ale w jednym się z toba nie zgodze w stratach na zamkach obcych. Bez rubinowych dowodcow można mieć praktycznie w każdym ataku straty poniżej setki nawet gdy na murze jest sam wrecz
ale w jednym się z toba nie zgodze w stratach na zamkach obcych. Bez rubinowych dowodcow można mieć praktycznie w każdym ataku straty poniżej setki nawet gdy na murze jest sam wrecz
Na 4ech - nie więcej falach i na drewnie?? Wystarczyły 2a boki lub środek obecnie wszystkie 3y i pewnie masz z obcego już bohatera lub lepsze zbrojki i kamienie.. ale 90 i kamienie... +20 czy +30 to nadal za mało by mniej niż 100 tracić..
pewnie ze mam wszystkie nagrody z obcych odkad wprowadzono ten event ale nie trzeba stosow rubinow do tego aby skutecznie palic te zamki, wystarczy trochę ruszyc glowa i pomyslec nad murem bo na dziedzińcu gdy wchodzisz 3 stronami strat praktycznie nie ma. Takie sa proste zasady tej gry wchodzisz 3 stronami masz 30% premii i wymiatasz a gdy idziesz dwoma jest na zero i dlatego masz tak duże straty a pewnie nie raz ci tez obrone przestawil i była wtopa
Ostatnio miałem obcego na 47 levelu z 55 defa. To chyba rekord
To nie jest rekord ja miałem obcego z 3 edycje wstecz co miał 30 deffa ale nie narzekam tak jak ty, bo ty tylko umiesz narzekać nie pasuje nie atakuj go masz jeszcze 9 innych, a wśród realnych graczy nie ma takich co maja po 50 deffa, bo ja wiem, że są więc w czym problem. Obcy to symulacja normalnych graczy, a wśród normalnych graczy też jeden ma 50deffa drugi 11 000 deffa, a trzeci samego offa, więc nie widzę tutaj nic dziwnego.
CO TO MA BYĆ? Od początku Obcych, aż do dzisiaj trafił mi się tylko jeden obcy z 700 sztuk wojska. Reszta zamków jest grubo poniżej 600, więc ja się pytam szanowna firmo *** NA CZYM MAM WYKORZYSTYWAĆ FLAGI?
Post edited by CM Asia07 on
Nick: mati007
Sojusz: SayaN Nick: PowrótSmoka (Azja) Sojusz: Titans (Azja) To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film). Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka). Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)! Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka). Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley). Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka). Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu .
CO TO MA BYĆ? Od początku Obcych, aż do dzisiaj trafił mi się tylko jeden obcy z 700 sztuk wojska. Reszta zamków jest grubo poniżej 600, więc ja się pytam szanowna firmo pełna debili i idiotek NA CZYM MAM WYKORZYSTYWAĆ FLAGI?
Popieram!!
ile i komu się doje do łapy za te lepsze zamki?? bo jednak są tacy co dostają i 1500 i więcej... na legendach.. jak to działa pytam?!
Czemu nie ma jaki masz zamek takich dostajesz obcych - choćby połowę. te 50% zamków... . masz na 2k na zamku takie dostajesz i tyle a nie jakieś chyba lewe kombinacje.. wręcz...
Podpinam się pod temat bo też mnie drażni. Od jakiegoś czasu odechciewa się grać zamki słabe kasztelany mocne straty spore atak 400 chorągwi + dowódca z bonusami na 60% chwały ,wynik k.......a 6k chwały .Jak żyć i jeszcze demony w nagrodę zabrali.
A mam pytanie jak czesto sie Wam trafiaja miotacze ogni I luki kompozytowe ???
pozfrawiam
co trzeci zamek.. i to z mocnym kaszkiem.... ale mało ich by zarobić wiecej chwały tylko straty za pare tys chwały..500 lub mniej na legendzie.. zamki na mniejszym zamku mam mocniejsze 800 - 700 a
asiu czy jak ci tam , adminie czy cos tam , wytlumacz mi cos? kiedys bylo na obcych deffa sporo , ponoc symulacja tak? wiec pytam skad ten off na obcych??
zabawek dowaliliscie , no okey ,ale zeby po 9 minutkach znikal raport i ponownie po 3 ten sam sklad byl? za kogo nas macie?? nawet jesli ciec obcy waslal wsparcie to serio?? w 3 minutki wrocil . ja rozumiem balans gry ,ale Wy PRZEGINACIE !! co to jest?? wrzucacie offa , no okey ,ale kurcze jak macie robic przekrety to prosze inteligentniej . zaczynaja sie obcy i patrze w ranking , co widze ? po 4 godzinach wejscia obcych gracze maja milion chcwaly , albo od 700 k do 900 , co to kuzwa jest?? umie liczyc , patrze na te zamki i asiu , walic to my , a nie Nas.
asiu , zamki obcych naszpikowane rubinowymi zabawkami od zbroja , ale ochotnikow zero , tylko wiesniaki , naprawde macie wszystkich za debili?? ponoc to symulacje ,a sami zapodajecie badania , wiec o co tu biega?? ciekawe co bedzie jesli ktos zapoda te gre do VERBRAUCHERSCHUTZ !! i to w kazdym kraju nalezacym do EU przekroczyliscie pewna bariere , a tego nie powinniscie , sorry.
Obcy to skopiowane wybiórczo zamki z innego serwera gry, czy temu wierzycie, czy nie, niestety nie przekonam. Mogę Wam życzyć jedynie powodzenia w walce z nimi i tak też robię.
Jest to jedno z wydarzeń w grze. Jeśli odczuwacie potrzebę zgłoszenia nieprawidłowości w tym wydarzeniu, zróbcie to, ale w odpowiedni sposób, bez wulgarnych zwrotów i przekażcie swoje opinie albo na naszym forum, albo do Supportu. My zadbamy o to, by trafiły do twórców gry.
Obcy to skopiowane wybiórczo zamki z innego serwera gry, czy temu wierzycie, czy nie, niestety nie przekonam. Mogę Wam życzyć jedynie powodzenia w walce z nimi i tak też robię.
Jest to jedno z wydarzeń w grze. Jeśli odczuwacie potrzebę zgłoszenia nieprawidłowości w tym wydarzeniu, zróbcie to, ale w odpowiedni sposób, bez wulgarnych zwrotów i przekażcie swoje opinie albo na naszym forum, albo do Supportu. My zadbamy o to, by trafiły do twórców gry.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Asia.
Jak można bez wulgaryzmów ? Jak hu..... walicie po całości! Licznik chwały też przestawiony na czas mistrzostw. Jak żyć???
Komentarz
Wizyta Obcych na NIE- nowsza i co raz gorsza..mało obrońców.. sporo ginie.. mało chwały
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/296460/dlaczego-nie-przebilem-sie-na-skrzydle#latestfanie bo z obrazkami z ataku chciało się gościowi pobawić...
Aż miło
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/296628/opinia-gracza-serwisu-gry-pl#latest
Wystarczyły 2a boki lub środek obecnie wszystkie 3y i pewnie masz z obcego już bohatera lub lepsze zbrojki i kamienie.. ale 90 i kamienie... +20 czy +30 to nadal za mało by mniej niż 100 tracić..
bo dno należy poprawić...
CZEMU TYLKO NIEKTÓRZY GRACZE DOSTAJĄ ZAMKI PO 2-3 TYS WOJA???
zwłaszcza ze zabrali jeszcze kolejne wojo dając badziew..TE DODATKI DO BUDYNKU..
TO NA MNIEJSZYM MAM WIĘCEJ WOJA NIŻ NA LV 70
bo dno należy skrócić... poprawić... nadal pytam
CZEMU TYLKO NIEKTÓRZY GRACZE DOSTAJĄ ZAMKI PO 2-3 TYS WOJA???
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
ile i komu się doje do łapy za te lepsze zamki??
bo jednak są tacy co dostają i 1500 i więcej... na legendach.. jak to działa pytam?!
Czemu nie ma jaki masz zamek takich dostajesz obcych
- choćby połowę. te 50% zamków...
. masz na 2k na zamku takie dostajesz i tyle a nie jakieś chyba lewe kombinacje.. wręcz...
Poziom: 62
Sojusz: CZARNY .SMOK
Koalicja AU&DI
A mam pytanie jak czesto sie Wam trafiaja miotacze ogni I luki kompozytowe ???
pozfrawiam
zamki na mniejszym zamku mam mocniejsze 800 - 700 a
zabawek dowaliliscie , no okey ,ale zeby po 9 minutkach znikal raport i ponownie po 3 ten sam sklad byl? za kogo nas macie?? nawet jesli ciec obcy waslal wsparcie to serio?? w 3 minutki wrocil .
ja rozumiem balans gry ,ale Wy PRZEGINACIE !!
co to jest?? wrzucacie offa , no okey ,ale kurcze jak macie robic przekrety to prosze inteligentniej . zaczynaja sie obcy i patrze w ranking , co widze ? po 4 godzinach wejscia obcych gracze maja milion chcwaly , albo od 700 k do 900 , co to kuzwa jest?? umie liczyc , patrze na te zamki i asiu , walic to my , a nie Nas.
ciekawe co bedzie jesli ktos zapoda te gre do VERBRAUCHERSCHUTZ !!
i to w kazdym kraju nalezacym do EU
przekroczyliscie pewna bariere , a tego nie powinniscie , sorry.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Asia.