Inwazja Berimondu - ludzie krzyczą o tym jak ten nowe Beri jest spieprzone, a CM z łaski odpisała tylko na jeden komentarz,,, ''to będzie zamiennik starego Berimondu''. Ten komentarz zmienił całe moje życie na lepsze i wiem już wszystko o wszystkim i o wszystkich.
Inwazja Berimondu - ludzie krzyczą o tym jak ten nowe Beri jest spieprzone, a CM z łaski odpisała tylko na jeden komentarz,,, ''to będzie zamiennik starego Berimondu''. Ten komentarz zmienił całe moje życie na lepsze i wiem już wszystko o wszystkim i o wszystkich.
Obecna wersja wydarzenia niejestzamiennikiem znanego Wam Berimondu.
czyli wygląda na to, że stare dobre Beri też będzie
pytanie tylko, czy tam również będzie coś zmieniane? czy zostanie się dokładnie takie jak było?
Może i źle. Ale bynajmniej nie zmienia to faktu, że zdoła odpowiedzieć tylko na takie pytanie, które nie jest kłopotliwe. Najwyraźniej na resztę opinii nie chce się wyrażać, bo po co? A to zmierza do tego, że mają nas w...
Ba, nad CM wiszą ciemne chmury, bo prawdopodobnie nawet jeśli coś napisze to gracze w to nie uwierzą, bo ilekroć czytaliśmy jedno i to samo, że wszystko jest w toku i trzeba czekać. Co zmierza do tego, że powinni coś robić a nie tylko pisać (żeby nie powiedzieć ostrego słowa ''kłamać'') .
Nick: mati007
Sojusz: SayaN Nick: PowrótSmoka (Azja) Sojusz: Titans (Azja) To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film). Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka). Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)! Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka). Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley). Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka). Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu .
Oby powrócił stary dobry Berimond ! Co do tematu, nie uważam aby Cm Asia nas olewała, tylko ma sporo pracy na wszystkim polskich forach Ggs, poza tym co ona może- przekazać opinie twórcom gry, liczyć na ich pozytywne rozpatrzenie i informowanie nas gdy coś nowego wprowadzają, pisze to co wie i jej firma powie/pozwala. Moim zdaniem Cm robi to co może w każdej sprawie...
Zgadzam się że CM Asia najprawdopodobniej oprócz przekazania twórcom naszych opinii niewiele może, a do jej zadań należy próba uspokojenia graczy. Ja mam tylko nadzieję, iż tradycyjne dobrze nam znane berii nie będzie widmem takim jak alchemik, i na prawdę wróci
Komentarz
bo te też juz zepsute zostało.
Ba, nad CM wiszą ciemne chmury, bo prawdopodobnie nawet jeśli coś napisze to gracze w to nie uwierzą, bo ilekroć czytaliśmy jedno i to samo, że wszystko jest w toku i trzeba czekać. Co zmierza do tego, że powinni coś robić a nie tylko pisać (żeby nie powiedzieć ostrego słowa ''kłamać'')
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Ja mam tylko nadzieję, iż tradycyjne dobrze nam znane berii nie będzie widmem takim jak alchemik, i na prawdę wróci