie znowu wywieszamy czarne flagi?. polowa wywiesi a i tak bedzie grac walic topki sropki itp . pociecha dla ggs. tu nie ma jednosci. wywalamy wojo potegi do minimum wszedzie czarne kropy to moze sie ogarnal i glupoty im z glowy wyjda
  • ogame (PL1)ogame (PL1) PL1 Posty: 55
    Grzegorz III (PL1) powiedział(a):
    najchętniej to by się wzięli za kieszeń :D a nie za robote :pensive:

zgadza sie ale za nasza kieszeń:))
Sign In to comment.