Super człowiek chce posłac ataki i jak zwykle coś . Super, brawo a tak na marginesie to jeszcze czekam na zwrot wojsko po ostatnich obcych , obecnie też poprosze bo wojsko z głodu pada
marello pewnie chcial wyrazic swoje niezadowolenie na grupe ludzi pracujacych w gge odpowiedzialnych za testowanie i puszczanie poprawek (z takimi bledami) do gry. Uzyl do tego ogolnika support. Przeciez mozna sie domyslic, ze nie mowil o Tobie, czy ludziach odpisujacych na nasze zgloszenia...
Myślisz HeroAndrzej że ta Asia nie wie o co chodzi ? To po co siedzi i pisze ? Ja jeśli czegoś nie rozumiem to na dany temat to się nie wypowiadam. Czekam na poprawe tego bugu . Czy Asia może napisać ile jeszcze to potrwa ? A może ktoś bardziej kompetentny nam sprawe nakreśli ? Czekam na dokładniejsze informacje bo czas płynie.
Powinna być jakaś rekompensata za te Wasze wynalazki, bo czas ucieka i nie można wykorzystać tych lepszych jednostek do walki, a cieniasem iść to ryzyko strat - samo życie, ale może być zawsze lepiej jak dołożycie starań, aby wszelakie innowacje sprawdzać przed aktualizacją czy zadziałają o-))
nie musicie zdejmować kamyków ustawcie atak ręcznie po 64 wojaków na każdej flance i 192 na froncie na barona czy na farme po żywność styknie póki co nie widzę innej opcji do momentu kiedy to naprawią
„Jeśli czujesz, że czegoś ci brak, to chyba tego nie masz”
codziennie atakuję 300-500 wież baronowych i innych jestestw. Wpisywanie ręcznie sprawi nie tylko, że będę ich atakował o wiele mniej, ale będę dodatkowo zmęczony. Oczywiście mógł bym wyłączyć komputer i odczekać do czasu naprawy gry, ale wtedy będę otrzymywał podobne raporty http://scr.hu/1tn8/iuzng . Ten akurat jest z przed 2 dni. A pod pojęciem suport rozumie ogół pracowników GGS. Z odpowiednimi departamentami nie mam kontaktu . Zgłaszanie problemów jest bezcelowe, ponieważ albo zostają bez odpowiedzi, albo odpowiedź nadchodzi po kilku dniach. Nawet poczta działa szybciej. Nie mam nerwów pisać do nich ))
O wiele korzystniej wyrażać swoją opinię na forum, bo przynajmniej ktoś odpowie w odpowiednim czasie.
Za dużo mają błędów jak tu zgadywanka za ile można zaatakować, bo nic nie wyświetla https://scr.hu/MDyq7G a może najwyższy czas pomyśleć o innej grze ?
Ja też już tracę cierpliwość, non stop "ulepszanie", które najczęściej doprowadza do szału graczy, którzy lubią (jeszcze) tą grę. A za dezercję woja kto odpowie??? hę???
Będzie nowy event- to brzmi jak zapowiedź najgorszych wieści.Będzie nowy
event i blady strach padł na całą społeczność Empire. Dzisiaj zginie z
głodu wiecej woja niż gineło w największych wojnach na tej mapie. Dlaczego? Najpierw robi sie natłok eventów. To skutkuje dużą ilością nawerbowanego woja. i co? ZONG Jak
brac udział w tych eventach , zdobywać nagrody, surowce i cblebek by
wykarmić te rzesze woja, skoro żadnym, powtarzam żadnym dowódcą nie
można zaatakowac niczego. Ani barona, ani obozu Berimondu, ani miast
sojuszowych - kompletnie żadnego celu.Kto odda to złoto co poszło na
werbunek woja które zdechło z głodu, kto odda rubiny za kupione
zagłodzone wojo? "Jak długo można pieprzyć, Panowie? No jak długo jeszcze?!"
Komentarz
marello pewnie chcial wyrazic swoje niezadowolenie na grupe ludzi pracujacych w gge odpowiedzialnych za testowanie i puszczanie poprawek (z takimi bledami) do gry. Uzyl do tego ogolnika support. Przeciez mozna sie domyslic, ze nie mowil o Tobie, czy ludziach odpisujacych na nasze zgloszenia...
nie mogę puścić ataku na beri !!! za duzo jednostek na skrzydłach element podniesienia wojska wykorzystany, czy możecie to naprawić masakra
jak tu grac
póki co nie widzę innej opcji do momentu kiedy to naprawią
A pod pojęciem suport rozumie ogół pracowników GGS. Z odpowiednimi departamentami nie mam kontaktu . Zgłaszanie problemów jest bezcelowe, ponieważ albo zostają bez odpowiedzi, albo odpowiedź nadchodzi po kilku dniach. Nawet poczta działa szybciej. Nie mam nerwów pisać do nich
Czy jest możliwość, aby support chociaż w przybliżeniu określił ile będzie trwała naprawa ataków z pomocą dowódców z klejnotami?
https://scr.hu/MDyq7G
a może najwyższy czas pomyśleć o innej grze ?
Dlaczego? Najpierw robi sie natłok eventów. To skutkuje dużą ilością nawerbowanego woja. i co? ZONG
Jak brac udział w tych eventach , zdobywać nagrody, surowce i cblebek by wykarmić te rzesze woja, skoro żadnym, powtarzam żadnym dowódcą nie można zaatakowac niczego. Ani barona, ani obozu Berimondu, ani miast sojuszowych - kompletnie żadnego celu.Kto odda to złoto co poszło na werbunek woja które zdechło z głodu, kto odda rubiny za kupione zagłodzone wojo?
"Jak długo można pieprzyć, Panowie? No jak długo jeszcze?!"