Druga doba już leci jak problem jest zgłoszony o nienaliczaniu punktów do konkursu Kali a tu żaden z władnych , czyli modków nie raczył zabrać w tej sprawie głosu. Zapytam czy wszyscy macie urlopy??? mozna robic co sie chce??
Witam, brakuje mi 19pkt Kaliego i od czasu tej "Aktualizacji" wgl nie dolicza choć wydałem żetony samurajów 2x po 380 by dostać 2x po 3 pkt i kontynuowałem ataki a licznik dalej stoi w miejscu, niby ostatnia nagroda tak blisko w zasięgu ręki a jednak tak daleko, mam tylko nadzieję że gdy już naprawią ten problem na podstawie ataków i straconych żetonów pkt zostaną naliczone a nagrody przydzielone. Wypadałoby również wysłać masówkę graczom gdy problem zostanie rozwiązany by Ci którzy zrezygnowali mieli jeszcze czas to nadrobić.
Witam! Mam taki sam problem na serwerze USA. Za obcych powinienem dostać już ok. 19 punktów. Mój kolega tak samo. PROSZĘ O REKOMPENSATE ZA TO, ALE SENSOWNĄ!!!!!!!!!!!
pogielo ich dobrze czlowiek wali po nocach zeby w 10 byc na beri czy samurajach powinienem ten kali 3 razy skonczyc a tu 1,5 eventu i dziekuje kupa nagrod **** a odzewu zero
Komentarz
sojusz: -ZPZ-
rola w sojuszu: Władca
poziom: około: 58
zapraszam do sojuszu -ZPZ- od 35 lvl
Witam
U nas również nie nalicza pkt Kali jak zwykle po aktualkach ,,ulepszone,,
Mam taki sam problem na serwerze USA. Za obcych powinienem dostać już ok. 19 punktów. Mój kolega tak samo. PROSZĘ O REKOMPENSATE ZA TO, ALE SENSOWNĄ!!!!!!!!!!!