" Historia Miasta sojuszu ... "

W dziale oficjalnym powstaje taki temat ale nie ma wątku aby o nim podyskutować , dlatego tworzę ten wątek
Moim zdaniem to fajny pomysł na przyszykowanie nas na coś większego ( bo tak się zapowiada ) a cały pomysł opowieści podzielonej na rozdziały dodawany co jakiś czas również uważam za dobry . Daje to dobry klimat opowieści
Co do samej aktualizacji to jak zwykle "" wyjdzie w praniu " choć przyznam że ciekawi mnie pomysł aby sojusze ( zapewne te większe ) miał swój zamek w którym ( każdy ?? ) będzie mógł dać coś od siebie
Proszę o komentarze , co o tym myślicie , i o wszystkich waszych przemyśleniach jak i opinii takiego opowiadania
Like-ujcie jeśli podoba się wam te temat
Pozdrawiam
Rafał
Link do Oficjalnej Strony :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/309168/historia-miasta-sojuszu#latest

Moim zdaniem to fajny pomysł na przyszykowanie nas na coś większego ( bo tak się zapowiada ) a cały pomysł opowieści podzielonej na rozdziały dodawany co jakiś czas również uważam za dobry . Daje to dobry klimat opowieści

Co do samej aktualizacji to jak zwykle "" wyjdzie w praniu " choć przyznam że ciekawi mnie pomysł aby sojusze ( zapewne te większe ) miał swój zamek w którym ( każdy ?? ) będzie mógł dać coś od siebie
Proszę o komentarze , co o tym myślicie , i o wszystkich waszych przemyśleniach jak i opinii takiego opowiadania

Like-ujcie jeśli podoba się wam te temat

Pozdrawiam
Rafał
Link do Oficjalnej Strony :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/309168/historia-miasta-sojuszu#latest
Post edited by rafal1302 (PL1) on
3
Sign In to comment.
Komentarz
Mnie interesuje jedna rzecz. Czy "miasto sojuszu" i "królewska stolica" to jeden i ten sam obiekt specjalny na mapie, czy też 2 niezależne. Ja myślę że są to 2 niezależne obiekty, aczkolwiek pewności nie ma.
Interesuje mnie także ta część cytatu: " Każdy z tych budynków będzie świadczył wartościowe usługi, wszystkim członkom naszego sojuszu; poprawią one naszą ekonomię i siłę militarną. Dzięki nim, w chwilach potrzeby, możemy mieć czasowe korzyści." i “Czeka nas wiele zadań i wszyscy musimy wykonać ich część. Potrzebujemy więcej zasobów. Nie tylko drewna, kamieni, złota i rubinów, ale również węgla, szkła, żelaza i oliwy!"
Wynika z nich, że pojawi się spora liczba nowych budynków specjalnych.Co ciekawe wynika z tego, że bonusy tych budynków będą aktywne tylko przez określony czas.Jestem ciekawy w jaki sposób zostanie to zorganizowane.Z cytatów wynika także, że do ulepszeń budynków będą potrzebne zasoby zwykłe, jaki specjalne a także monety i rubiny.Możliwe, że fundusze na budowę będą pochodziły z skarbca sojuszu.
"Czeka nas wiele zadań i wszyscy musimy wykonać ich część" Czyżby do odblokowania niektórych budynków, lub ich poziomów miały zostać wprowadzone nowe zadania sojusznicze?
Nie uważacie że ktoś ten ewent zepsuł ? Czy tak to miało wygladać ?
Szykuj moje legiony, wkrótce odniesiemy kolejne wspaniałe zwycięstwo
Gruby-Kondi do Obyrona94 tuż przed miażdżącym zwycięstwem nad wojskami wrogiego gracza
z powroten stanu z przed ewentu
wcześniej wszyscy dwali na koronę niskie lewele bo mało woja w ataku mogło iść
teraz wszyscy znmieniają korony bo się ataki odbijają
to co oni maja sieczkę zamiast mózgu ci co doszli do wnisku że to jest gotowy produkt?