Słabi Obcy to dyskryminacja graczy nie kupujących rubli. Większość ataków takiego gracza na Obcego, zazwyczaj idą na złotych flagach (no chyba, że wcześniej byli Nomadzi i można było sobie nakupić końskich). Za atak na 700 woja na złotych flagach, nie da się zdobyć więcej chwały jak z 10 k. I pytanie jest jak tu utrzymać bezwzględnego? Atakując słabszych Obcych, którzy mają po 300 woja i liczyć na to, że kolejny obcy będzie mocniejszy?
Nick: mati007
Sojusz: SayaN Nick: PowrótSmoka (Azja) Sojusz: Titans (Azja) To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film). Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka). Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)! Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka). Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley). Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka). Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu .
A mam pytanie jak czesto sie Wam trafiaja miotacze ogni I luki kompozytowe ???
pozfrawiam
co trzeci zamek.. i to z mocnym kaszkiem.... ale mało ich by zarobić wiecej chwały tylko straty za pare tys chwały..500 lub mniej na legendzie.. zamki na mniejszym zamku mam mocniejsze 800 - 700 a
Obcy to skopiowane wybiórczo zamki z innego serwera gry, czy temu wierzycie, czy nie, niestety nie przekonam. Mogę Wam życzyć jedynie powodzenia w walce z nimi i tak też robię.
Jest to jedno z wydarzeń w grze. Jeśli odczuwacie potrzebę zgłoszenia nieprawidłowości w tym wydarzeniu, zróbcie to, ale w odpowiedni sposób, bez wulgarnych zwrotów i przekażcie swoje opinie albo na naszym forum, albo do Supportu. My zadbamy o to, by trafiły do twórców gry.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Asia.
Asienko , czy naprawde myslisz , wierzysz ze w te gre debile graja?? Skarby , dajecie zadania do badan i ja mam zamki z 70 lvl z wiesniakami ,ale sa zbrojni weterani , zabawki od zbroja ,a ty mi piszesz ze symulacja z innego serwera ,ale nie piszesz z jakiego Proste , walicie w ..... i to rowno , bo jako sprzedajacy piszecie ze inni maja gorszy produkt ,ale nie wskazujecie kto .Asekuracja oszusta i tyle . Myslisz ze kupie granatowe zeby isc na zamek z offem i wiesniakami? Tylko IDIOTA to zrobi . Jeszcze mnie nie pogielo . Dodatkowe pytanie : zamki naszpikowane zabawkami od zbroja jak kasza skwarkami ,ale wiesniaki bronia Malo tego , nadal nie kumam jak to jest ze w 4 godziny ktos naklepac umie ponad 5 milionow chwalki............, liczylam juz wszystko , wszelkie bonusy , latanie za ruble i za ciula gwozdzia nie wychodzi , nawet zebym latala jak pokrecona , nie idzie przy tym co dajecie ,a dajecie srednio po 600 deffa na obcych zamkach , nawet jesli walne na 4 fale granatowe i puszcze za ruble ataki jakies 8 naraz , nie idzie w 4 godziny zlapac tyle chwaly , nawet przy 10 nie idzie , czysta matma . Potrafisz wyjasnic??
przypuśćmy że te zamki są faktycznie skopiowane... robie wywiad i znajduje samych mieszkańców. jednym słowem oznaczałoby to, że w danym momencie gracz do którego należy ten zamek, wysłał całe wojo do ataku. i druga sprawa - nie każdy trzyma tylko i wyłącznie deffa na zamku głównym. dlatego są w wywiadach widoczni i ci z offa. to było by logiczne wyjaśnienie sytuacji z wojskiem... ale co z tą chwałą? mamy w soju monument, mamy bonus premii chwały, daje chorągwie i z jednego ataku dostaje 5-8k chwały. Jak ja mam utrzymać tytuł przy -10% znikającej chwały każdego dnia ???
Komentarz
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
Ale 500 wojska na obcym i kasztelan 70/70 minimum?
A przy 3k obcym miałem kasztelana 15/15
To to juz jest przesada.
W dodatku losowo tych obcych przydzielaja...
Tylko dlaczego rubinowiec po puszczenie tylu samu ataków co ja, ma z 5-6 obcych po 3k i wyżej?
dzieki
jak pisałem na początku - mówisz jak politycy z PO
kradnie ci tysiąc a mówi, że dał ci 2a
mm4 (PL1)
A tu ma 500 woja i niby kaszek 90/90 i mur 100 - nierealne
Mocniejszy realnie to ma i 2 i więcej tysięcy oraz wsparcie innych i swoje z postów, czyli 3-4y tysiące wojska. i kaszka ma blisko 90
Jak ktoś ma na legendach 500 wojska na głównym to /d... nie gracz../ i kaszka ma +10 +30 max moc zbrojki
to jest tak skopiowanie kaszki z pierwszej setki
a wojsko - ilość z ostatniego 5go tysiąca chyba...
i w innej grze i na innej planecie
Proste , walicie w ..... i to rowno , bo jako sprzedajacy piszecie ze inni maja gorszy produkt ,ale nie wskazujecie kto .Asekuracja oszusta i tyle . Myslisz ze kupie granatowe zeby isc na zamek z offem i wiesniakami? Tylko IDIOTA to zrobi .
Jeszcze mnie nie pogielo .
Dodatkowe pytanie : zamki naszpikowane zabawkami od zbroja jak kasza skwarkami ,ale wiesniaki bronia
Malo tego , nadal nie kumam jak to jest ze w 4 godziny ktos naklepac umie ponad 5 milionow chwalki............, liczylam juz wszystko , wszelkie bonusy , latanie za ruble i za ciula gwozdzia nie wychodzi , nawet zebym latala jak pokrecona , nie idzie przy tym co dajecie ,a dajecie srednio po 600 deffa na obcych zamkach , nawet jesli walne na 4 fale granatowe i puszcze za ruble ataki jakies 8 naraz , nie idzie w 4 godziny zlapac tyle chwaly , nawet przy 10 nie idzie , czysta matma .
Potrafisz wyjasnic??
i druga sprawa - nie każdy trzyma tylko i wyłącznie deffa na zamku głównym. dlatego są w wywiadach widoczni i ci z offa. to było by logiczne wyjaśnienie sytuacji z wojskiem...
ale co z tą chwałą? mamy w soju monument, mamy bonus premii chwały, daje chorągwie i z jednego ataku dostaje 5-8k chwały. Jak ja mam utrzymać tytuł przy -10% znikającej chwały każdego dnia ???
po 2e kupić
po 3e kupić