Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

STARY TEMAT JAK SWIAT :) TYM RAZEM NA BERIMONDZIE

2

Komentarz

• Super człowiek chce posłac ataki i jak zwykle coś . Super, brawo a tak na marginesie to jeszcze czekam na zwrot wojsko po ostatnich obcych , obecnie też poprosze bo wojsko z głodu pada :)
  • Xerad (PL1)Xerad (PL1) Posty: 5
    edytowano 09.06.2016
    Joanno,

marello pewnie chcial wyrazic swoje niezadowolenie na grupe ludzi pracujacych w gge odpowiedzialnych za testowanie i puszczanie poprawek (z takimi bledami) do gry. Uzyl do tego ogolnika support. Przeciez mozna sie domyslic, ze nie mowil o Tobie, czy ludziach odpisujacych na nasze zgloszenia...
    Xerad @ pl 1
  • renia3333 (PL1)renia3333 (PL1) PL1 Posty: 112
    witam

nie mogę puścić ataku na beri !!!  za duzo jednostek na skrzydłach element  podniesienia wojska  wykorzystany,  czy możecie to naprawić  masakra  

jak tu grac  
  • Doris30 (PL1)Doris30 (PL1) PL1 Posty: 24
    Myślisz HeroAndrzej że ta Asia nie wie o co chodzi ? To po co siedzi i pisze ? Ja jeśli czegoś nie rozumiem to  na dany temat  to się nie wypowiadam. Czekam  na poprawe  tego bugu . Czy Asia  może napisać ile jeszcze to potrwa ? A może ktoś  bardziej kompetentny nam sprawe nakreśli ? Czekam  na dokładniejsze informacje  bo czas płynie. 
    Doris30 @ pl 1
  • Można puścić na atak golasa, ale chyba nie po to są ulepszenia żeby z nich nie korzystać. Mam nadzieje, że problem szybko zniknie. :)
    Mowa jest srebrem, milczenie złotem. A foch to foch! ;)
  • Powinna być jakaś rekompensata za te Wasze wynalazki, bo czas ucieka i nie można wykorzystać tych lepszych jednostek do walki, a cieniasem iść to ryzyko strat - samo życie, ale może być zawsze lepiej jak dołożycie starań, aby wszelakie innowacje sprawdzać przed aktualizacją czy zadziałają o-))
  • tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    Ale kondon z tą grą - po co robią te aktualizacje, sami powinni sie zaktualizować, badziewie jedno http://scr.hu/4q7p/srhxj

tabazior @ pl 1
  • kufel5 (PL1)kufel5 (PL1) PL1 Posty: 52
    nadal nie dziala a wojo na spacer pojdzie
  • znów bład z klejnotami  ludzie nic nie możecie zapamiętać i zrobić dobrze , wróćcie do poziomu z przed 5 lat i wgrajcie tamtą wersje
    pawełaqu @ pl 1
  • nie musicie zdejmować kamyków ustawcie atak ręcznie po 64 wojaków na każdej flance i 192 na froncie na barona czy na farme po żywność styknie
    póki co nie widzę innej opcji do momentu kiedy to naprawią 

„Jeśli czujesz, że czegoś ci brak, to chyba tego nie masz”

• marello (PL1)marello (PL1) PL1 Posty: 185
    codziennie atakuję 300-500 wież baronowych i innych jestestw. Wpisywanie ręcznie sprawi nie tylko, że będę ich atakował o wiele mniej, ale będę dodatkowo zmęczony. Oczywiście mógł bym wyłączyć komputer i odczekać do czasu naprawy gry, ale wtedy będę otrzymywał podobne raporty http://scr.hu/1tn8/iuzng . Ten akurat jest z przed 2 dni.
    A pod pojęciem suport rozumie ogół pracowników GGS. Z odpowiednimi departamentami nie mam kontaktu . Zgłaszanie problemów jest bezcelowe, ponieważ albo zostają bez odpowiedzi, albo odpowiedź nadchodzi po kilku dniach. Nawet poczta działa szybciej. Nie mam nerwów pisać do nich :)))
    O wiele korzystniej wyrażać swoją opinię na forum, bo przynajmniej ktoś odpowie w odpowiednim czasie.
    marello @ pl 1
  • długo jeszcze to potrwa ???

• Witam.
    Czy jest możliwość, aby support chociaż w przybliżeniu określił ile będzie trwała naprawa ataków z pomocą dowódców z klejnotami?
  • Mam nadzieję na rekompensatę w punktach rycerskości. Sam bym sobie zdobył, bo szykowałem się na beri już długo a tu.... LIPA!!!!
  • Sir David (PL1)Sir David (PL1) PL1 Posty: 28
    PROSZĘ !!! o podanie w przybliżeniu czas naprawy tego bugu.
  • Za dużo mają błędów jak tu zgadywanka za ile można zaatakować, bo nic nie wyświetla
    https://scr.hu/MDyq7G
    a może najwyższy czas pomyśleć o innej grze ?

• jaromlody (PL1)jaromlody (PL1) PL1 Posty: 336
    ponoć za 20 minut ma być aktualka. jest sposób by atakować wystarczy poszczać dowódce bez bonusu na skrzydłach.
  • Ja też już tracę cierpliwość, non stop "ulepszanie", które najczęściej doprowadza do szału graczy, którzy lubią (jeszcze) tą grę. A za dezercję woja kto odpowie??? hę???
    Carcoo @ pl 1
  • Będzie nowy event- to brzmi jak zapowiedź najgorszych wieści.Będzie nowy event  i blady strach padł na całą społeczność Empire. Dzisiaj zginie z głodu wiecej woja niż gineło w największych wojnach na tej mapie.
    Dlaczego? Najpierw robi sie natłok eventów. To skutkuje dużą ilością nawerbowanego woja. i co? ZONG
    Jak brac udział w tych eventach , zdobywać nagrody, surowce i cblebek by wykarmić te rzesze woja, skoro żadnym, powtarzam żadnym dowódcą nie można zaatakowac niczego. Ani barona, ani obozu Berimondu, ani miast sojuszowych - kompletnie żadnego celu.Kto odda to złoto co poszło na werbunek woja które zdechło z głodu, kto odda rubiny za kupione zagłodzone wojo?
    "Jak długo można pieprzyć, Panowie? No jak długo jeszcze?!"
  • no w koncu cos robia !!!

Sign In to comment.