Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

problem z grą

24

Komentarz

• Reage  (PL1)Reage (PL1) PL1 Posty: 8
    szkoda tego wojska:/o ktore sie dbalo:/
    Richisxxx @ pl 1
  • krzy08 (PL1)krzy08 (PL1) PL1 Posty: 14
    nie chodzi o to że sie nie wejdzie tylko wojo idzie w piach i nikt nic nie odda nam wrrrr 

krzy08 @ pl 1
  • no u mnie też nie działa a wojo o 12 padnie
  • krzy08 (PL1)krzy08 (PL1) PL1 Posty: 14
    i support sie wypnie na nas jak padnie nam wojo i tyle w tym temacie

krzy08 @ pl 1
  • magwin (PL1)magwin (PL1) PL1 Posty: 10
    z uwagi że dziś niedziela pewnie trochę poczekamy aż to naprawią
  • krokodyl3 (PL1)krokodyl3 (PL1) PL1 Posty: 10
    zas cos spaprali... nikt nie moze wejsc na gre wrrrr:-(
  • Też nie mogę od rana wejść
    Aga961 @ pl 1
  • niccram (PL1)niccram (PL1) PL1 Posty: 61
    Ciekawe co z wojskiem, które pójdzie sobie na szczaw...? Bo jak dalej gra będzie wisieć to żarcie się skończy...
    nie jest tak zle wynagrodza nam straty:-)pewnie dostaniemy po 2tysie demonow hihi i zarcia 200sztuk:-D
  • Witam
    u mnie też brak dostępu do gry :(

pozdrawiam
    i mam to gdzies te czekanie az zadziala:-( chociaz spedze dzien wolny od kompa i z rodzinka;-) spadam elo wszystkim!!!
  • No i standard, ale będą nam wciskać że wszystko jest w porządku, serwery nie padają, gra nie muli, po protu sielanka w empire:)
  • niccram (PL1)niccram (PL1) PL1 Posty: 61
    jak znam życie zakończy się to komunikatem: niedobory żywności twoje wojsko poszło sobie.....a support pewnie jeszcze śpi....
  • kurde wczoraj kupiłem 2k demonów  za kilka godzin mi padnie co jest grane no ... ! 

<3 ZłapMnie :*

• czy oni naprawde zawsze musza cos  zepsuc nawet w niedziele umieja zepsuc ale blokowac  to umia graczy chyba tylko to im wychodzi najlepeij 
    pawel1314 @ pl 1
  • tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    złapMnie (PL1) powiedział(a):
    kurde wczoraj kupiłem 2k demonów  za kilka godzin mi padnie co jest grane no ... ! 
    Jak kupiłeś za rubiny to wydałeś relane pieniądze za pełnowartościowy towar, w zamian otrzymałeś bubel, reklamacja i żądanie zwrotu pieniędzy. 
    tabazior @ pl 1
  • widocznie doszli do wniosku że za dużo czasu spędzamy na grze i wysłali nas na odwyk :)
    Aga961 @ pl 1
  • no kupiłem wczoraj a teraz mi padną super kto odda kasę lub wojo ? nikt .

<3 ZłapMnie :*

• dudus71 (PL1)dudus71 (PL1) PL1 Posty: 146
    a moze wykastrowac suport i tak nie ma z nich pozytku
    dudus71 @ pl 1
Sign In to comment.